Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Yok tatlım çok farklı değil aslında bilemiyorum foto çekiminden olabilir göz tabanından olur elbette ama ben aldığım günden beri mellerimin boyamasının hepinizinkinden daha sarı olduğunu hissettim şimdi ceydanınkini aynı görünce o yüzden numarasını sordum...

Ceydacım hayırlı olsun,kıııızzzz ne kadar hızlısın,daha şurda yazışıyorduk omu olsun bumu olsun diye.Sen almışsın bile,çokda güzel olmuş canım iyi günlerde kullanNe kadar şanslısın deneyerek aldın:lepi:

Teşekkür ederim canım, beğenmene çok sevindim... Tavsiye ederim herkese charm meli.

Teşekkür ederim canım, beğenmene çok sevindim... Tavsiye ederim herkese charm meli.

cnm benm ay ne guzel mutlu mutlusun beyb yaaa kaydirigubbakcemile2 darisi basimiza. ceydacim cnm baska neler denedin guzelim orada? neler var tester olarak. ben gelince benle de gel olumunekankayizsmile

cnm benm ay ne guzel mutlu mutlusun beyb yaaa kaydirigubbakcemile2 darisi basimiza. ceydacim cnm baska neler denedin guzelim orada? neler var tester olarak. ben gelince benle de gel olumunekankayizsmile

Gelicem gelicem tatlışıııımm sözüm var sana. Zati senin güzelliğini görmek için gelicemm kaydirigubbakcemile2
Esmeralda, topaxio ve quartzo üçlüsü var. Ben onları hiç denemedim. Gider gitmez dedim zaten, topaziom çok opak, yarı opak istiyorum diye. Eminim renkleri çok güzel ama ihtiyacım oaln doğallıktı o yğzden hiç denemedim bile....

Nc mel vardı. Denedim..Cor mel ve Charm mel.. Charmı aldım zati...
Cor ice denedim ve çok beğendim, onu annem istemedi nedense. Ama ben bayıldım hatta en son bir gözüme charm mel diğerine cor ice taktım oylama yaptık. İki hanım vardı. Bir de annem. Üçü de charm mel dedi. Ben de bunu aldım ve çok da memnunum gerçekten....
Cor ice a bayıldım ama onu söylyeyeim. Hiç mor durmadı, mavi durdu bende de.. Hem de çok açık. Ama annem haresiz olduğu için istemedi sanırım. Hareli olan çok büyük bir anlam veriyor dedi.. Sen de denersin canım hepsini. Senin cor ice ın var zati. Diğerlerini denersin..
Cor grafite denedim...Cor azul vardı ama onu da denemedim, kabından lacivert duruyordu. Zati onu resimlerden de istememiştim hiç...

Bu kadar bebişimmm. Başka da yoktu... ben 5 tane denedim yani.. İçlerinde charm mel doğal ötesi bir görüntü verdiği için bunu seçtim... Benim denemediklerimle birlikte 9 renk vardı sanırım.. Unuttuğum var mı bilmmiyorum ama olsa hatırlardım..

Olmayan renkleri de sayayım, siz de bunların dışında kalan varsa sorun.. Verde sordum yoktu. Verde marine yoktu. İcemint-crystal yoktu...Ocre yoktu...

ceydacım güle güle kullan çok begendim n.c mel denedinmi canım:)Mel ya mel hepsi beren saat gözü:)))

Teeşekkür ederim canım... Nc mel de denedim. Onu eledim ama. Cor ve charm arasında kaldım. Çünkü senin de dediğin gibi nc de siyah noktacıklar olduğu için sanırım, biraz daha koyu renk. Ya da koyu değil belki, pek fark belli olmuyor ama charm gibi belirgin bir haresi olmadığı için charm kadar büyütmüyor gözü.. Charm da değişik bir anlam var dedi herkes.. Ben de haresi olacaksa tam olsun dedim. Nc nin haresi pek belli olmadı bende...Yani o da güzeldi, onu da alabilirdim ama charm daha iri, daha canlı bir görüntü verdi diye bunu seçtim...
Hakikaten mel ya mel.. Herkesin bir meli olmalı...

charme ile nc arasında çok ton farkı varmı

Çok yok... Ya renk değil de şöyle açıklyayım kendi gözlemlerimi:

Öncelikle charm mel de tek renk noktacıklar var..
Corda ise arada siyah noktacıklar da var..

