Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ayy ne güzel sözler bunlar canım. iyiki bu lensleri almışım diyorum bende. çok doğallar.
evet tatlım. çok zararlı aslında bu ilaçlar. kolaya kaçmak işte birazda yaptığım. bir an evvel gitsin kilolar diye....valla senin resimlerinede baktım. ne dolgusu canım ya. harika yüzün. çok güzelsin. sakın düşünme bile. valla işte bende zayıflığa özeniyorum. eskiden 46 48 kilolardayım. ondan bu kiloya gelince alışmak biraz zor oluyor.

evet bende doğumdan sonra 60 altına inemedim düzenli diyette yaptım..boyum var diye belli olmuyor ama eski halime gelmek istiyorum ben çikolata bağımlısıım

bikaç tane resim

impulsecm cnm cok hos durmus ne kdr gri olmus grafiteler sasirdim valla coki hos olmus gri cok seviorm hihih kaydirigubbakcemile2 gule gule kullan cnm.

yine topaziolarımm.....

tugba cnm sana da cok hos olmus topaziolar mavis mavis koyu saclarla cok hos duruor. gule gule kullan cnm a.s.

cnm benm o kdr hos duruosun ki sasirdim senin zayiflama hapi yazdigini gorunce akannehir
cnm okycim guzel okycim cok tesekkur ederim senin guzel bakisindan olumunekankayizsmile bende son bi senede nedense ekstra kilo verdim yuzum zayifladi boyum 164 ve 46-47 lerdeyim ama memnun deilim ozellikle yuzumden gitti kucuk ince kaldi bohuy isterdim soole dolgun bi yuzum olsun ((
sen cok guzel duruorsun okycim boshayallersmile hic bosuna zarar verme kendine. :asigim:

ben dogumdan sonra hemen verdim, kizim simdi 11 yasinda... benim de kilom hep 50-51, 3 yil önce tiroid bezlerimi komple aldilar... ondan beri de 3-4 kilo gitmio.

ay rotin ne güzel iste :))) esim bana hep der; senin yedigin abur cuburu baskasi yese kesin iki ay icinde 200 kilo olur. :) Cukolatasiz bir hayat düsünemiyorum ki ben

ay rotin ne güzel iste :))) esim bana hep der; senin yedigin abur cuburu baskasi yese kesin iki ay icinde 200 kilo olur. :) Cukolatasiz bir hayat düsünemiyorum ki ben

esim de bana kizar senin yuzunden yiyorum surekli acikip yemek yiyosun die. o da cabuk kilo alio ben de ne yesem yok ya olmuo da olmuo almiorm ben eskiden cikolata manyagi idim damak zevkim deisti simdi cok agir tatli seyleri yiyemiorm ya da abddeki abur cuburlar ekstra tatli gelio bana belki ondan. belki de bu yuzden kilo verdim ama cok cips ve dipsos yerim sempatiksalakcinni

sagol bambisim :) ben sikayetci degilim zaten tatlim, alan almis gören görmüs

hihihihihi ay cnm benm cok guzelsin valla hatta itifar ediyim gecenlerde elimde telefon KK bagimliligi iste yolda bakiorm arklarla yururken. o ara sen lens resimleri koyuyordun sanirim tum surat vardi bi ara koydun sanirim kaldirdin sonra bi kiz arkima gosterdim seni :kedi: bak ne kdr guzel die eyvahedigeldismile kizma valla fotonu gosterdim olumunekankayizsmile

bambisim ben sana verim biraz yanaklarimdan, benimkilerde biraz fazla bana :))

olur valla daha ne isterim ki hihihihi boshayallersmile ya nie benm yuzum zayif allahim bi bunalima girip geliorm kizlar sempatiksalakcinni

bambam en cok hangisini yiyosun? peynirliyi mi salsa sosu mu :)

ayy en cok salsa :) ama acisiz. aciya hic aliskin deilim :kedi: ilk geldigimde peynirli soslara deliriordm simdi salsa deliligim tuttu. donem donem gelio hihihi bi de vegi dipleri de seviorm yaaa ana aciktim ii mi hauehau sempatiksalakcinni

seni seni :))))) cok sagol tatlim güzel sözlerin icin Allahtan bi kiza göstermissin benimki bana arada bi hatirlatio, orda erkek merkek olursa bütün lenslerini cöpe atarim bilmis ol diyo.

ah canim ya, kendine durduk yere komplex yaratma lütfen!!! Cok güzel hos bi kizsin sen.

hihiihiih biliorm benmki de ayni. arada erkek yok dimi orda die soruo bi gun bakicam ne var ne yok die bu kdr ne yaziosun dio . hihi merak etme erkege gosterirmiyim hic benm de var basimda bi tane senin esin gibi biliorm o yuzden hihihi
kompleks dolu ben de baslasam bitmez nese cok tesekkur ederim cnm benm senin kendi guzelligin hoslugun olumunekankayizsmile
bu arada yazmayi unuttum ocrelerin icine sinmesine cok sevndm ben de simdi cor ocreya takildim cok hosuma gitti vetmancim eklemisti akannehir

Okycim your are very beautifullll !!!
Ben mele bayıldım... Ne yalan söyleyeyim sevmiyorum quartzo galiba...
Meller müthiş olmuş ya sankli kendi gözün !!!! Ve sapsarı durmamaış bence sende, gayet yeşillenmiş, çoook doğal bir ela olmuş.. Bende de böyle duracağını bilsem şuan sipariş veririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…