Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ne zaman beridir kullaniosun tuba lens gozlerinde damarlanmalar olmus gecio mu daha sonradan peki ?
kullanan tum arkadaslarda var mi ayni seyyy

cancazımm o uykusuzluktan yaa .. gece yumadığım için =)
senelerdir lens kullandığım için benm gözlerimde lens damarlanma yapmıyor uyuduğum zamn geçiyor onlar =(

kızlar üçtür ilan veriyorum sahibindene bi yerde yalnış yapıyorum ama neredeyse sürekli askıya alındı mesajı geliyor .. lens reçetesiz satılmaz mı ne öle bişey yazıyor ..
beceremedim ben yani ilan vermeyi =(
benim yerime birisi ilan veremzmii =(

ysl hangi tip tek tip mi mascarası?givency mürdüm nasıl
Rimelli fotonu koyarmısın okypetecim
Ben 2 temmuzda istanbuldayım denicem

cnm dene tabi deneyerek lens almak cok konforlu=)) denemden aldıgın iki lensdede problem yaşadım ilkini sattım ikincsinisatma aşamasındayım elbetde istanbul dışında oturan arkadaşlar için bu bir secenek diil malesef=(( ben etilerde oturuyorum ve deneyerk aldıgım ilk soloticam nc mel di ve ilk defa lenslerime bayılıyorum ceweremdeki herkesde cok begndi cok şükür=)) denemeden alıpda begenerek kullanan arkadaşlarda var tabi onlarda cok şanaslılar.....

aynen=))))

iyi hoşta, kim gidecek kaç kişi sırf bu lensleri denemekiçin istanbula gider. oradakiler yakında oturanlar tamamda. çoğu kişinin bu seçeneği yok maalesef. o yüzden ben ve benim gibiler denemeden almaya devam edecek.

cancazımm o uykusuzluktan yaa .. gece yumadığım için =)
senelerdir lens kullandığım için benm gözlerimde lens damarlanma yapmıyor uyuduğum zamn geçiyor onlar =(

Hmm iyi o zaman canim ya cunku uzun senler Lens kullanildiginda damarlanmalar oluomus Die duymustum ama galiba temiz kullandiktan sonra bisey olmuyor

Solotica bayiliğini Türkiyeye ve dünyaya vermediği sürece ve bu lenslerin bayiliği olmadığı için heryerde bulamayacağımıza göre deneme şansı olmayacak malesef ıstanbulda veya Ankarada bir kaç optik bu denettirme işlerini gayri resmi yapsa bile Anadoludaki birisi nasıl denesin yada bu lensleri nasıl alsın?Almanyadada,Hollandada Avrupada yok Türkiyedede yok dünyada sadece Brezilyada var bu lensler ben bugun Hollandaya bir müşterime gönderiyorum mesela mellerini bayiliği olsa onlara verirler mesela:))
Aslında lensleri denettirmek sağlık bakanlığının kararıyla yasak ama kızlar gelin Balıkesire bende denetirim soloticaları size :))ıstanbula gidemeyenler Balıkesire gelebilir nede olsa tatil zamanı yolum tatil merkezlerinin üzerinde:)))

Son düzenleme:
Arzu hnm ilgilendiğiniz ve paylaşımınız için çook tşk ederim opuyorumnanaktan O ikinci resimde gözlüklü cocuktaki cok güzel durmus.. Sizce de öylemi bilmiyorum ama bu ocre aynı göz tabanındaki insanlarda farklı farklı durmuyormu? mesela ilk yakın cekim resimde gri-ela gibi, ikinci de (cocukta) ela gibi, son iki resimde ise daha kahve-gri gibi durmuyormu? yoksa bana mı öyle geliyor.. :bbo: Ben birde kararsızlığı hiç sevmiyorum, mümkün oldugunca cabuk karar verip kafamı cok kurcalamak istemiyorum, Hos bu bana gialloda biraz pahalıya patladı, acele karar verip aldım ama şimdi bos bos duruyor evde kullanmıyorm 150 tl cöpe gitti, en azından o parayla bir fakir fukaraya yardımcı olunabilirdi ve şimdi acıkcası yine acele karar verip ocrede de aynı sıkıntıyı cekmek istemiyorum o yüzden fikrinizi de paylasırmısınız, önemli bnm için.. Sizin gözünüzde de (hem yakın hem uzak çekim) cor ocreyi görmeyi cok isterim zahmet olmayacaksa.. iyigeceler..[/QUOTE]