Charm melin pupili daha geniş. Bu demek oluyor ki alttan kendi kahven nc ye oranla birazcık daha fazla gözükecek...Ama bu doğallığının en büyük sebeplerinden biri.. Kendi gözünmüş gibi durmasının sebebi bu ben çok sevidm şahsen..

Bir diğer fark hare mevzuu tabi. Charmın siyah ve belirgin bir haresi var. Nc nin de bazı arkadaşlarda belirgin durmuş ama bir gözüne charm diğerine nc takınca daha iyi anlıyor insan nc nin haresi zayıf. Yani görsel olarak bir hare katıyor göze ama charm daki daha iri gösterme ve bebek gözü gibi canlı duruş oluşturma amacına hizmet etmiyor nc nin haresi...

Bunun dışında bir fark yok...Boyama aynıdır sanırım. O denli incelemedim. Dediğim gibi, hare farkı, pupil farkı ve noktacık farkı var.

Siz karar verin hangisi daha açık hangisi daha koyu diye. Ben yanlış yönlendirmek istemem.. Ama cor hepsinden açıktı. İşte onun için yorum yapabilirim ki onda da yeşillik yoktu, sarılık vardı...

Ceyda harika olmuş canım charme meller. Ben de charme mel sipariş ettim vetmancığımdan ama benimkiler numaralı olduğu için bekliyorum. Hare beni çok korkutuyor aslında sende aşırı siyah durmamış yani yapay bir görüntü oluşturmamış çok güzel olmuş bayıldım keşke bende de böyle dursa. Benim de ilk solotica lensim topazioydu bu arada pişti olduk sanırım kaydirigubbakcemile3 Güle güle kullan canım mellerini.

ceydaaaaaaaaaaaaaaaaaa süper yaaaa çok ama çok begendim bu topike bakıncaaaaa kıskanıyorum hepinizi en iyisi gelmemek:) yoksa çatlıycam benim neden yok diye:):):):):)

Canım çoook teşekkür ederim, sende de aynen böyle duracaktır canım hatta gözlerin benden daha açıksa daha da güzel duracaktır tatlım...
Hahahahahakaydirigubbakcemile3 Pişti olmuşuz hakikaten !!! olumunekankayizsmile Olalım kuzum ya boşver, takıp gezelim hatta beraber hahahahahadelikafadulden :roflol:

ceydaaaaaaaaaaaaaaaaaa süper yaaaa çok ama çok begendim bu topike bakıncaaaaa kıskanıyorum hepinizi en iyisi gelmemek:) yoksa çatlıycam benim neden yok diye:):):):):)

Çok teşekkürler hemşerim benim kaydirigubbakcemile2 Seni de soloticalandıracağız yakında merak etme sen kaydirigubbakcemile3

canim benim mellerin numarasi 6, ama yeni sayilmaz benimkiler. Bende bu numaranin lensin rengini de boyamasini da etkiledigini düsünüyorum. Quartzolarimda 2 nömre :)))

cnmsin ne guzel yazmissin detayli cok tesekkur ederim olumunekankayizsmile
ay valla guzel muzel deilim cnm gorunce hayal kirikligina uurama sempatiksalakcinni senin gonlun bakisin guzel valla. kendin guzelsin cnm benm. ay ben beyaz kuru bisiyim nese goruscez zati hihihi kaydirigubbakcemile5
nc mel ve charme mel olmasina cok sevndm quartzo da var ben de bunnari cok denemek istiorm keske ocre de olaymis nese buna da sukur hihi.
sahane olmus cnm yaa annen hakli wooowwwwwwwww yahu :lepilumunekankayizsmile

ceydacimm yaa ben goremiyorumm fotolarini kaldirdin heralde off yaa bende mel dusunuodum bi sonraki lensleri tekrar ekleyebilirmisin ya lutfeennnn

ceydacımm fotolarını kaldırdım sanıyorum zira ben göremedim=((( ama eminimki cok yakışmıştır cok cok mutlu gunlerde kullanmanı diliyorum cnm mellerini.....=)))))

sevgili OKYPETE quartzolar sende de harika durmuş bayıldımmmmmm meller de çok gzl olmuş ama quartzoyu daha çok beğendim sende güle güle güzel günlerde kullan boncuklarını :)

CEYDAAAAAcığım ben de charm mel düşünüyordum ve resimlerini göremedim nolursun bir daha koy çok merak ettim canım o kdr methetmişsinki gerçekten çok merak ettim..

sevgili BADEMELLA charm mel sende de süper durmuş kesinlikle bunu al bence çok yakışmış göz renginle süper bütünleşmiş işte istediğim görüntü harikaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…