Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

okycim ya zaten kendi gözlerin harika bu yüzden lensin gideri oluyo sende
bende haftaya quartzolanıyorum nasıl durur sence ya bu arada saçlarımı iyice koyulaştırdım sıcak çikolata yaptım içinde çok hafif kızıllık olan resimlerime koydum nasıl durur quartzoyla acaba ?

Ceyda resimleri sildin mi?

teşekkürler güzel sözlerin için canım.
bence quartzo çok doğru tercih. saçlarınla inan muhteşem bir uyum..sağlayacak. .
albümünde varmı yeni saçların canım...

ayy baktım burcu. süper yakışmış ve renk harika. var ya quartzoyla bu tonu düşünemiyorum. inanılmaz güzel olacak bu renge. . saç güzel, sahibi güzel,eee lenste güzel. süper olması gayet normal tabii.

tam evet var yazıcaktımki bi yorum patlatmışsın zaten yaa teşekkür ederim okycim inşallah güzel olurr ya kaydirigubbakcemile3

yaa okyypetenın lenslerıne bayılıyorum ya bı lens bu kadarmı doğal durur bende en kısa zmanda gıdıp deneyıp alcam artık nc mel sanırım vaktı geldı

sağol canım valla sen le muhabbete 3 saat bile yetmedi:)

Okyy nc mel şahane olmuşşşş güle güle kullannn... :)) Ayrıca mürdüm rimel de çok iyi görünüyor...
sağol canım benim.a.s...
yaa okyypetenın lenslerıne bayılıyorum ya bı lens bu kadarmı doğal durur bende en kısa zmanda gıdıp deneyıp alcam artık nc mel sanırım vaktı geldı

teşekkürler crcs, gerçekten denediğinde beğeneceksin.acaip doğal. saf ela..

yaa koyu saçlı foton yokmu çok güzel olmuştur kesinn

zaten oky'in lens fotolarını gördükce lens alma aşkım artıyo kızlar ya sempatiksalakcinni

sağol canım benim.
valla lensler harika. iyiki şu soloticayı keşfetmişiz ..yoksa damarlı damarlılensler takıyorduk hala...

cnm benm yaaa benm de dedigim gibi gecikmisti skor ama gonderiorlar sonunda. sen gene de isin ucunu birakma okulu da arayip bi soole haberleri olsun. uzulme cnm stres olma gonderirler ozledik seni topikte gel bi an once olumunekankayizsmile:asigim:

bu meller bende daha sarımsı yeşil duruyor.

okycim bence cok guzel duruor bana sari deil acik yesil gelior valla. daha da yesil olsun istersen o zmn renk koyulasmak durumunda. bana sarimsi yesil gelmedi valla eyvahedigeldismile nie sizlere oole mi geldi ya eyvahedigeldismile bence cok guzel tam acik yesil. tam yemyesil istiodm dersen o zmn daha koyulasmak durumda sanki renk. charme mel gibi. zaten acik yesil her goz icinde sari barindirmak durumda yani deil mi ama bu sarimsi durucak annaminda deil yaa. ayy onu bunu bilmem ben bayiliorm sendeki durusuna olumunekankayizsmile:asigim:

yeni resimler
nc mel

Okypetecim çok güzel durmuş evt seninde dediğin gibi saf ela duruyor hatta benim koyu kahverengi gözlerimde bile ela yeşil durmuştu natural colours meller hıdrocor biraz daha açık ancak charm mel soloticada en koyu ton melde .Pupillerine gelince hepsinin yaklaşık olarak pupilleri aynı ancak nc serisinin diğerlerine göre biraz daha geniş pupili ama çok az:=)cor ile n.c mel Beren Saatin göz rengi charm meller ise Tuba Büyüküstünnün göz rengine benziyor..

Son düzenleme:
canım. teşekkürler
ben yeşil olsun istemiyorum,.sarımsı dursun istediğim. sanki bu duruşu melde yakaladım gibi geldi bana da o yüzden demiştim...

sağol vetmancığım...charm mel demek en koyu ton....
nc de en pupili geniş seri. bunu öğrendiğim iyi oldu canım. evet herkes beren saatin göz rengi dedi nc mellerime..

canım ben bumesajını görmemşişim..teşekkürler dideemciğim... özletme çok kendini ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…