Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

tatlim ben Cesme de olucam 3 hafta, ama bu bile az geliyo bana keske 3-4 ay kalabilsem ama malum is güc, cocuk, cocugun okulu daha fazla kalamiyoruz bizde

ne guzel yerdesiniz siz ohhh :) sanslisin cnm. bizim daha da az 2 hafta malesef. bizde okul yuzunden cok kalamiorz. ne yapalim hic yoktan iidir.

berrycim ya cok guzel olmus charmlar gercek gibi duruor hadi hayirlisi yaa cok heycanli boshayallersmile

Berry ne güzel denemişsin hem de haresi çok belli olmamış bence doğru karar verdin charm serisi güzel olmuş sende...

ben charm dan cok memnun kaldim berry, almadan önce bende korkmustum ama hicte korkulcak bi tarafi yok cok hos duruyo haresi. Ama mel konusunda nc yi de tercih edebilirsin bana charmdan renk olrak daha acik geliyo nedense.

ben charm dan cok memnun kaldim berry, almadan önce bende korkmustum ama hicte korkulcak bi tarafi yok cok hos duruyo haresi. Ama mel konusunda nc yi de tercih edebilirsin bana charmdan renk olrak daha acik geliyo nedense.

bencede charmdan daha açık nc mel..

evet canim cok güzel yer gercekten, Türkiye nin her yerini cok seviyorum (gerci göremedim henüz) ama egeye baska bi asigim sanki :))

Anlıyorum canım ben seni. Ben de senelerdir kullanıyorum lens ve evet benim de gözüm hiç çıkık değil. Ama solotica topazio bende de doğal durmadı. Yandan bir garip durdu.. Dokusu daha güzel demiyorum ama sophisticlerimde hiç böyle bir sorun yoktu. Bu sorun solkoticanın sadece topazio esmeralda ve quartzo renklerinde var canım. Yani diğerlerini kullanmadım ama resimlerden anlayabiliyorum. Çünkü bu üçünün pupili çok dar. Çok dar olduğu için boyalı kısım gözün en önüne kadar geliyor ve dolayısıyla yandan bakınca boyalı kısım görünüyor (normalde şeffaf olan kısımlar) dolayısıyla gözün daha dışarıda gibi duruyor. Anlatırken zorlanıyorum ama umarım anlatabiliyorumdur. Sonuçta pupili dar lenslerde böyle bir sorun olduğunu düşünüyorum... Fiziksel olarak açıklaması bu. Yoksa doku olarak veya lensin yarıçapı olarak bütün solotica serileri mutlaka aynıdır.. Ama dediğim gibi boyamayla ilgili bir durum bu... Bence yani...

kizlar bugün bi rimel aldim zorla :))) yeni cikmis giorgio armani den kill to eyes diye bi rimel... satici bayan öve öve bitiremedi en sonunda tamam aliyorum dedim :) daha denemedim...suya dayanikli olanini aldim...bakalim dedigi kadar varmiymis, deneyince bildiririm.

ceydacim ben anliyorum cnm demek istedigini... topazioda ayni sorunu yasadim..lensin opakligi cok rahatsiz etti beni, quartzo da bu seriden ama hic rahatsiz edici degil. Acaba bizim sansimiza cok mu yogundu boyamasi lenslerin???

charme mel değişik olsun dedim iri gösteriyor ya.tek alıcam sedefcim memnun kalırsam önümüzdeki ay da charme verde marine alıcam istanbuldada cor verde ve cor mel denicem

merhaba topaziolarımı satıp grafite aldım ancak biri diğerinden daha koyu seri numaraları ve üretim tarihleri birbirinden farklı süper bir renk bayıldım ama çok koyu duruyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…