Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

bademella cnm mel resmen ŞA HA NE durmuş benim oyum bu renk ten yana=))))))) 3 lü sersinin gözü daha bombeli göstermesi konusundaki fikrim seninle tamamen aynı cnm....

bu bombe olayını anlamıyorum ben. lens aynı lens. o bombeliği nasıl yapar. kalın değilki bu 3 seri. hani diğerlerinden kalın olurda, bombelik yapar. kesinlikle incelik aynı hepsinde.
bu bana göre,göz yapısıyla ilgili. bazı göz biçimleri vardır ,kimi göz yandan bakıldğında çıkık durur dışarıya kimi daha az çıkık.
mesela miyoplarda bende yandan çıkıktır çünkü.
göz yuvarlaktır ya yandan.
anatomisi.
bende elipstir ,miyobum çünkü.
elifsin 2 yan ucunu bir düşünün. daha basıktır ve daha çıkıktır. yuvarlağın genişdir. konkavlığı yani. bu yüzden bu bombe olayı lensle alakalı değil ,gözyapısıyla alakalıdır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Vetman quartzolari cok güzel tasimissin yine :) sende capcanli cikio renkler ya, boyamalar mi degisik yoksa makinen mi cok profesyönel??? sositososito

ya bence bu üc seride olan zaten bombe olayi degilki, pupil dar oldugu icin yandan bakildiginda, boyali kisim göz bebeginin üstüne geldigi icin öyle duruo.

bu bombe olayı lensin boyamasından arkadaşlar.kalınlığı inceliğinden değil.bu 3 seri de boyamasından bombeli duruyor tam opak olduğu için.

ya bence bu üc seride olan zaten bombe olayi degilki, pupil dar oldugu icin yandan bakildiginda, boyali kisim göz bebeginin üstüne geldigi icin öyle duruo.

Çok güzel özetledin canımmm yaa ((=
Ben sayfa sayfa yazıyorum, bir türlü ifade edemiyorum....

Ayrıca okycim ahhh ahhh meller sende çoook güzel olmuş ya, tekrar belirtiyorum...

Bir diğer mevzu, Arzucum vallahi duyunca bile ürktüm ya, üst üste lens takanlar mı var gerçekten? Haha, bizim de yakalandığımız lens hastalığının en uç noktası bu herhalde.. Göze zararlıdır ama bence, üzüldüm onlar adına...

Ve yine Arzucum, icemint i söylemene çok sevindim. Benim de aklımdan quartzonun yarı opağı icemint midir acep diye geçiyordu. Demek ki doğru tahmin etmişim, çok sevindimmm.

bu bombe olayı lensin boyamasından arkadaşlar.kalınlığı inceliğinden değil.bu 3 seri de boyamasından bombeli duruyor tam opak olduğu için.

Evet canım bence de aynen.. Kalın değil tabi ki, yada yapı olarak daha çıkık üretmiyorlar lensi.. Ama boyamasından ötürü ne öne kadar yani göz bebeğinin üstüne kadar geliyor boyama. Dolayısıyla, yandan gözbebeği görünmüyor, boyalı lens gözüküyor. Algıyla ilgili yani..

Çok doğru yazmışsınız, bir tek cümleyle !!! Hehe, ifade yeteniğinizi tebrik ediyorum kızlar alkisalkisalkis

Vetmancim 2 3 lens üst üste takilir mi yahu??? Bunu gercekten yapan birileri olduguna inanamiyorum akannehir
Takan var pınaxcım quartzonun altına ikinci bir gri lensle takanlar var acayip açıyor ben gördüm:))))
Vetman quartzolari cok güzel tasimissin yine :) sende capcanli cikio renkler ya, boyamalar mi degisik yoksa makinen mi cok profesyönel??? sositososito
Canım teşekkür ederim sendede öyle :))Makinem profesyonel ama bu gerçek rengini yansıtıyor quartzoların rengi değiştirmiyor bu renk quartzolar:)
iyide neden ben o bombeliği göremiyorum yandan. vetmanın son yandan resimlerine baktım. ondada yok.
Evet bende kendi gözümde yandan quartzoda bombe görmedi bende yandan n.c melde böyle duruyor birazdan foto ekliycem:))

Evt ıceminte yarı opak quartzo diyebiliriz:))

vetman önlerini görebiliyolar mi peki bu üst üste lens takanlar???

Canim renkler cok canli cikio ya sende, makinen iyidir muhtemelen diye düsündüm :)) yanilmamisim. Ama quartzo sende daha bi yesil, daha bi canli durmus, gri tonlari pek hakim degil.

canım üst üste lens takmak çok sakıncalı.gözün oksijen alma olayını tamamen yok ediyorsun.

Natural colours quartzo yandan görünüşü:)

Natural colours mel yandan görünüşü:)

Bombe bunun neresinde?:)))
görüyorlarmış sürekli kullanlar var pinaxcım 2-3 üstüste takıyoruz şahane diyorlar:)))

ben çıktım kızlar. mellerimide taktım. arkadaşlarıma göstereceğim. bakalım ne gibi tepkiler alacağım. quartzolarıda aldım yanıma. görüşürüz .
bidanelerim.

Okyyyy tepkileri bize de iletirsin canım. Eminim bayılacaklar. Özellikle de mellerine...

Nc mel veya icemint diye düşünmekten beynim ısındı...
Oylama yapalım mı? Koyu kahve gözlerim biliyorsunuz...İcemint mi nc mel mi sizce?
Benim beklentimi de göz önüne alarak. Yani doğallık..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…