- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.421
ay kizlar bikac gundur zmnim yok pek giremiordm gene cok ilerlemis topik
okycim sahanesin ikisi de superrrrrr otesi acayip guzel maasllaa gule gule kullan. kiskandim kizzz okycim valla boncuk koyyim de bisicikler olmasinolumunekankayizsmile yok mel de quartzo da sahane renkler ya guzel gozlerinde daha da guzel oldular oh ohhh zemuszemus
ayrica cok gecmis olsun cnm ya nacizane fikrim boyuna gore kilon cok ideal bence hic hap fln kullanma benm migrenim var agridan dayanamasam bile almiorm ilac yan etki yapio yapmasada almam hic sevmem ilac kullanmayiyan etkileri var cnm ya yazik ic organlarina. hem kilon sahane fotolarda harika duruorsun. ben cok zayifim hic memnun deilim yuzum incecik dolgu mu yaptirsam die dusunuorm hic pantolon bulamiorm doorru duzgun sakin vermeyin o guzel kilolarinizi yaa cok uzuluorm ben kadinda azcik olcak kizlar ya. sen sahane duruosun daha saglikli gorunuosun. hem boyuna gore cok uygun. a.s.
evet bende doğumdan sonra 60 altına inemedim düzenli diyette yaptım..boyum var diye belli olmuyor ama eski halime gelmek istiyorum ben çikolata bağımlısıım
bikaç tane resim
yine topaziolarımm.....
ayy ne güzel sözler bunlar canım. iyiki bu lensleri almışım diyorum bende. çok doğallar.
evet tatlım. çok zararlı aslında bu ilaçlar. kolaya kaçmak işte birazda yaptığım. bir an evvel gitsin kilolar diye....valla senin resimlerinede baktım. ne dolgusu canım ya. harika yüzün. çok güzelsin. sakın düşünme bile. valla işte bende zayıflığa özeniyorum. eskiden 46 48 kilolardayım. ondan bu kiloya gelince alışmak biraz zor oluyor.
Takmiyoruz melcekcim zaten, bosverrrrrrr can bogazdan gelir cokacimcoook
evet bende doğumdan sonra 60 altına inemedim düzenli diyette yaptım..boyum var diye belli olmuyor ama eski halime gelmek istiyorum ben çikolata bağımlısıım
aha ,berryde bendensempatiksalakcinni
Pinax kesinlikle sana katılıyorum canım.
Sağlığımız çok önemli sağlık olmazsa hiç bir şey olmaz.Birazda insanın bünyesiyle alaka bende aşırı derecede tatlı,abur cubur yiyorum ama hiç kilo almıyorum.Birde ben iki doğum yaptım.İkisinde de hiç bir diyet yapmadan ve yememi azaltmadan kendi kiloma geldim.Bazıları az yese bile yarıyor.
ay bayilicam bu guzel kizlar nie kilo dio 3unuz de sahanesiniz yawwwwwwwlmaz:
ay rotin ne güzel iste :))) esim bana hep der; senin yedigin abur cuburu baskasi yese kesin iki ay icinde 200 kilo olur. :) Cukolatasiz bir hayat düsünemiyorum ki ben
sagol bambisim :) ben sikayetci degilim zaten tatlim, alan almis gören görmüs
bambisim ben sana verim biraz yanaklarimdan, benimkilerde biraz fazla bana :))
bambam en cok hangisini yiyosun?peynirliyi mi salsa sosu mu :)
bu arada lens topigini geyige bogduk :)))) ve benim felaket karnim acikti.... pinar kacar :)
hihihihihi ay cnm benm cok guzelsin valla hatta itifar ediyim gecenlerde elimde telefon KK bagimliligi iste yolda bakiorm arklarla yururken. o ara sen lens resimleri koyuyordun sanirim tum surat vardi bi ara koydun sanirim kaldirdin sonra bi kiz arkima gosterdim seni :kedi: bak ne kdr guzel die eyvahedigeldismile kizma valla fotonu gosterdim olumunekankayizsmile
olur valla daha ne isterim ki hihihihi boshayallersmile ya nie benm yuzum zayif allahim bi bunalima girip geliorm kizlar sempatiksalakcinni
seni seni :))))) cok sagol tatlim güzel sözlerin icin Allahtan bi kiza göstermissinbenimki bana arada bi hatirlatio, orda erkek merkek olursa bütün lenslerini cöpe atarim bilmis ol diyo.
ah canim ya, kendine durduk yere komplex yaratma lütfen!!! Cok güzel hos bi kizsin sen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?