- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.401
okytepe inanılmaz güzel olmuş :asigim:kendi gözün gibi :asigim:
Bir gözüme mel taktım bir gözüme quartzo taktım farkı gördüm dediğiniz şey bombe değil opaklık derecesinin farkı.Tabiki mel yarı opak topazio,quartzo tam opak lens o yüzden her gözde aynı duruyor tam opak lensler.Yarı opak lensler doğal gözle daha fazla kaynaşıyor bu bir gerçek ama esmeralda topazio ve quartzo kadar değişiklik yapamaz yarı opak lensler..canım ben 11 senedir lens kullanıyorum ve kullanmadığım tek marka soloticalar kaldı piyasadan. göz yapım gayet güzel ve gözlerim patlak falan değil, bir gözüme quartzoyu bir gözüme mel i taktığımda aralarındaki farkı gördüm..
tabi ki göz yapısıyla alakalı ama benim gözlerimde herhangi bir fırlaklık yok.
sağol burcucuğum. bende bayıldım quartzolarıma. herkese tavsiye ediyorum. acaip doğal.okypete geç oldu biraz ama söylücem quartzolarına ba-yıl-dımmmmm
maşallah çok güzel olmuşşşşşşşşşşşş
okp müthiş olmuş hepsiikaydirigubbakcemile3ben eşimle 2 günlük bir kafa dinlemesi ve kongre gezisine gidiyoruz istanbula o yüzden gitmişken denicem.ama ben nedense üçlü opak seriden soğudum.Sınav dan mı ne çok gerginim.
Bademella hepsi harika ben charme meli beğendim..
Vetman sanki yakından bakınca hakikaten bombe olayı var üçlüde..
Ama şuda doğru bazı gözler daha çıkık oluyor lens kayıyor ve ekstra çıkık durabiliyor.
hala 34-36 bedene giriosam sorun yok demektir.. 40 beden falan olursam spora baslarim belki
KIZLAR YA SIZDEKIDE KILOMU BEN 168 BOY VE MAESEFKI 80 KG YIM. KESKE SIZLERIN KILOSUNDA OLABILSEYDIMMM. BENCE HIC MI HIC DERT ETMEYIN :hulya:
Takmiyoruz melcekcim zaten, bosverrrrrrr can bogazdan gelir cokacimcoook
UZULEREKTE OLSA KATILIYORUM. CUNKU BU ZAMANA KADAR ZAYIFLAMAK ADINA YAPMADIGIM KALMADI AMA MALESEFKI BASARAMADIM. BI TEK LIPO KALDI ONADA CESARETIM YOK MALESEF. SANIRIM KABULLENECEGIM ARTIK. TEK TESELLIM BOYUMUN KISA OLMAMASI . O ZAMAN HEPTEN WAHIMDI DURUM mafoldumben
berry senin boyun var ama cok belli etmez kendini kilon diye düsünüyorum.. hem bu kadar takmamak lazim göbege möbege gercekten... Ben bazi saglik sorunlari yasadim simdiye kadar, inan bana insan hasta olacagina sisko olsun diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?