- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.561
bilemiyorum canım ama benim 4 ve açık rengi. koyu değil.Sağol Oky acaba daha önceki tespitlerimiz doğru olabilir mi ya numara büyüdükçe renk daha açık oluyor sanki...
Ceydacım hayırlı olsun,kıııızzzz ne kadar hızlısın,daha şurda yazışıyorduk omu olsun bumu olsun diye.Sen almışsın bile,çokda güzel olmuş canım iyi günlerde kullanNe kadar şanslısın deneyerek aldın:lepi:
Teşekkür ederim canım, beğenmene çok sevindim... Tavsiye ederim herkese charm meli.
cnm benm ay ne guzel mutlu mutlusun beyb yaaa kaydirigubbakcemile2 darisi basimiza. ceydacim cnm baska neler denedin guzelim orada? neler var tester olarak. ben gelince benle de gel olumunekankayizsmile
ceydacım güle güle kullan çok begendim n.c mel denedinmi canım:)Mel ya mel hepsi beren saat gözü:)))
charme ile nc arasında çok ton farkı varmı
Ceyda harika olmuş canım charme meller. Ben de charme mel sipariş ettim vetmancığımdan ama benimkiler numaralı olduğu için bekliyorum. Hare beni çok korkutuyor aslında sende aşırı siyah durmamış yani yapay bir görüntü oluşturmamış çok güzel olmuş bayıldım keşke bende de böyle dursa. Benim de ilk solotica lensim topazioydu bu arada pişti olduk sanırım kaydirigubbakcemile3 Güle güle kullan canım mellerini.
ceydaaaaaaaaaaaaaaaaaa süper yaaaa çok ama çok begendim bu topike bakıncaaaaa kıskanıyorum hepinizi en iyisi gelmemek:) yoksa çatlıycam benim neden yok diye:):):):):)
Kızlar yeni mel alanlar numaralarını yazabilirler mi acaba mesela Okypetem seninki kaç?
Ceydacım dedim ya ilk resimde kendi gözlerimi gördüm sandım sendeki duruşuyla bendeki aynı renk tatlım ve aklıma ya gözlerimizin tabanı aynı ya da lenslerin boyaması diye geldi ki evet benimkiler de 38 :)
Pinaxcım daha önce sormuştu alakası yok demişlerdi numarayla ama bence kesinlikle alakası olmalı inanın ilk görüşte bu benim lenslerim dedim Ceydanın mellerine :)
Bu arada Ceydacım sendeki harenin duruşuj da benimki gibi o yüzden soruyorum corlar gözüne büyük geldi mi tatlım ben de ice ve graphite arasındayım sen hangisini beğendin?
Gelicem gelicem tatlışıııımm sözüm var sana. Zati senin güzelliğini görmek için gelicemm kaydirigubbakcemile2
Esmeralda, topaxio ve quartzo üçlüsü var. Ben onları hiç denemedim. Gider gitmez dedim zaten, topaziom çok opak, yarı opak istiyorum diye. Eminim renkleri çok güzel ama ihtiyacım oaln doğallıktı o yğzden hiç denemedim bile....
Nc mel vardı. Denedim..Cor mel ve Charm mel.. Charmı aldım zati...
Cor ice denedim ve çok beğendim, onu annem istemedi nedense. Ama ben bayıldım hatta en son bir gözüme charm mel diğerine cor ice taktım oylama yaptık. İki hanım vardı. Bir de annem. Üçü de charm mel dedi. Ben de bunu aldım ve çok da memnunum gerçekten....
Cor ice a bayıldım ama onu söylyeyeim. Hiç mor durmadı, mavi durdu bende de.. Hem de çok açık. Ama annem haresiz olduğu için istemedi sanırım. Hareli olan çok büyük bir anlam veriyor dedi.. Sen de denersin canım hepsini. Senin cor ice ın var zati. Diğerlerini denersin..
Cor grafite denedim...Cor azul vardı ama onu da denemedim, kabından lacivert duruyordu. Zati onu resimlerden de istememiştim hiç...
Bu kadar bebişimmm. Başka da yoktu... ben 5 tane denedim yani.. İçlerinde charm mel doğal ötesi bir görüntü verdiği için bunu seçtim... Benim denemediklerimle birlikte 9 renk vardı sanırım.. Unuttuğum var mı bilmmiyorum ama olsa hatırlardım..
Olmayan renkleri de sayayım, siz de bunların dışında kalan varsa sorun.. Verde sordum yoktu. Verde marine yoktu. İcemint-crystal yoktu...Ocre yoktu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?