Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Son olarak topaziomla charm melim arasında YANDAN bir karşılaştırma.. Benim bombe dediğim şey gözlerin fırlamış gibi durması değil.. Anlatamıyorum ama siz şimdi iki resim arasındaki farkı görünce anlayacaksınız...

Birincide, topazio yandan.. Geçiş filan yok, küt bir görüntü

İkincisi, charm serisi.. Geçiş gayet başarılı..

Son düzenleme:

bsyıldım. süper durmuş canım. tek kelimeyle süperrr.
güle güle kullan.

ceydacim cnm benm super otesi doal otesi harika olmus kaydirigubbakcemile2 ay cok mutlu oldum icine sindi dimi seninde? gule gule mutlu gunnerde kullan. bencede makyaj gayet hos duruor. her gun gonuk rahatligi ile tak cnm.
bu arada numarali solotica yok dimi ellerinde bilio musun cnm ?

Çooook teşekkür ederimmm canım yaaaa. Sizin beğenmeniz içime su serpiyooor oohh. Ben de çok beğendim aslında... Sadece topaziodan sonra rengi koyu geldi tabi ama asıl istediğim buydu. Doğal, olabildiğince doğal bir görünüm.. Çok memnunum şimdilik...

Bir de pupil boşluğu çok geniş olduğu için sanki gözümde lens yok gibi hissediyorum..
Topaziom da rahatsız etmemişti ama bunun rahatlığı tartışılmaz ileri bir rahatlık. Cidden yok gibi...

Haresi de inanın korkulacak kadar değilmiş. Ben charm ı denemek bile istemedim. Biliyorsunuz cor istiyorudum şiddetle.. En kötü ihtimal nc alacaktım ki o da icemint olursa (cor serisinde yok diye yani). Görevli hanım çok ısrar etti charm denemem için. Annem de ayıldı-bayıldı, ayyy çok anlamlııı, ayy çok irii,, ayy çok güzel filan diye. Corları da denedim ve cor alacaktım yine de, ama annem baya ısrar etti charm aldım. Annemin zevkine ve fikirlerine her zaman çok güvenmişimdir.

Şimdi aynanın karşısında uzun uzun inceliyorum da.. İyi ki charm almışım...

ceyda cnm sanirim senin gözlerin dedigin kadar koyu degil, charm mel koyu gözde daha koyu duruyodu benim hatirladigima göre

Tatlımm koyu aslında.. Bilemedim ben de.. Yani siyaha yakın koyu değil. Orta-koyu arası. Koyuya daha yakın ama.. İşte ortadaki renk(pupildeki) benim rengim. Bazen bana da açık geliyor, güneş vurunca filan. Ama lens takmasam kimse açık renkli demez yani ((((=

Ceydacım hayırlı olsun çok doğru bir seçim çok güzel durmuş...ılk resmine bakınca benim gözlerim sandım bir an :) Aynen bende de böyle duruyor demek gözlerimiz çok yakın o yüzden bence o kadar koyu değilmiş gözlerin orta kahve...Bu arada cor serisi denedin mi onlar nasıldı??? Bir sorum daha var şişesinde yazan numara kaç cnm?

Banucuuummmmm canımın içi benim, çoook teşekkür ederim bebekk!
Gerçekten de doğal.. Yani eğer bunu ben söylüyorsam kimsenin şüphesi olmasın kaydirigubbakcemile3 Meller özellikle de charm serisi gerçekten doğall...

İçime sindi evet bebek.. Biraz koyu geldi yalnızca... Ama o kadar da değil yani.. Zaten doğal durmasının bir sebebi de çok cart bir renk olmayışı...

Çok açık değil ama çok asil bir renk bence... Bu arada nişanlım da gördü eve gelmeden önce, buluştuk 1 saatliğine... Çok asil yorumunu o yaptı. Gerçekten çok beğendi.. Uzun uzun bakıştık, "Ceydama tekrar aşık oldum" dedi.. Hiç bir lensime de bu yapay olmuş dememişti gerçi o açıdan doğallık-yapaylık ayrımını çok iyi yapabildiğini sanmıyorum kaydirigubbakcemile3 Ama renk olarak cidden beğendi. Koyu renkleri daha asil buluyormuş.

Numaralı ellerinde yok canım. Çünkü annem de dayanamadı, denedi. Onun gözleri numaralı olduğu için ellerinde yoktu ama getirtiriz dediler. Annem sipariş de vermedi gerçi...Annem hergün lens kullanan biri değil, lensleri var onun da ama haftada bir filan takıyor, onların tarihi geçerse alırım dedi..

Yani stokta yokmuş maalesef numaralı fıstıkımm

Sağol tatlımmmmm..
Evet çok koyu değil, ben de bazen orta diyorum..
Corları denedim şekercim, ice denedim ve inanın hiç morumsu durmadı gayet maviydi, ama annem onu çok açık buldu..Ben beğendim halbuki, gözüm kaldı, onlardan da alabilirim ama kendime hakim olmaya çalışıyorum..
Onun dışında azul vardı hiç denemedim bile, şişesinden bile belliydi lacivert olduğu, ben lacivert sevmiyorum..
Melin coru vardı. Onlar baya sarı durdu bende.. Kedi gözü gibi diyenler vardı ya, tabir itici geliyor ama hakikaten öyle duruyor yani
Gafiti denedim, o da gri durdu bende ama tam tarfi edemeyeceğim, aslında mavi-gri ama cansız bir renk.. Yani onu ton olarak istemiyordum zaten..

Başka da yoktu canım ellerinde.. Çok talep edilenler diye bunları tester sunuyorlar.. Verde marine söcüm vardı Berrycime ve kendim için de merak ediyordum zaten ama hiçbir seride verde marine veya verde yoktu.. İcemint veya crystal istedim, onlar da yoktu....

Ay az kalsın unutuyordum canım, şişesindde 1-2 filan oluyor ya o numara 1.. Onun dışında 38 yazıyor canımmm.. Senin ?

Kızlar yeni mel alanlar numaralarını yazabilirler mi acaba mesela Okypetem seninki kaç?

Ceydacım dedim ya ilk resimde kendi gözlerimi gördüm sandım sendeki duruşuyla bendeki aynı renk tatlım ve aklıma ya gözlerimizin tabanı aynı ya da lenslerin boyaması diye geldi ki evet benimkiler de 38 :)
Pinaxcım daha önce sormuştu alakası yok demişlerdi numarayla ama bence kesinlikle alakası olmalı inanın ilk görüşte bu benim lenslerim dedim Ceydanın mellerine :)
Bu arada Ceydacım sendeki harenin duruşuj da benimki gibi o yüzden soruyorum corlar gözüne büyük geldi mi tatlım ben de ice ve graphite arasındayım sen hangisini beğendin?

Yok tatlım büyük gelmedi bana corlar.. Tam oldu...
Bana sorarsan ben ice ı çok beğeniyorum canım, grafitiyi ton olarak beğenmiyorum...Ama zevk meselesi tabi.. Doğallık ve duruş olarak ikisi de çok doğaldı ve yapıları tamamen aynı...

Sağol Oky acaba daha önceki tespitlerimiz doğru olabilir mi ya numara büyüdükçe renk daha açık oluyor sanki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…