Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ceydacım gri yeşil bir renk istiyorsan ıcemint ama ela yağ yeşili düşünüyorsan n.c mel:)Bence istediğin renge öncelik vermelisin yoksa ikiside çok doğal

vetman ben solotica quartzo isityorum ama burdaki gözlükçülerden hiçbirinde yok deli olucam akannehir netten almak istesem kredi kartım yok.kredi kartı kullanmak istemiyorum.nasıl alabilirim sen bana satabilirmisin? hesabına yollasam ücretini.özel mesaj atamıyorum

arkadaşlar geldim. tepkiler süper. mellere senin gözün gibi bu kadar doğal olur dediler. quartzoyuda melide çok beğendiler. quartzoya gri dediler bende. meli,. beren saatin gözüne benzettiler. çok doğal günlük takılacak süper bir lens dendi mele.
hangisi daha güzel dediğimde ayırım yapamadılar.

ben bi taneyi takinca, zor görüyorum :))) millet de ne cesaret var ya :)))

:))) oky tepkileri bize de ilet gülüm bayanssulusmile

tepkileri,,bir mesaj önce yazdım arkadaşlar.
akannehir super doal ay istiorm istiorm sempatiksalakcinni cok guzel okycim ya!
sağol canım.

mel harika ama bence biraz fark yaratması açısından icemint muhteşem diyorum

Kızlar sürprizim var. Şok şok şok naniknanik
Annesiyle alışverişe çıkan Ceyda eve bir solotica almış olarak döner.. Hem de.. Hem de aslında hiç düşünmediği bir seri. Charm serisi.. Sebebi ise annesinin bu renge "wwuuuu- uuuu-aaa-ooo" gibi olağanüstü beğeni belirten sesler çıkarmasıdır kaydirigubbakcemile3

Kızlar charm mel aldım geldim.. Aklımda hiç yokken... Didemcim haklıymış, bir denesen çıkarmak istemeyeceksin, o kadar doğal demişti. Annem de ayıldı- bayıldı..
Ama eve gelince içimi bir korku kapladı. Orda iyiydi hoştu ama sanki şimdi fazla koyu geliyorlar....

Birazdan resim çeker eklerim..

Gerçekten sürpriz oldu, yani Akmerkez'deeydik, e hadi bir bakalım dedik, en beğenmediğim (!) seri olan charmlardan aldım geldim. Komik yani. Ve yine oraya özel gitmediğim için foto mak. da yoktu yanımda, çok üzgünüm kızlar...Oylama filan dedim ama aynı gün aldım yani :))))

Şimdi sizin için melleri çekiyorum...

ayy harika
charm melede bayılıyorum ben. güle güle kullan canım. resimlerini bekliyorum

ay sana inanmiorm cilginsin ayy cok guzel gule gule kullan charm mel mi aldin ceydacim? ay cok heycanla bekliorm beyb resimlerini hiihih kaydirigubbakcemile2olumunekankayizsmile

Canlarımmm benim, ekledim billeee. Yalnız topaziolarımla gitmiştim gezmeye gidiyorum diye ve ona uygun kalem sürmüştüm, mavi.. Şimdi de silmeden resim çekmişim, resimlere bakınca fark ettim. Pek alakasız ve rüküş durmuş ama kalemi görmezden gelin artık.
Zaten bunlar acil fotolar. Sonra güzel makyajla güzel fotolar eklerim...

İlki odamda (kapalı mekan) ve flassız

İkincisi ve üçüncüsü ise balkonda güneş ışığında (gerçi saat 19.45 güneş artık çekiliyor ama yine aydınlık yani)

Dördüncüsü yine açık havada (balkonda) bu sefer uzaktan çektim. Renk uzaktan da belli oluyor mu diye..

Beşincisi ise kapalı mekanda, tam ışığın (lamba ışığının altına gittim) ama flassız çektim. Yani yapay ışıkta nasıl duruyor diye....

Devamı geliyooooorrrr...

Son düzenleme:
oh ne güzel ak merkeze ugramisken, soloticalandin geldin kaydirigubbakcemile3 hic beklemeden ve de deneyerek. sanslisin canim ya opuyorumnanaktan. Ak merkeze yakin olsaydim, iki üc gitmemden sonra bana dükkana giris yasagi koyarlardi kesin kaydirigubbakcemile3

Altıncı resimmmm odamda eeenn karablık ortamda ve flassız. Yani karanlık havada filan nasıl durur diye

Yeidnci, yine karanlıkta çok yakın çekim tek göz

Aynı noktada bu sefer flaslı çekim

Dokuzuncu resimde, yandan görüntüyü almaya çalıştım

Bu da yandan... Geçişler mmükemmel. Büyük pupil boşluğu ve keskin olmayan pupile bayıldım..

Son düzenleme:
Ceydacim :) kalem hic alakasiz durmamis, mellere yakismis bu 1... 2. si Meller süppppperrrrrrrrrrrrrr ötesi durmus cok güzel bayildim opuyorumnanaktan 3. mellerin senin gözünü acmayacagini düsünüyodun, bak charm bile nasil yesermis. 4. süper bi secim yaptin, hic koyu moyu degil tam olmasi gerektigi gibi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…