Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ben bugün adrese lens sitesinin yerine gittim ve bir çok rengi denedim. fotoğrafları yolladıkları zaman buraya ekleyeceğim.

topazioyu ve mel in koyu hareli olanını denedim, melin koyu harelisi süper bir renk ben çok beğendim. muhtemelen ikisini alacağım.

esmeralda fıstık yeşili renginde oldu gözümde, quatzro da şu anki sophisticlerimle hemen hemen aynı olduğundan eledim.

topazio grubundaki lensler mel grubundakilerden daha bombeli haberiniz olsun.

esmeralda resim istiyorum canım :))

Harika okypetem senin göz tabanın açıkya her nekadar opak seride olsa rengi değiştiriyor taban rengi sende benden daha grimsi durmuş .
Bombe kişinin gözüyle alakalı bir durumdur kişinin göz yapısı dışarıya doğru fırlamışsa her lens onda bombeli durur malesef lensin bombeyle alakası yoktur.Benim hıdrocor mellerimi gözleri dışarıya doğru bombeli bir arkadaşım denedi haresiz olmasına rağmen onda meller hıdrocor meller hiç olmadı Arzu sende kendi gözün gibi duruyor bende olmadı dedi:)Neden lens aynı lens bombeli durdu çünkü kızın göz yapısı dışarıya doğru fırlamış lens tabiki bombeli durur.Esmeralda topazio quartzo her ne kadar opakda olsa yapısı dokusu meller kadar ince nasıl bombeli durabilirki ?

Son düzenleme:
OKYPETEM gözün aydın lenslerin gelmiş,bolca fotoğraf koy canım.
koyacağım canım. 3 gündür rahatsızdım. aldığım ilaçların etkisiyle nefes darlığı ve uykusuzluk. çekimlerin kusuruna bakmayın. biraz kaydım 3 gündür.

Harika olmuş okypete güle güle kullan opuyorumnanaktan N.c mel fotolarını da bekliyoruz canım.
sağol canımcım.
bende renk gerçekten farklı oldu canım. quartzo. gri yoğun.
kendi gözün bal remgi değil mi canmım
bal rengi canım.
çok çok yakışmış quartzo okypete.harika olmuş.nc üçlüsünden en yakışanı bu bence.güle güle kullan canım.

bende çok beğendim pineapplescığım.

Çoook güzel OKYPETE iyi günlerde kullan.Ben çook beğendim.
Quartzoyu senin topaziolara benzettim.Sanki aynı durmuş gibi geldi bana
İnşallah benimkilerde en kısa zamanda gelir çok merak ettim şimdi,gözrengimiz yakın olduğu için sanırım bendede böyle duracakhihoyyyt

sağol rodinciğim.
evet tatlım sendede böyle duracak.quartzo topaziolarımdan daha koyu bir ton canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…