- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.601
Ceyda, bugun akmerkezin oraya almaya gittim lens, satıcı kadın hemen senden ve annenden bahsetti :)) mavi almaya geldi charm mel alıp cıktı dedi hatta, resmini de gordum:)
ben de aynı yerden cor mel ve grafitte aldım.
mel ben de cok acık durdu, resim kycam, grafitte cok daha gusel ama bi mavi bi yesil olsun dedim.
KIZLAR HALA KARARSIZLIGIMI YENEMEDIM. YENI SERI TOPAZIO KONUSUNDA. BENIM GOZLERIM ACIK KAHVE TOPAZIO ISTIYORUM TEKRAR AMA GECEN HAZIRANDA ALDIGIM GIBI CIKARSA RENGI GENE SU YESILI GIBI DURACAK. BENSE DAHA MAVI DURSUN ISTIYORUM. QUARTZOLARIM VAR ZATEN YESIL. ACIL FIKIR VE YORUMLARINIZI BEKLIYORUM. OPTUM HEPINIZI akannehir boshayallersmile
canım. o konuda bende kararsızım. bizde yine suyeşilimi duracak yoksa gerçekten topaziolar mavileştimi. işi şansa bırakıp bir tane almak lazım.
KIZLAR HALA KARARSIZLIGIMI YENEMEDIM. YENI SERI TOPAZIO KONUSUNDA. BENIM GOZLERIM ACIK KAHVE TOPAZIO ISTIYORUM TEKRAR AMA GECEN HAZIRANDA ALDIGIM GIBI CIKARSA RENGI GENE SU YESILI GIBI DURACAK. BENSE DAHA MAVI DURSUN ISTIYORUM. QUARTZOLARIM VAR ZATEN YESIL. ACIL FIKIR VE YORUMLARINIZI BEKLIYORUM. OPTUM HEPINIZI akannehir boshayallersmile
charmeın değişk masum bir havası var o zaman adorelerin süresi dolsun o zaman mı alıyım charme mel ben yeşilciyim vede gri seviyorum rotincim.cor graphite çok güzel mesela bugün sedefbyo yu verde marine ve koyu saçıyla gördüm muhteşem olmuştu.cor da da yeşil verde o da çok mu koyu diyorum
Canım son zamanlarda alan herkezde mavmavi bence sendede mavi duracaktır.Boyaması çok değişmiş gördüğüm kadarıyla.Kullananlar sana yardımcı olacaktır.Ben değiştirmeseydim sana fikir olurdu benimde gözlerim açıktı ama son anda topazioyu quartzo ile değiştirdim.
ROTINCIGIM BEN DEGISTIRDIGINI BILMIYORDUN CIDDIMISIN? HALA BEKLIYORDUM BEN akannehir . AMA QUARTZO DA GUZEL BIR SECIM . GELINCE GULE GULE KULLAN AMA RESIMDE KOYMAYI IHMAL ETME LTF hihoyyyt
Canım son zamanlarda alan herkezde mavmavi bence sendede mavi duracaktır.Boyaması çok değişmiş gördüğüm kadarıyla.Kullananlar sana yardımcı olacaktır.Ben değiştirmeseydim sana fikir olurdu benimde gözlerim açıktı ama son anda topazioyu quartzo ile değiştirdim.
ROTINCIGIM BEN DEGISTIRDIGINI BILMIYORDUN CIDDIMISIN? HALA BEKLIYORDUM BEN akannehir . AMA QUARTZO DA GUZEL BIR SECIM . GELINCE GULE GULE KULLAN AMA RESIMDE KOYMAYI IHMAL ETME LTF hihoyyyt
Evet canımcım değiştirdim.Biri cor grafite diğeri topazioydu sonra ikisininde mavi tonlarda olduğunu düşünerek quartzo ile değiştirdim.Fotoğraf eklerim canım büyük foto eklemeyide bilmiyorum ama lensler gelene kadar öğrenirim inşallah.
Evet canımcım değiştirdim.Biri cor grafite diğeri topazioydu sonra ikisininde mavi tonlarda olduğunu düşünerek quartzo ile değiştirdim.Fotoğraf eklerim canım büyük foto eklemeyide bilmiyorum ama lensler gelene kadar öğrenirim inşallah.
ay kızlar,quartzoyu neden bu zamana kadar almamışım. yok böyle bir lens. ya acaip doğal.
ay kızlar,quartzoyu neden bu zamana kadar almamışım. yok böyle bir lens. ya acaip doğal.
ayy ne güzel böyle yorumları okuyunca içime su serpiliyor.Bende merakla bekliyorumboshayallersmileİnşallah bende memnun kalırımkaydirigubbakcemile2
ayy ne güzel böyle yorumları okuyunca içime su serpiliyor.Bende merakla bekliyorumboshayallersmileİnşallah bende memnun kalırımkaydirigubbakcemile2
bayılacaksın rodinciğim,çok doğru bir karar vermişsin...
bayılacaksın rodinciğim,çok doğru bir karar vermişsin...
OKYCIGIM QUARTZO ILE ILGILI YAZDIKLARINA SIDDETLE KATILIYORUM. BENCEDE MUHTESEM DOGAL VE GUZEL BIR LENS. SENDEDE COK GUZEL DURMUS DAHA ONCE SOLEDIGIM GIBI. SIMDI IKIMIZINDE TEK TEMENNISI SOLE YOGUN BIR MAVI TOPAZIO SANIRIM zemuszemus
OKYCIGIM QUARTZO ILE ILGILI YAZDIKLARINA SIDDETLE KATILIYORUM. BENCEDE MUHTESEM DOGAL VE GUZEL BIR LENS. SENDEDE COK GUZEL DURMUS DAHA ONCE SOLEDIGIM GIBI. SIMDI IKIMIZINDE TEK TEMENNISI SOLE YOGUN BIR MAVI TOPAZIO SANIRIM zemuszemus
evet canım sırada yoğun mavi ,hülya avşar fatma girik gözü bir renge, ihtiyacımız var. buda yeni topaziolarda olabilir.
[Merhaba arkadaşlar,
ben daha önce solotıca charm mel aldım beğenmedim ,adore bi yellow aldım çok memnun kaldım.Geçen hafta ikinciyi almaya gittim , satıcı yanlışlıkla -0.75 miyop vermiş, ben taktığımda bi hata olduğunu farkettim yanlışnumara vermiş ve iade edemedim yenisini almak zorunda kaldım, 60 tl ye aldım isteyen olursa 35 tl den satacağım ,sadece 1 kez taktım ...çok güzel bir renk..özelden msj atamıyorum ..
yeni resimler
nc mel
OKYCIGIM GENE YAKMISSIN ORTALIGI LENSLER MAKYAJ SUPER. RIMEL SANIRIM MURDUM DEMI? NASIL COK GUZEL OLUYOR DEGILMI YESIL TONLARINDA BIR GOZ RENGI ILE. BIDE QUARTZOLARLA KULLAN BAK BAYILACAKSIN. BEN RESIM YUKLEMEYI BECERSEM BURADAN GOSTERMEK ISTIYORUM AMA BECEREMEDIM ohaoldumsmile
sağol canım. Evet rimel givenchy mürdüm... çokgüzel gerçekten...quartzolarlada kullanacağım canım... Imageshackten yükleyemiyormusun tatlım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?