- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.301
kızlarr ben sahibindene bi türlü ilan veremedim ya solotica topaziolarımı satıyorum ya ama sürekli ilanınız askıya alındı diyor ..
=(
bilgisi olan varsa yardımm pliizz ..
kızlarr kullanamiycamm günüde geçmesin geçerse hiç satamam hazır daha ancak
2 hafta mı ne oldu ..
bide ne kadara satabilirim sizcee ??
impulse çok yakışmış.güle güle kullan
çook yakışmış bu arada göz rengimiz aynı
çok yakışmış. rengede bayıldım. güle güle kullan.
Impulseeeeeeeeee
çok yakışmış canım ya.. Grafiti hiç düşündüğüm bir renk olmamıştı ama sana gerçekten çok yakışmış!
Yandan resimler için ayrıca teşekkürler canım!!! Yandan da çok başarılı.. Cor serisini seviyorum yaaaa
Merhaba kızlarrrr umarım hepiniz iyisinizdir bir süredir şehir dışındaydım nete girmeye fırsatım olmadı çok ilerlemişsiniz maaşallah son sayfalara bakabildim şimdilik ve İMPULSE cor graphiteyi ben de çok istiyordum fotolar için tşk ler çok beğendim çok güzel olmuş güle güle kullan ama sen de daha çok gri ağırlıklı durmuş sanki öyle mi yoksa flashta mı öyle duruyor?
Impluse çok yakışmış güle güle kullaaannnn... :))
İMPULSE güle güle kullan,bana biraz gri ağırlıklı geldi.Bettybluees de daha mavi durmuştu.Kendi göz rengimizle alakalı herhalde.Benim gözler seninkinden açık bakalım bende nasıl duracak.Sen beğendinmi,pupil boşluğu nasıl???
Sedef canım sende quartzolar bayağı yeşil durmuş esmeralda gibi :)Sana daha canlı renkler yakışıyor daha görmeden esmeraldanın quartzodan daha çok yakışacağını söylemiştim gördükden sonra iiyice emin oldum sana esmeralda çok yakışmıştı sedefcim:)
kendi gözün ne renk di tuğbacım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?