Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Okypetem gözünaydın canım hayırlı olsun çoooook beğendim gerçekten quartzo sende yeşil ağırlıklı durmuş gibi geldi bana meller ise harikaaa...Neler oluyo yeşillendin artık ama graphiteleri de atma bir kenara sana mavi çok yakışıyor...

okycıgım gozun aydın . hemencecık resım ıstıyoruzzzz kaydirigubbakcemile2
canım koydum. bak geri sayfalara tatlım.
[okypete cmm ben sende hep mavı gordugumden cok ılgınc geldı basta meller guzel olmus ama en cok topazıo yakısıo sana

evet mel taktım en farklı lens tonu şimdiye kadar hep maviler griler , yeşiller vardı. bu mel, banada değişik geldi. topazioyu bende çok beğeniyorum canım.

sevdin dimi ocreleri :) bende nerdeyse sadece ocre takıyorum.

canım koydum. bak geri sayfalara tatlım.

evet mel taktım en farklı lens tonu şimdiye kadar hep maviler griler , yeşiller vardı. bu mel, banada değişik geldi. topazioyu bende çok beğeniyorum canım.

pardon okycıgım ya kaldıgım sayfadan okumaya basladıcım ıcın gormemıstım amaaaaaaaaaa tek kelıme ıle bayıldımmmmm quartzo muhtesemden ote durmus. melde ole .. cok dogru bır secım olmus okycıgım. quartzo bende acık yesıl olmustu grılık sıfır ama sende azda olsa grılık ve acık guzel bır yesıl olmusss. cok cok guzellll gule gule kullan canım

olacak gibi canım. çoksevdim.evet ben ya şunda ya bundayapıyorum takarken:)) ocre çok güzel canım tak bencede. çok güzel durmuş sende..

sağol tatlım..
aslında quartzo daha gri gibi bazen gri duruyor bazen gri yeşil. çok değişen bir rengi var. grafiteleri atarmıyım. onlarıda çok beğeniyorum canım.

sağol tatlım. ilk bakışta quartzo bende gri duruyor ve renk gerçekten koyu. ilginç. ben bayağı açık sanıyordum. yüz olarak çekerim albüme koyarım . bir toparlayım kendimi.

okycıgım bende kullandım o ılactan hıc bır yan etkı yasamadım. hatta bayada kılo vermıstım. 8 kılo kadar. demekkı senın bunyene agır geldı canım. gecmıs olsun.

canım bütün zayıflama hapları bende yan etki yapıyor. bünyem kaldırmıyor. hepte aynı semptomları yaşıyorum. alıyorum. 4 taneden sonra başlıyor etkiler. at çöpe başkasını dene oda aynı. hiçbiri yaramıyor bana.

lw6090 bende de 2 - 3 gun ole etkı yaptı ama cok hafıfı sonra gectıgı ıcın ben devam ettım 4 kutu 8 kg vermıstım. ıstahı tamamen kapatıyor. ama sen zaten hıc kılo degılsınkı. bence hıc gerek yok. albumundekı resımlerden gordugum kadarıyla soluyorum. kılon bence normal. ben malesef bıraz kıloluyum. dogumdan kalan kılo :kedi:

oky, sakasi olmaz cnm böyle ilaclarin vücuduna eziyet etme. Spor yapsana, en iyi ve saglikli kilo kaybi spor yapmakla ve normalde yediginin yarisini yemekle olur. Bende diyetisyen kesildim basina iymi :))) bu benim nacizane fikrim canim ama sen bunlari yapiomusun diye sorarsan :kedi: yapamiorum :)

canım benim yanlışım. tatlıya hayır diyemem. normal yemek yiyorum ama tatlı çikolata gofret bunlar yüzünden oluyor bu kilolar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…