- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.361
olmuşsun valla
Harika okypetem senin göz tabanın açıkya her nekadar opak seride olsa rengi değiştiriyor taban rengi sende benden daha grimsi durmuş .
Bombe kişinin gözüyle alakalı bir durumdur kişinin göz yapısı dışarıya doğru fırlamışsa her lens onda bombeli durur malesef lensin bombeyle alakası yoktur.Benim hıdrocor mellerimi gözleri dışarıya doğru bombeli bir arkadaşım denedi haresiz olmasına rağmen onda meller hıdrocor meller hiç olmadı Arzu sende kendi gözün gibi duruyor bende olmadı dedi:)Neden lens aynı lens bombeli durdu çünkü kızın göz yapısı dışarıya doğru fırlamış lens tabiki bombeli durur.Esmeralda topazio quartzo her ne kadar opakda olsa yapısı dokusu meller kadar ince nasıl bombeli durabilirki ?
OKYPETEM geçmiş olsun dikkat et canım kendine
sağol canım. zayıflama hapının yan etkisi. bıraktım ama semptomlar hala devam ediyor
sağol canım. zayıflama hapının yan etkisi. bıraktım ama semptomlar hala devam ediyor
büyük hali
quartzo.
Ne zayıflama hapı yaa,sen kilolumusunda töbeee töbeeelmaz:
okypetecım sahane olmus..
kimse alınmasın ama gordugum en guzel quartzo :))))
melde cok dogal ve cok guzel olmus.ama quartzo favorım oldu..gule gule kullan canım
canım çok geçmiş olsun.hangi ilaç bu.bende CLA kullanıyorum o değil inş.
sorma ,3, 4 kilo fazlayım diye almaya başladım. vücut mahvoldu.
Kızlar kullanmayın yan etkileri çok fazla,zayıflayım derken vücudunuza zarar vermeyin.Arkadaşımın böbrekleri mafoldu.
Kızlar kullanmayın yan etkileri çok fazla,zayıflayım derken vücudunuza zarar vermeyin.Arkadaşımın böbrekleri mafoldu.
kizzzzz okyyy cok sevindim gelmis lenslerin hihoyyyt quartzo da mel de sahaneeeee olmus, daha nasil olsun ya :) ne iyi ettin de aldin su quartzoyu.. güle güle kullan canim :1hug:
kızlar lenslerim geldi.
şuanda elimde. şişelerini bir açamadım. oyyy.
sağol tatlım. senin sayende ya. iyiki sen almışsın da bende görüp muhteşem bulens diye aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?