- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.441
Okycim your are very beautifullll !!!
Ben mele bayıldım... Ne yalan söyleyeyim sevmiyorum quartzo galiba...
Meller müthiş olmuş ya sankli kendi gözün !!!! Ve sapsarı durmamaış bence sende, gayet yeşillenmiş, çoook doğal bir ela olmuş.. Bende de böyle duracağını bilsem şuan sipariş veririm...
Okycim your are very beautifullll !!!
Ben mele bayıldım... Ne yalan söyleyeyim sevmiyorum quartzo galiba...
Meller müthiş olmuş ya sankli kendi gözün !!!! Ve sapsarı durmamaış bence sende, gayet yeşillenmiş, çoook doğal bir ela olmuş.. Bende de böyle duracağını bilsem şuan sipariş veririm...
acaip doğal canım. beren saatin gözüne benzettim ben..okycimm mellerin dogalligi ici ne diosun? nc mel ben de dusunuorm? cok doal mi yoksa dierleri gibi mi sence? ben istiorm ki soole gercekten kendi gozum sansinlar meller oole durabilir gibi gelioda bana. fotodan oole goruorm sende pinaxcimda da nc meller boole cok doal kendi gozu gibiydi sende de ? aynada kendin bakinca nasil ne diorsun cnm?
bademella hepsi cok yakismis sana cnm yameller hangi serinin charme mi nc mi? cok hos durmus. sen ne diosun mellerin dogalligi renklendirmesi ile ilgili? paylasirsan cok sevirinim tesekkurler resimler icin cnm :) a.s.
bende aynen katiliorm pembe yaptigima hihihi olumunekankayizsmile
ben de mele ayrica bayildim yaa gercekten de kendi gozu gibi olmus okycimin kaydirigubbakcemile5
acaip doğal canım. beren saatin gözüne benzettim ben..
renk saf ela. gündüz yine çekerim. şimdi biraz gelişigüzel çektim. yüzdende koyarım resim.
ncmeli herkese tavsiye ederim arkadaşlar. charmda çok güzel bakın. onuda çok beğeniyorum ben. koyulur renk diye korktuğum için nc mel aldım. birde pinax ve yakamozzda çok güzel duruyordu.
bende karar versem iyi olacak yılan hikayesşne döndü kararım charme mı nc melmi.bademellada ve didemde charme çok hoş nc de pinax ve okyp de harika pineapple var birde ocrelersempatiksalakcinni:bbo:
hihiihiih biliorm benmki de ayni. arada erkek yok dimi orda die soruo bi gun bakicam ne var ne yok die bu kdr ne yaziosun dio. hihi merak etme erkege gosterirmiyim hic benm de var basimda bi tane senin esin gibi biliorm o yuzden hihihi
kompleks dolu ben debaslasam bitmez nese cok tesekkur ederim cnm benm senin kendi guzelligin hoslugun olumunekankayizsmile
bu arada yazmayi unuttum ocrelerin icine sinmesine cok sevndm ben de simdi cor ocreya takildim cok hosuma gitti vetmancim eklemisti akannehir
bana önümüzdeki seneye kadar lens yasagi var :gitme: cor ice da alsaydim keske yasak gelmeden
bambamcim sende nc al gitsin :) mellenin artik yahu
piskopat herifler :)))))
sağol canım. sendede meller böyle durabilir. göz rengin neydi ceydacım. koyumu açıkmı.
Türkiye nin neresine gidicen bambis? :) Bende temmuzun basinda gidicem insallah :)) uiii cok seviniyorum ya yok benim ülkem gibi bir yer daha dünyada :)
istanbulluyum pinaxcim ben ailemizin yanina ziyarete gidiorz. bu sene malesef az zmnimiz o yuzden istanbulda olucaz bi tek. biz de heycanliyiz cok valla 1 senedir gitmedik :S insan cok ozluo gercekten. sen nerede olucan TR de. temmuz un basinda ayrilcaz biz malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?