Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bu quartzo harika bir renk ya opak seri bende doğal durmamasına rağmen dayanamayıp alacağım sanırım bu rengi de kaydirigubbakcemile3

canım ben 11 senedir lens kullanıyorum ve kullanmadığım tek marka soloticalar kaldı piyasadan. göz yapım gayet güzel ve gözlerim patlak falan değil, bir gözüme quartzoyu bir gözüme mel i taktığımda aralarındaki farkı gördüm..
tabi ki göz yapısıyla alakalı ama benim gözlerimde herhangi bir fırlaklık yok.

kizzzzz okyyy cok sevindim gelmis lenslerin hihoyyyt quartzo da mel de sahaneeeee olmus, daha nasil olsun ya :) ne iyi ettin de aldin su quartzoyu.. güle güle kullan canim :1hug:

bence de sakin ilac kullanmayin zayiflamak icin, Allah korusun neler duyuyoruz, deger mi bi kac kilo vermek icin... Yemegin salcalisi kadinin kalcalisi makbüldür hem ))))) n

kizzzzz okyyy cok sevindim gelmis lenslerin hihoyyyt quartzo da mel de sahaneeeee olmus, daha nasil olsun ya :) ne iyi ettin de aldin su quartzoyu.. güle güle kullan canim :1hug:

sağol tatlım. senin sayende ya. iyiki sen almışsın da bende görüp muhteşem bulens diye aldım.

sağol tatlım. senin sayende ya. iyiki sen almışsın da bende görüp muhteşem bulens diye aldım.

dikkat okycim gercekten en kiymetlin quartzo olabilir :))) alistikca daha da cok seviceksin bence. Meller de baya bi yesermis sende bende oldugu gibi, onlarda cok güzel valla kaydirigubbakcemile2 bu arada bende ocreleri gözümden hic cikarmaz oldum, karar veremiyorum hangisini takacagima, cok lens sahibi olmakta bi dertmis akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…