Tabiki aynı göz tabanlarında bile farklı durabilir çünkü kişinin gözü koyu kahverengi bile olsa doğal yapısı gözün şekli doğal parlaklığı bile yarı opak lenslerin gözde duruşunu çok değiştiriyor.Birde resimler flashlı flashsız fotoğraf makinesine göre duruşları farklı görünüyor.Son resimdeki kızın gözleri çok siyah resmen kömür gibi ilk resimdeki çocuğun gözleri ise koyu kahve bir ton bile yarı opak lenslerin(esmeralda ;topazio,quartzo dışındaki renklerin)duruşunu değiştirebiliyor.Ben cor serisi ocre denemedim ve fotoğrafım yok o yüzden koyamıyorum olsa paylaşırdım.Tabiki Rainbow ile soloticaların farkı çok büyük giallo renginin koyu renk gözlerde çok başarılı olmadığını biliyorum ama soloticada aynı sorunu yaşamazsnız altın gibi ikinci el bile satılıyor başka hangi markada bu imkan var begenmeyen az bir zararlada olsa satıyor numaralıların bile alıcısı var:)

Aynı siyah gözde flashlı cor ocre.

Başka bir koyu gözde cor ocre flashsız.

vetmancım bu kızda hiçbir lens güzel durmuyor ya! kaşları beni korkutuyor :)[/QUOTE]
Aynen canım bu kızın gözleri çok siyah kömür gibi yarı opak lensler açamıyor rengini:)

Aaaaaaaaaa. cor ocre ne kdr sahaneymis asik oldum ay tuh ben de ne gorsem istiorm ay listeme bu da girdi ay offf cok cok guzel vetmamcim paylasim icin cok saol cnm harikasin!
Rica ederim:)
vetmancım bu kızda hiçbir lens güzel durmuyor ya! kaşları beni korkutuyor :)
Evet göz yapısı işte aynı lens herkezde farklı duruyor:)

sorma bende gördüğümde elime cımbızı alıp yolayım dedim:))
küçük hüsamettin mübarek..sırnaşık şey.[/QUOTE]

:))))))

evet lens denetmek yasak fakat doktor muayenehanelerinde diil=)) ankarayı bilmiorum gitmedim görmedim fakat istanbuldaki yer bir GÖZ DOKTORU nun muayenehanesiydi yani onun kontrolunde denedim ve aldım tabi bunun dışında heryerde yasak doru

Malesef göz doktorlarındada yasak sağlık bakanlığının kararı kathi ve kesin doktor veya hiçbir optikde lens denetmeleri ve uygulamaları yasak deniyor karar kapsamında saglık bakanlığının sayfasında açıp görebilirsin.Seninle polemiğe girmek istemiyorum sen nereden istersen oradan al sana işçi bayramında kargolar kapalı diye gecenin 12 sinde çocuğumla beraber 15 km ötedeki terminallere gidip lens gönderdim sırf sen özel sebebden dolayı o gün elinde olmasını istediğin için ve sende bunu biliyordun:))Ama insanlara iyilik yaramıyor demekki bir kez daha öğrenmiş oldum:)))

Son düzenleme:
inanamıyorum. arkadaşlar yok böyle bir güzellik.
2side süper ötesi.
mel harika. tam bir sarı oldu bende. yeşil yok gibi sanki.
quartzo acaip güzel topazio ve esmeraldalarımdan koyu. ve inanılmaz doğal. ve ilginç ki
bende gri ağırlıklı durdu. harika bir yeşilimsi gri.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güle güle kullan okypetecim :))Quartzoların fotoğraflardaki kadar açık olmadığını söylemiştim:=))

canım sağol. herşey için teşekkür ederim. açık değil canım. süper ötesi ikiside. çekiyorumresimlerini.
makyajım yoktu. şöyle alelacele sürdüm bir şeyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…