Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Kızlar şehir dışındayım ve çok çok yoğunum bu ara çok işim var. dün akşam 5 10 dk girdiimde oky nin resimlerine bakmaya çalıştım ama bulamadım yorumlardan anladıım kadarıyla çok yakışmış güle güle kullan okymmm en yakın zamanda bakıcam bütün resimlere. ben bgn ilk kez icemint i ters taktım ve daha önce neden ters takmamışım die pişman oldum. diğer tarafıda çok harikaymış. neyse şimdilik çıkıyorum. aa bu arada başka bir pc den girmiştim kk ya. ve renkler inanılmaz değişik görünüyordu. yani pc den pc ye çözünürlükten dolayı çok fazla değişiyor lenslerin rengi. öptüm hepinizi. bambişim bu arada hala ets den sonucum gelmedi delirmek üzereyim. mail atıyorum uzayabilceğinin normal olduunu söylüyorlar. Bilmiyorum bu kadar uzaması normal mi. 16 iş günü oldu insaf ya. gre sonuçlarım olmadan okullara başvuru yapmanın anlamı yok. usandım artık ya neyse.

Ceyda, bugun akmerkezin oraya almaya gittim lens, satıcı kadın hemen senden ve annenden bahsetti :)) mavi almaya geldi charm mel alıp cıktı dedi hatta, resmini de gordum:)

ben de aynı yerden cor mel ve grafitte aldım.
mel ben de cok acık durdu, resim kycam, grafitte cok daha gusel ama bi mavi bi yesil olsun dedim.

canım neeeee olurrrr mel cor fotosu koyar mısın?birde kendi göz rengin ne renk?

teşekkürler canım. a.s.

[Merhaba arkadaşlar,

ben daha önce solotıca charm mel aldım beğenmedim ,adore bi yellow aldım çok memnun kaldım.Geçen hafta ikinciyi almaya gittim , satıcı yanlışlıkla -0.75 miyop vermiş, ben taktığımda bi hata olduğunu farkettim yanlışnumara vermiş ve iade edemedim yenisini almak zorunda kaldım, 60 tl ye aldım isteyen olursa 35 tl den satacağım ,sadece 1 kez taktım ...çok güzel bir renk..özelden msj atamıyorum ..

ama charme farklı o yüzden charme mel alıcam bunu süresi bitincede nc mel.bu nc mel in nasıl duracağını anlamak için ve charme ile karşılaştırmak için alındı

Evet süresi bitince alman daha mantikli olur :) ne kadar bunlarin süreleri ve fiyati?

Okycim zaten mellerin boyamasi bildigimiz sari )) gôze takincada sari yesil oluyo, nc mel. Galiba charm Mel daha yesil.

Evet süresi bitince alman daha mantikli olur :) ne kadar bunlarin süreleri ve fiyati?

Okycim zaten mellerin boyamasi bildigimiz sari )) gôze takincada sari yesil oluyo, nc mel. Galiba charm Mel daha yesil.

yada tatlım benim gözlerde sarılık var. bal rengi. o yüzden, nc meli sarımsı yeşil yaptı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…