Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Hayırlı olsun canım.Fotoğraflarını bekliyorum özellikle grafitte,mel çok açık oldu diyorsun başka serisini denemedinmi....

KIZLAR HALA KARARSIZLIGIMI YENEMEDIM. YENI SERI TOPAZIO KONUSUNDA. BENIM GOZLERIM ACIK KAHVE TOPAZIO ISTIYORUM TEKRAR AMA GECEN HAZIRANDA ALDIGIM GIBI CIKARSA RENGI GENE SU YESILI GIBI DURACAK. BENSE DAHA MAVI DURSUN ISTIYORUM. QUARTZOLARIM VAR ZATEN YESIL. ACIL FIKIR VE YORUMLARINIZI BEKLIYORUM. OPTUM HEPINIZI akannehir boshayallersmile

charmeın değişk masum bir havası var o zaman adorelerin süresi dolsun o zaman mı alıyım charme mel ben yeşilciyim vede gri seviyorum rotincim.cor graphite çok güzel mesela bugün sedefbyo yu verde marine ve koyu saçıyla gördüm muhteşem olmuştu.cor da da yeşil verde o da çok mu koyu diyorum

canım. o konuda bende kararsızım. bizde yine suyeşilimi duracak yoksa gerçekten topaziolar mavileştimi. işi şansa bırakıp bir tane almak lazım.

canım. o konuda bende kararsızım. bizde yine suyeşilimi duracak yoksa gerçekten topaziolar mavileştimi. işi şansa bırakıp bir tane almak lazım.

OKYCIGIM SANA KATILIYORUM SANIRIM BIRIMIZ BU RISKE GIRIP ALCAK. ŞÖLE FATMA GIRIK MAVISI GIBI DURSA MUKEMMEL OLURDU DEMI?? KESKE BUGUNLERDE ALAN ACIK KAHVE GOZLU BIRISI RESMINI KOYSADA FIKIR EDINMIS OLSAK AZDA OLSA DIMIkaydirigubbakcemile2

Canım son zamanlarda alan herkezde mavmavi bence sendede mavi duracaktır.Boyaması çok değişmiş gördüğüm kadarıyla.Kullananlar sana yardımcı olacaktır.Ben değiştirmeseydim sana fikir olurdu benimde gözlerim açıktı ama son anda topazioyu quartzo ile değiştirdim.

Berrycim ben koyu renkleride seviyorum bana verde marine koyu gelmiyor.Sen o zaman charm mel al canım en azından haresinden dolayı adoreye bakarak daha hoş olur diye düşünüyorum.

Adanadasin oturuorsunuz sanirim bende bu haftasonu gidiyorum adanaya ozelden msj sansim yok malesef bana msn adresinizi verirseniz ordan ekleyip konusalim ?

yeni resimler
nc mel

OKYCIGIM GENE YAKMISSIN ORTALIGI LENSLER MAKYAJ SUPER. RIMEL SANIRIM MURDUM DEMI? NASIL COK GUZEL OLUYOR DEGILMI YESIL TONLARINDA BIR GOZ RENGI ILE. BIDE QUARTZOLARLA KULLAN BAK BAYILACAKSIN. BEN RESIM YUKLEMEYI BECERSEM BURADAN GOSTERMEK ISTIYORUM AMA BECEREMEDIM ohaoldumsmile

sağol canım. evet rimel givenchy mürdüm... çokgüzel gerçekten...quartzolarlada kullanacağım canım... imageshackten yükleyemiyormusun tatlım...

sağol canım. Evet rimel givenchy mürdüm... çokgüzel gerçekten...quartzolarlada kullanacağım canım... Imageshackten yükleyemiyormusun tatlım...

ya canımcım cok denedım olmuyor ama sanırım ben beceremıyorum. Ben renklı makyajı cok sevıyorum denemeler cok yapıyorum. Sızlede paylasmak ıstıyorum ama ah bı becerebılsem.bırazdan cıkcam ama yarın rıca etsem bana tarıf edermısın . Cok opuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…