- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.341
okytepecigim merakla bekliyorum fot.larını opuyorumnanaktan
tamam canım çekiyorum şimdi.
iyi hoşta, kim gidecek kaç kişi sırf bu lensleri denemekiçin istanbula gider. oradakiler yakında oturanlar tamamda. çoğu kişinin bu seçeneği yok maalesef. o yüzden ben ve benim gibiler denemeden almaya devam edecek.
ben bugün adrese lens sitesinin yerine gittim ve bir çok rengi denedim. fotoğrafları yolladıkları zaman buraya ekleyeceğim.
topazioyu ve mel in koyu hareli olanını denedim, melin koyu harelisi süper bir renk ben çok beğendim. muhtemelen ikisini alacağım.
esmeralda fıstık yeşili renginde oldu gözümde, quatzro da şu anki sophisticlerimle hemen hemen aynı olduğundan eledim.
topazio grubundaki lensler mel grubundakilerden daha bombeli haberiniz olsun.
kendi gözün bal remgi değil mi canmımnc mel
koyacağım canım. 3 gündür rahatsızdım. aldığım ilaçların etkisiyle nefes darlığı ve uykusuzluk. çekimlerin kusuruna bakmayın. biraz kaydım 3 gündür.OKYPETEM gözün aydın lenslerin gelmiş,bolca fotoğraf koy canım.
sağol canımcım.Harika olmuş okypete güle güle kullan opuyorumnanaktan N.c mel fotolarını da bekliyoruz canım.
bende renk gerçekten farklı oldu canım. quartzo. gri yoğun.Harika okypetem senin göz tabanın açıkya her nekadar opak seride olsa rengi değiştiriyor taban rengi sende bende daha grimsi durmuş .
Bombe kişinin gözüyle alakalı bir durumdur kişinin göz yapısı dışarıya doğru fırlamışsa her lens onda bombeli durur malesef lensin bombeyle alakası yoktur.Benim hıdrocor mellerimi gözleri dışarıya doğru bombeli bir arkadaşım denedi haresiz olmasına rağmen onda meller hıdrocor meller hiç olmadı Arzu sende kendi gözün gibi duruyor bende olmadı dedi:)Neden lens aynı lens bombeli durdu çünkü kızın göz yapısı dışarıya doğru fırlamış lens tabiki bombeli durur.Esmeralda topazio quartzo her ne kadar opakda olsa yapısı dokusu meller kadar ince nasıl bombeli durabilirki ?
bal rengi canım.kendi gözün bal remgi değil mi canmım
çok çok yakışmış quartzo okypete.harika olmuş.nc üçlüsünden en yakışanı bu bence.güle güle kullan canım.
meller süperrr olmuş.bayıldım ben.
olmuşsun vallabende çok bayıldım. diyordum ya leopar gözlü olmak istiyorum. oldum galibaopuyorumnanaktan
Çoook güzel OKYPETE iyi günlerde kullan.Ben çook beğendim.
Quartzoyu senin topaziolara benzettim.Sanki aynı durmuş gibi geldi bana
İnşallah benimkilerde en kısa zamanda gelir çok merak ettim şimdi,gözrengimiz yakın olduğu için sanırım bendede böyle duracakhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?