Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

sağol canım. sendede meller böyle durabilir. göz rengin neydi ceydacım. koyumu açıkmı.

okycimm mellerin dogalligi ici ne diosun? nc mel ben de dusunuorm? cok doal mi yoksa dierleri gibi mi sence? ben istiorm ki soole gercekten kendi gozum sansinlar meller oole durabilir gibi gelioda bana. fotodan oole goruorm sende pinaxcimda da nc meller boole cok doal kendi gozu gibiydi sende de ? aynada kendin bakinca nasil ne diorsun cnm?

grafi

topazio

hareli mel

quartzo

esmeraldayı çekmemişiz, zaten fıstık yeşili bir görüntüydü.

bademella hepsi cok yakismis sana cnm ya meller hangi serinin charme mi nc mi? cok hos durmus. sen ne diosun mellerin dogalligi renklendirmesi ile ilgili? paylasirsan cok sevirinim tesekkurler resimler icin cnm :) a.s.

bende aynen katiliorm pembe yaptigima hihihi olumunekankayizsmile
ben de mele ayrica bayildim yaa gercekten de kendi gozu gibi olmus okycimin kaydirigubbakcemile5

acaip doğal canım. beren saatin gözüne benzettim ben..
renk saf ela. gündüz yine çekerim. şimdi biraz gelişigüzel çektim. yüzdende koyarım resim.
bende aynen katiliorm pembe yaptigima hihihi olumunekankayizsmile
ben de mele ayrica bayildim yaa gercekten de kendi gozu gibi olmus okycimin kaydirigubbakcemile5

ncmeli herkese tavsiye ederim arkadaşlar. charmda çok güzel bakın. onuda çok beğeniyorum ben. koyulur renk diye korktuğum için nc mel aldım. birde pinax ve yakamozzda çok güzel duruyordu.

bende karar versem iyi olacak yılan hikayesşne döndü kararım charme mı nc melmi.bademellada ve didemde charme çok hoş nc de pinax ve okyp de harika pineapple var birde ocrelersempatiksalakcinni:bbo:

cnm benm cok tesekkur ederim cok sevndm boole demene doal olmasina kaydirigubbakcemile2
ben de charm da begeniorm aynen daha koyu mu olur die nc mi charm mi die gidip geliorm :)

bende karar versem iyi olacak yılan hikayesşne döndü kararım charme mı nc melmi.bademellada ve didemde charme çok hoş nc de pinax ve okyp de harika pineapple var birde ocrelersempatiksalakcinni:bbo:

aynen berrycim ya bende karar veremiorm bi turlu suan nc diorm hala ama simdi ocreler de hosuma gitmeye basladi sempatiksalakcinni

piskopat herifler :)))))

bana önümüzdeki seneye kadar lens yasagi var :gitme: cor ice da alsaydim keske yasak gelmeden

bambamcim sende nc al gitsin :) mellenin artik yahu

ahahah ay cnm benm cok tatlisim guldum su yazdigini okuyunca yasak gelmeden die hihihi. ay evt mellenmek istiorm ben de. ama simdi 10 gun sonra TRye gidicez orda 2 hafta kalicaz. bu aralar siparis istesemde veremem yani shipping olcak gelicek ben olmicam sonra 2 haftada viyanada olcam gene alamam istanbulda bi denicem lensleri artik eve donus yaptiktan sonra ona gore karar vercem istesemde alamam suan bohuyy eyvahedigeldismile
bu arada sana tum lensler guzel olur cor ice cok yakisir. ama uzulme quartzon var cnm ya super renk

Türkiye nin neresine gidicen bambis? :) Bende temmuzun basinda gidicem insallah :)) uiii cok seviniyorum ya yok benim ülkem gibi bir yer daha dünyada :)

bademella renkler süper olmuş :)

bir iki gün önce aynı yere gidip ben de denedim lensleri, maalesef elimde fotoğraf yok ama hemen hemen o fotoğrafların aynısı diyebilirim.

bir de taban renginiz ekstra koyu değilse (benim açık kahve, bal gibi) cor serisi inanılmaz doğal duruyor. opak üçlünün lens olduğunun anlaşılması kaçınılmaz, renkler çok güzel dursa da pupil boşluğundan ve bombe oluşturmasından ele veriyor kendini. cor serisi ise dediğim gibi , açık renk gözlüler için inanılmaz doğal. ben ice alacağımı sanarak gittim, hiö aklımda olmayan grafite'i sipariş ettim. hatta internette "bu ne ya cart mavi, böyle renk mi olur" dediğim azul bile çok doğal durdu.

grafite'ler gelince foto eklerim size.

Türkiye nin neresine gidicen bambis? :) Bende temmuzun basinda gidicem insallah :)) uiii cok seviniyorum ya yok benim ülkem gibi bir yer daha dünyada :)

istanbulluyum pinaxcim ben ailemizin yanina ziyarete gidiorz. bu sene malesef az zmnimiz o yuzden istanbulda olucaz bi tek. biz de heycanliyiz cok valla 1 senedir gitmedik :S insan cok ozluo gercekten. sen nerede olucan TR de. temmuz un basinda ayrilcaz biz malesef

tatlim ben Cesme de olucam 3 hafta, ama bu bile az geliyo bana keske 3-4 ay kalabilsem ama malum is güc, cocuk, cocugun okulu daha fazla kalamiyoruz bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…