- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.501
ben bugün adrese lens sitesinin yerine gittim ve bir çok rengi denedim. fotoğrafları yolladıkları zaman buraya ekleyeceğim.
topazioyu ve mel in koyu hareli olanını denedim, melin koyu harelisi süper bir renk ben çok beğendim. muhtemelen ikisini alacağım.
esmeralda fıstık yeşili renginde oldu gözümde, quatzro da şu anki sophisticlerimle hemen hemen aynı olduğundan eledim.
topazio grubundaki lensler mel grubundakilerden daha bombeli haberiniz olsun.
oky cok dogal görünüyorlar, nasil memnunmusun melden? kaydirigubbakcemile2
charme mel değişik olsun dedim iri gösteriyor ya.tek alıcam sedefcim memnun kalırsam önümüzdeki ay da charme verde marine alıcam istanbuldada cor verde ve cor mel denicem
ya bence bu üc seride olan zaten bombe olayi degilki, pupil dar oldugu icin yandan bakildiginda, boyali kisim göz bebeginin üstüne geldigi icin öyle duruo.
bu bombe olayı lensin boyamasından arkadaşlar.kalınlığı inceliğinden değil.bu 3 seri de boyamasından bombeli duruyor tam opak olduğu için.
Takan var pınaxcım quartzonun altına ikinci bir gri lensle takanlar var acayip açıyor ben gördüm:))))Vetmancim 2 3 lens üst üste takilir mi yahu??? Bunu gercekten yapan birileri olduguna inanamiyorum akannehir
Canım teşekkür ederim sendede öyle :))Makinem profesyonel ama bu gerçek rengini yansıtıyor quartzoların rengi değiştirmiyor bu renk quartzolar:)Vetman quartzolari cok güzel tasimissin yine :) sende capcanli cikio renkler ya, boyamalar mi degisik yoksa makinen mi cok profesyönel??? sositososito
Evet bende kendi gözümde yandan quartzoda bombe görmedi bende yandan n.c melde böyle duruyor birazdan foto ekliycem:))iyide neden ben o bombeliği göremiyorum yandan. vetmanın son yandan resimlerine baktım. ondada yok.
Çok güzel özetledin canımmm yaa ((=
Ben sayfa sayfa yazıyorum, bir türlü ifade edemiyorum....
Ayrıca okycim ahhh ahhh meller sende çoook güzel olmuş ya, tekrar belirtiyorum...
Bir diğer mevzu, Arzucum vallahi duyunca bile ürktüm ya, üst üste lens takanlar mı var gerçekten? Haha, bizim de yakalandığımız lens hastalığının en uç noktası bu herhalde.. Göze zararlıdır ama bence, üzüldüm onlar adına...
Ve yine Arzucum, icemint i söylemene çok sevindim. Benim de aklımdan quartzonun yarı opağı icemint midir acep diye geçiyordu. Demek ki doğru tahmin etmişim, çok sevindimmm.
vetman önlerini görebiliyolar mi peki bu üst üste lens takanlar???
Canim renkler cok canli cikio ya sende, makinen iyidir muhtemelen diye düsündüm :)) yanilmamisim. Ama quartzo sende daha bi yesil, daha bi canli durmus, gri tonlari pek hakim degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?