- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.321
ne zaman beridir kullaniosun tuba lens gozlerinde damarlanmalar olmusgecio mu daha sonradan peki ?
kullanan tum arkadaslarda var mi ayni seyyy
Tuğba çok yakışmış canım lensler keşke kullansan sen bunları. Benim topaziolarla seninkiler ne kadar farklı seninkiler yeni üretim sanırım çok daha opak ve masmavi. Kapta bile benimkilerden daha mavi duruyorlar.
ysl hangi tip tek tip mi mascarası?givency mürdüm nasıl
Rimelli fotonu koyarmısın okypetecim
Ben 2 temmuzda istanbuldayım denicem
arada 5tl fark var, 180 kargo dahil fiyatı, nakit ödemede de yardımcı oluruz dedi bayan. deneyip oradan almak daha mantıklı zaten evime de yakın leventte......
denemeden sipariş vermek gerçekten cesaret istiyor. iğrenç rainbowları öyle sipariş ettim ve param çöpe gitti resmen..
cancazımm o uykusuzluktan yaa .. gece yumadığım için =)
senelerdir lens kullandığım için benm gözlerimde lens damarlanma yapmıyor uyuduğum zamn geçiyor onlar =(
Aynı siyah gözde flashlı cor ocre.
Başka bir koyu gözde cor ocre flashsız.
Rica ederim:)Aaaaaaaaaa. cor ocre ne kdr sahaneymis asik oldum ay tuh ben de ne gorsem istiorm ay listeme bu da girdi ay offf cok cok guzel vetmamcim paylasim icin cok saol cnm harikasin!
Evet göz yapısı işte aynı lens herkezde farklı duruyor:)vetmancım bu kızda hiçbir lens güzel durmuyor ya! kaşları beni korkutuyor :)
çabuk tak foto koy okypete.özellikle charm meli merak ediyorum sende..
Güle güle kullan okypetecim :))Quartzoların fotoğraflardaki kadar açık olmadığını söylemiştim:=))
tamam canım.
bendeki nc mel ama. koyarım şimdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?