- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.521
Canım sana özelden mail gönderdim:=)
nc mel
ben bi taneyi takinca, zor görüyorum :))) millet de ne cesaret var ya :)))
:))) oky tepkileri bize de ilet gülüm bayanssulusmile
tepkileri,,bir mesaj önce yazdım arkadaşlar.Okyyyy tepkileri bize de iletirsin canım. Eminim bayılacaklar. Özellikle de mellerine...
Nc mel veya icemint diye düşünmekten beynim ısındı...
Oylama yapalım mı? Koyu kahve gözlerim biliyorsunuz...İcemint mi nc mel mi sizce?
Benim beklentimi de göz önüne alarak. Yani doğallık..
sağol canım.akannehir super doal ay istiorm istiorm sempatiksalakcinni cok guzel okycim ya!
Okyyyy tepkileri bize de iletirsin canım. Eminim bayılacaklar. Özellikle de mellerine...
Nc mel veya icemint diye düşünmekten beynim ısındı...
Oylama yapalım mı? Koyu kahve gözlerim biliyorsunuz...İcemint mi nc mel mi sizce?
Benim beklentimi de göz önüne alarak. Yani doğallık..
ayy harikaKızlar sürprizim var. Şok şok şok naniknanik
Annesiyle alışverişe çıkan Ceyda eve bir solotica almış olarak döner.. Hem de.. Hem de aslında hiç düşünmediği bir seri. Charm serisi.. Sebebi ise annesinin bu renge "wwuuuu- uuuu-aaa-ooo" gibi olağanüstü beğeni belirten sesler çıkarmasıdır kaydirigubbakcemile3
Kızlar charm mel aldım geldim.. Aklımda hiç yokken... Didemcim haklıymış, bir denesen çıkarmak istemeyeceksin, o kadar doğal demişti. Annem de ayıldı- bayıldı..
Ama eve gelince içimi bir korku kapladı. Orda iyiydi hoştu ama sanki şimdi fazla koyu geliyorlar....
Birazdan resim çeker eklerim..
Gerçekten sürpriz oldu, yani Akmerkez'deeydik, e hadi bir bakalım dedik, en beğenmediğim (!) seri olan charmlardan aldım geldim. Komik yani. Ve yine oraya özel gitmediğim için foto mak. da yoktu yanımda, çok üzgünüm kızlar...Oylama filan dedim ama aynı gün aldım yani :))))
Şimdi sizin için melleri çekiyorum...
Kızlar sürprizim var. Şok şok şok naniknanik
Annesiyle alışverişe çıkan Ceyda eve bir solotica almış olarak döner.. Hem de.. Hem de aslında hiç düşünmediği bir seri. Charm serisi.. Sebebi ise annesinin bu renge "wwuuuu- uuuu-aaa-ooo" gibi olağanüstü beğeni belirten sesler çıkarmasıdır kaydirigubbakcemile3
Kızlar charm mel aldım geldim.. Aklımda hiç yokken... Didemcim haklıymış, bir denesen çıkarmak istemeyeceksin, o kadar doğal demişti. Annem de ayıldı- bayıldı..
Ama eve gelince içimi bir korku kapladı. Orda iyiydi hoştu ama sanki şimdi fazla koyu geliyorlar....
Birazdan resim çeker eklerim..
Gerçekten sürpriz oldu, yani Akmerkez'deeydik, e hadi bir bakalım dedik, en beğenmediğim (!) seri olan charmlardan aldım geldim. Komik yani. Ve yine oraya özel gitmediğim için foto mak. da yoktu yanımda, çok üzgünüm kızlar...Oylama filan dedim ama aynı gün aldım yani :))))
Şimdi sizin için melleri çekiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?