Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bende canim ben bide gece gece yiyorum o zikkimlari, spor desen benim icin iskence :) benim kilom su an 54, boyum 162. Yinede bu ekranlarda gördügümüz kürdanlara benzemek istiyoruz

Bir gözüme mel taktım bir gözüme quartzo taktım farkı gördüm dediğiniz şey bombe değil opaklık derecesinin farkı.Tabiki mel yarı opak topazio,quartzo tam opak lens o yüzden her gözde aynı duruyor tam opak lensler.Yarı opak lensler doğal gözle daha fazla kaynaşıyor bu bir gerçek ama esmeralda topazio ve quartzo kadar değişiklik yapamaz yarı opak lensler..

Berrycim ozaman aradaki kilo farkini 6 cm lik boy farkina ver :) seninde bi fazlan yok :)

Bende kizim olmadan önce 48 kiloydum :)) ama ozaman da cok cilizmisim yaw...

Son düzenleme:
okp müthiş olmuş hepsiikaydirigubbakcemile3ben eşimle 2 günlük bir kafa dinlemesi ve kongre gezisine gidiyoruz istanbula o yüzden gitmişken denicem.ama ben nedense üçlü opak seriden soğudum.Sınav dan mı ne çok gerginim.
Bademella hepsi harika ben charme meli beğendim..
Vetman sanki yakından bakınca hakikaten bombe olayı var üçlüde..
Ama şuda doğru bazı gözler daha çıkık oluyor lens kayıyor ve ekstra çıkık durabiliyor.

okypete geç oldu biraz ama söylücem quartzolarına ba-yıl-dımmmmm
maşallah çok güzel olmuşşşşşşşşşşşş
sağol burcucuğum. bende bayıldım quartzolarıma. herkese tavsiye ediyorum. acaip doğal.

teşekkürler canım. quartzoyu düşün bencde. soğuma. çok güzeller.

ben 38-40 arasındayım bugün karnımı görünce çok üzüldüm 2 aydır yiyordum sınavdan dolayı...
60 lara düşmüştüm 54 bana ideal .3 gündür tonalin cla kullanıyorum yan etki falan yok

berry senin boyun var ama cok belli etmez kendini kilon diye düsünüyorum.. hem bu kadar takmamak lazim göbege möbege gercekten... Ben bazi saglik sorunlari yasadim simdiye kadar, inan bana insan hasta olacagina sisko olsun diyorum

Takmiyoruz melcekcim zaten, bosverrrrrrr can bogazdan gelir cokacimcoook

UZULEREKTE OLSA KATILIYORUM. CUNKU BU ZAMANA KADAR ZAYIFLAMAK ADINA YAPMADIGIM KALMADI AMA MALESEFKI BASARAMADIM. BI TEK LIPO KALDI ONADA CESARETIM YOK MALESEF. SANIRIM KABULLENECEGIM ARTIK. TEK TESELLIM BOYUMUN KISA OLMAMASI . O ZAMAN HEPTEN WAHIMDI DURUM mafoldumben

aslında bol sebze salata ızgara yesek veririz. şu abur cubur olayını bırakmak önemli olan. birde hamur işini...

berry senin boyun var ama cok belli etmez kendini kilon diye düsünüyorum.. hem bu kadar takmamak lazim göbege möbege gercekten... Ben bazi saglik sorunlari yasadim simdiye kadar, inan bana insan hasta olacagina sisko olsun diyorum

Pinax kesinlikle sana katılıyorum canım.
Sağlığımız çok önemli sağlık olmazsa hiç bir şey olmaz.Birazda insanın bünyesiyle alaka bende aşırı derecede tatlı,abur cubur yiyorum ama hiç kilo almıyorum.Birde ben iki doğum yaptım.İkisinde de hiç bir diyet yapmadan ve yememi azaltmadan kendi kiloma geldim.Bazıları az yese bile yarıyor.

ay kizlar bikac gundur zmnim yok pek giremiordm gene cok ilerlemis topik
okycim sahanesin ikisi de superrrrrr otesi acayip guzel maasllaa gule gule kullan. kiskandim kizzz okycim valla boncuk koyyim de bisicikler olmasin olumunekankayizsmile yok mel de quartzo da sahane renkler ya guzel gozlerinde daha da guzel oldular oh ohhh zemuszemus
ayrica cok gecmis olsun cnm ya nacizane fikrim boyuna gore kilon cok ideal bence hic hap fln kullanma benm migrenim var agridan dayanamasam bile almiorm ilac yan etki yapio yapmasada almam hic sevmem ilac kullanmayi yan etkileri var cnm ya yazik ic organlarina. hem kilon sahane fotolarda harika duruorsun. ben cok zayifim hic memnun deilim yuzum incecik dolgu mu yaptirsam die dusunuorm hic pantolon bulamiorm doorru duzgun sakin vermeyin o guzel kilolarinizi yaa cok uzuluorm ben kadinda azcik olcak kizlar ya. sen sahane duruosun daha saglikli gorunuosun. hem boyuna gore cok uygun.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…