- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.541
Altıncı resimmmm odamda eeenn karablık ortamda ve flassız. Yani karanlık havada filan nasıl durur diye
Eki Görüntüle 46928
Yeidnci, yine karanlıkta çok yakın çekim tek göz
Eki Görüntüle 46929
Aynı noktada bu sefer flaslı çekim
Eki Görüntüle 46930
Dokuzuncu resimde, yandan görüntüyü almaya çalıştım
Eki Görüntüle 46931
Bu da yandan... Geçişler mmükemmel. Büyük pupil boşluğu ve keskin olmayan pupile bayıldım..
Eki Görüntüle 46932
Ceydacim :) kalem hic alakasiz durmamis, mellere yakismis bu 1... 2. si Meller süppppperrrrrrrrrrrrrr ötesi durmus cok güzel bayildim opuyorumnanaktan 3. mellerin senin gözünü acmayacagini düsünüyodun, bak charm bile nasil yesermis. 4. süper bi secim yaptin, hic koyu moyu degil tam olmasi gerektigi gibi.
bencede anacim :)
ceyda cnm sanirim senin gözlerin dedigin kadar koyu degil, charm mel koyu gözde daha koyu duruyodu benim hatirladigima göre
bsyıldım. süper durmuş canım. tek kelimeyle süperrr.
güle güle kullan.
ceydacim cnm benm super otesi doal otesi harika olmus kaydirigubbakcemile2 ay cok mutlu oldum icine sindi dimi seninde? gule gule mutlu gunnerde kullan. bencede makyaj gayet hos duruor. her gun gonuk rahatligi ile tak cnm.
bu arada numarali solotica yok dimi ellerinde bilio musun cnm ?
Ceydacım hayırlı olsun çok doğru bir seçim çok güzel durmuş...İlk resmine bakınca benim gözlerim sandım bir an :) Aynen bende de böyle duruyor demek gözlerimiz çok yakın o yüzden bence o kadar koyu değilmiş gözlerin orta kahve...Bu arada cor serisi denedin mi onlar nasıldı??? Bir sorum daha var şişesinde yazan numara kaç cnm?
Ceydacım hayırlı olsun çok doğru bir seçim çok güzel durmuş...İlk resmine bakınca benim gözlerim sandım bir an :) Aynen bende de böyle duruyor demek gözlerimiz çok yakın o yüzden bence o kadar koyu değilmiş gözlerin orta kahve...Bu arada cor serisi denedin mi onlar nasıldı??? Bir sorum daha var şişesinde yazan numara kaç cnm?
süppperrr olmuşşşş en iyi seçim bende mellenicemmmmmguclubacismile
Kızlar yeni mel alanlar numaralarını yazabilirler mi acaba mesela Okypetem seninki kaç?
Ceydacım dedim ya ilk resimde kendi gözlerimi gördüm sandım sendeki duruşuyla bendeki aynı renk tatlım ve aklıma ya gözlerimizin tabanı aynı ya da lenslerin boyaması diye geldi ki evet benimkiler de 38 :)
Pinaxcım daha önce sormuştu alakası yok demişlerdi numarayla ama bence kesinlikle alakası olmalı inanın ilk görüşte bu benim lenslerim dedim Ceydanın mellerine :)
Bu arada Ceydacım sendeki harenin duruşuj da benimki gibi o yüzden soruyorum corlar gözüne büyük geldi mi tatlım ben de ice ve graphite arasındayım sen hangisini beğendin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?