- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.381
canım koydum. bak geri sayfalara tatlım.okycıgım gozun aydın . hemencecık resım ıstıyoruzzzz kaydirigubbakcemile2
[okypete cmm ben sende hep mavı gordugumden cok ılgınc geldı basta meller guzel olmus ama en cok topazıo yakısıo sana
dikkat okycim gercekten en kiymetlin quartzo olabilir :))) alistikca daha da cok seviceksin bence. Meller de baya bi yesermis sende bende oldugu gibi, onlarda cok güzel valla kaydirigubbakcemile2 bu arada bende ocreleri gözümden hic cikarmaz oldum, karar veremiyorum hangisini takacagima, cok lens sahibi olmakta bi dertmis akannehir
canım koydum. bak geri sayfalara tatlım.
evet mel taktım en farklı lens tonu şimdiye kadar hep maviler griler , yeşiller vardı. bu mel, banada değişik geldi. topazioyu bende çok beğeniyorum canım.
olacak gibi canım. çoksevdim.evet ben ya şunda ya bundayapıyorum takarken:)) ocre çok güzel canım tak bencede. çok güzel durmuş sende..dikkat okycim gercekten en kiymetlin quartzo olabilir :))) alistikca daha da cok seviceksin bence. Meller de baya bi yesermis sende bende oldugu gibi, onlarda cok güzel valla kaydirigubbakcemile2 bu arada bende ocreleri gözümden hic cikarmaz oldum, karar veremiyorum hangisini takacagima, cok lens sahibi olmakta bi dertmis akannehir
Okypetem gözünaydın canım hayırlı olsun çoooook beğendim gerçekten quartzo sende yeşil ağırlıklı durmuş gibi geldi bana meller ise harikaaa...Neler oluyo yeşillendin artık ama graphiteleri de atma bir kenara sana mavi çok yakışıyor...
sevdin dimi ocreleri :) bende nerdeyse sadece ocre takıyorum.
olacak gibi canım. çoksevdim.evet ben ya şunda ya bundayapıyorum takarken:)) ocre çok güzel canım tak bencede. çok güzel durmuş sende..
pardon okycıgım ya kaldıgım sayfadan okumaya basladıcım ıcın gormemıstım amaaaaaaaaaa tek kelıme ıle bayıldımmmmm quartzo muhtesemden ote durmus. melde ole .. cok dogru bır secım olmus okycıgım. quartzo bende acık yesıl olmustu grılık sıfır ama sende azda olsa grılık ve acık guzel bır yesıl olmusss. cok cok guzellll gule gule kullan canım
sevdim canim sevdim basta isinamadim ama farkli bi hava veriyo gözlere, cok hos kaydirigubbakcemile3
canım çok geçmiş olsun.hangi ilaç bu.bende CLA kullanıyorum o değil inş.
bence de sakin ilac kullanmayin zayiflamak icin, Allah korusun neler duyuyoruz, deger mi bi kac kilo vermek icin... Yemegin salcalisi kadinin kalcalisi makbüldür hem))))) n
SAĞOL CANIM.
değil canım.LW 6090
SAĞOL CANIM.
değil canım.LW 6090
kendine çok iyi bak.bol bol su iç ki vücut kimyasal maddeleri atsın.çok geçmiş olsun canım.
okycıgım bende kullandım o ılactan hıc bır yan etkı yasamadım. hatta bayada kılo vermıstım. 8 kılo kadar. demekkı senın bunyene agır geldı canım. gecmıs olsun.
canım bütün zayıflama hapları bende yan etki yapıyor. bünyem kaldırmıyor. hepte aynı semptomları yaşıyorum. alıyorum. 4 taneden sonra başlıyor etkiler. at çöpe başkasını dene oda aynı. hiçbiri yaramıyor bana.
oky, sakasi olmaz cnm böyle ilaclarin vücuduna eziyet etme. Spor yapsana, en iyi ve saglikli kilo kaybi spor yapmakla ve normalde yediginin yarisini yemekle olur. Bende diyetisyen kesildim basina iymi :))) bu benim nacizane fikrim canim ama sen bunlari yapiomusun diye sorarsan :kedi: yapamiorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?