Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Canım onay bekliyordur ilanın hemen koymuyorlar yayına.

impulse çok yakışmış.güle güle kullan

teşekkür ederim

çook yakışmış bu arada göz rengimiz aynı

teşekkürler
çok yakışmış. rengede bayıldım. güle güle kullan.

keşke biraz daha açık olsaymış diyorum şimdide ice mı alsaydım acaba

bende çok kararsız kalarak verdim siparişi yandan resimleri özellikle koydum başkaları koyduğunda merak ederdim bombeli oluyormu diye

ben gri renk istiyordum zaten sormuştum arkadaşlarada hangisini tavsiye edersiniz diye gerçekten de gri durdu şimdi de daha mı mavi olsaydı diyorum

Impluse çok yakışmış güle güle kullaaannnn... :))

teşekkürler

annem bile beğendi lensi doğal görünüyor dediler. ben geçen sene çok fazla göz rahatsızlığı geçirdiğim için lense alışmakta zorlandım biraz hafif bulanıklık var sanırım göz kuruluğum hala devam ediyor. onun dışında pupil boşluğu öyle çok rahatsız edici gelmedi bana. ilk renkli lensim olduğundan da çok fazla bişey anlamıyorum açıkcası :kedi:

tuğbacım hayırlı olsun lenslerin.bu arada harika olmuşlar canım yeni seri mükemmel doğalmış.valla millete ne alsın şaşırtınız:)quartzo mu topazio mu

ne zaman beridir kullaniosun tuba lens gozlerinde damarlanmalar olmus gecio mu daha sonradan peki ?
kullanan tum arkadaslarda var mi ayni seyyy

Sedef canım sende quartzolar bayağı yeşil durmuş esmeralda gibi :)Sana daha canlı renkler yakışıyor daha görmeden esmeraldanın quartzodan daha çok yakışacağını söylemiştim gördükden sonra iiyice emin oldum sana esmeralda çok yakışmıştı sedefcim:)

Tuğba çok yakışmış canım lensler keşke kullansan sen bunları. Benim topaziolarla seninkiler ne kadar farklı seninkiler yeni üretim sanırım çok daha opak ve masmavi. Kapta bile benimkilerden daha mavi duruyorlar.

teşekkür ederim vetmancım.evet delikafaduldentatile çıkmadan edineceğim bir tane.bende canlı renkleri seviyorum ne yapayım

kızlar elimde yarım saat resim çekmek için takılmış birdaha kullanılmamış quartzolarım var. bana yakışmadı aldığıma pişman oldum valla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…