- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.481
ewet seviyorum en kısa zamanda ice ve melıde denemeyı düşünüyorum senin daha gelmemiş rotin çok uzun sürdü değil mi?
ceydacim ben anliyorum cnm demek istedigini... topazioda ayni sorunu yasadim..lensin opakligi cok rahatsiz etti beni, quartzo da bu seriden ama hic rahatsiz edici degil. Acaba bizim sansimiza cok mu yogundu boyamasi lenslerin???
evet canim cok güzel yer gercekten, Türkiye nin her yerini cok seviyorum (gerci göremedim henüz) ama egeye baska bi asigim sanki :))
bencede charmdan daha açık nc mel..
ben charm dan cok memnun kaldim berry, almadan önce bende korkmustum ama hicte korkulcak bi tarafi yok cok hos duruyo haresi. Ama mel konusunda nc yi de tercih edebilirsin bana charmdan renk olrak daha acik geliyo nedense.
banada kizlar nc mel charm melden cok daha acik gelior valla ayni fikirdeyim :hulya:
Cor mel peki?
O en açığı mı sizce kızlar? Yoksa direk tonu mu farklı?
Şimdi saçma gelecek size biliyorum ama charm ve nc mellerde yeşile çalıyor renk ama cor mel sarı durmuş sanki hemen hemen herkeste?
cok tsk ederim ceydacim :) sagol
topazio yu ben baskasinda gördügümde inanilmaz begeniyorum, hosuma gidio canim ama bi türlü kendime yakistiramadim. Resimlerde falan daha dogal cikiyo ama aynaya baktigimda begenmem lazim lensi ki disarda da rahatlikla takabilim. Bence sana cok yakismisti cok dogal cok güzel görünüyordu topazio ama iste beklentilerini tam karsilamadi seninde. Bundan sonra aldigin lensinden cok cok memnun kalirsin insallah)))
ceydacim cnm benm bana da ayni sekilde gelior cor mel sarimsi gelio bana ama goz tabanina gore deisio sanirim acik gozlerde netten baktigimda sari goruorm hep ama mesela vetmanin gozu koyu onda daha yesilimsi durmus. nc ve charm mel daha yesil ama cor mel daha sari benm fikrim ozellikle acik tabanli gozlerde bu sekilde. :kedi: yannis da dusunuor olabilirim tabi ben de. ama seninle ayni fikirdeyim cnmin ici olumunekankayizsmile
merhaba topaziolarımı satıp grafite aldım ancak biri diğerinden daha koyu seri numaraları ve üretim tarihleri birbirinden farklı süper bir renk bayıldım ama çok koyu duruyor
Tatlım benim yaaaa. Teşekkür ederim cevabın ve fikrin için...
Bu arada İstanbul'a gelmeni 4 gözle bekliyorum cannımın içi... Hatta 4 göz+lensle bekliyorum -tatlicadiarzu- Hehehehe...Pek başarılı bir espri sayılmaz ama eğlendim kendi çapımda... Sen gelene kadar dayanamaz alırsam kusura bakma canım ama muhakkak seni görmek istiyorum...
ceydacim icemint de cok güzel valla, opak da degil... Didemde ne kadar güzel durmustu hatirlarsan. Icemintin icinde mel tonu da varmis zaten. Ama iceminti denemedigim icin ben mel hakkinda yorum yapabiliyorum sadece, risksiz cok güzel bir renk... ama canim cor mel düsünme ya ben begenmiyorum hic cor da meli. Ama cor serisinde de ice cok hosuma gidio. Bu benim fikrim canim, kararini etkilemek istemem ama cor mel soluk durabilir.
nc melde acar gözünü canim, ben öyle düsünüyorum. Vetman nc melli bi foto ekledi mi hic buraya? Onun gözleri de koyu kahve, ondaki durusunu görüp karar verebilirsin ceydacim?
Arzucum çok teşekkür ederim...
Çok yakışmış sana gerçekten..
Yandan mevzuuna bir daha açıklık getireyim.. Yandan ve yakından (uzaktan anlaşılmaz) bakınca göz bebeği (yarı opaklarda görünen gözbebeği) tam opak lenslerde görünmüyor canım. Hani gözbebeğimiz normalde ışık oranına göre büyür-küçülür- hareket eder ya, o anlaşılmıyor, tek noktaya kilitlenmişsiniz gibi hatta (Alllaaah korusun) görmüyormuş gibi oluyor insan..
Aslında şöyle demek lazım, bu konu o kadar büyütülecek birşey değil aslında... Çoğu insan bundan rahatsız olmuyor.. Benim takıntım bu diyelim..Hani çok açık renkten çekinen insanlar olabilir, koyu rengi çok doğal bulanlar olabilir, veya koyu renk takacaksam hiç lensle uğraşmam, takmışken taktığıma değsin en açık renk olsun diyenler olabilir.. Benim ki opak olmasın, göz bebeği görünsün takıntısı...
Ama ne şanslıyım ki soloticanın 3 rengi dışındaki bütüüüüün renkleri yarı opak ve benim takıntıma karşılık verebilecek renkler...
Arzucum tekrar teşekkür ederim canım, emeğin için...
nc mel
İnanılmaz doğal okypetecim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?