- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.621
ya canımcım cok denedım olmuyor ama sanırım ben beceremıyorum. Ben renklı makyajı cok sevıyorum denemeler cok yapıyorum. Sızlede paylasmak ıstıyorum ama ah bı becerebılsem.bırazdan cıkcam ama yarın rıca etsem bana tarıf edermısın . Cok opuyorum.
oy oy oy OKYPETE meller de şahaneeee çok doğal aşırı doğal güle güle kullan
Canlarımmm benim, ekledim billeee. Yalnız topaziolarımla gitmiştim gezmeye gidiyorum diye ve ona uygun kalem sürmüştüm, mavi.. Şimdi de silmeden resim çekmişim, resimlere bakınca fark ettim. Pek alakasız ve rüküş durmuş ama kalemi görmezden gelin artık.
Zaten bunlar acil fotolar. Sonra güzel makyajla güzel fotolar eklerim...
İlki odamda (kapalı mekan) ve flassız
İkincisi ve üçüncüsü ise balkonda güneş ışığında (gerçi saat 19.45 güneş artık çekiliyor ama yine aydınlık yani)
Dördüncüsü yine açık havada (balkonda) bu sefer uzaktan çektim. Renk uzaktan da belli oluyor mu diye..
Beşincisi ise kapalı mekanda, tam ışığın (lamba ışığının altına gittim) ama flassız çektim. Yani yapay ışıkta nasıl duruyor diye....
Devamı geliyooooorrrr...
okycim ya zaten kendi gözlerin harika bu yüzden lensin gideri oluyo sende
bende haftaya quartzolanıyorum nasıl durur sence ya bu arada saçlarımı iyice koyulaştırdım sıcak çikolata yaptım içinde çok hafif kızıllık olan resimlerime koydum nasıl durur quartzoyla acaba ?
charmeın değişk masum bir havası var o zaman adorelerin süresi dolsun o zaman mı alıyım charme mel ben yeşilciyim vede gri seviyorum rotincim.cor graphite çok güzel mesela bugün sedefbyo yu verde marine ve koyu saçıyla gördüm muhteşem olmuştu.cor da da yeşil verde o da çok mu koyu diyorum
sağol canım benim.a.s...Okyy nc mel şahane olmuşşşş güle güle kullannn... :)) Ayrıca mürdüm rimel de çok iyi görünüyor...
yaa okyypetenın lenslerıne bayılıyorum ya bı lens bu kadarmı doğal durur bende en kısa zmanda gıdıp deneyıp alcam artık nc mel sanırım vaktı geldı
sağol canım valla sen le muhabbete 3 saat bile yetmedi:)
yaa koyu saçlı foton yokmu çok güzel olmuştur kesinn
zaten oky'in lens fotolarını gördükce lens alma aşkım artıyo kızlar ya sempatiksalakcinni
Kızlar şehir dışındayım ve çok çok yoğunum bu ara çok işim var. dün akşam 5 10 dk girdiimde oky nin resimlerine bakmaya çalıştım ama bulamadım yorumlardan anladıım kadarıyla çok yakışmış güle güle kullan okymmm en yakın zamanda bakıcam bütün resimlere. ben bgn ilk kez icemint i ters taktım ve daha önce neden ters takmamışım die pişman oldum. diğer tarafıda çok harikaymış. neyse şimdilik çıkıyorum. aa bu arada başka bir pc den girmiştim kk ya. ve renkler inanılmaz değişik görünüyordu. yani pc den pc ye çözünürlükten dolayı çok fazla değişiyor lenslerin rengi. öptüm hepinizi. bambişim bu arada hala ets den sonucum gelmedi delirmek üzereyim. mail atıyorum uzayabilceğinin normal olduunu söylüyorlar. Bilmiyorum bu kadar uzaması normal mi. 16 iş günü oldu insaf ya. gre sonuçlarım olmadan okullara başvuru yapmanın anlamı yok. usandım artık ya neyse.
bu meller bende daha sarımsı yeşil duruyor.
neden pinax. charmı daha mı güzel buluyosun. ben nc yi çok sevdim.
yeni resimler
nc mel
canım. teşekkürlercnm benm yaaa benm de dedigim gibi gecikmisti skor ama gonderiorlar sonunda. sen gene de isin ucunu birakma okulu da arayip bi soole haberleri olsun. uzulme cnm stres olma gonderirler ozledik seni topikte gel bi an once olumunekankayizsmile:asigim:
okycim bence cok guzel duruor bana sari deil acik yesil gelior valla. daha da yesil olsun istersen o zmn renk koyulasmak durumunda. bana sarimsi yesil gelmedi valla eyvahedigeldismile nie sizlere oole mi geldi ya eyvahedigeldismile bence cok guzel tam acik yesil. tam yemyesil istiodm dersen o zmn daha koyulasmak durumda sanki renk. charme mel gibi. zaten acik yesil her goz icinde sari barindirmak durumda yani deil mi ama bu sarimsi durucak annaminda deil yaa. ayy onu bunu bilmem ben bayiliorm sendeki durusuna olumunekankayizsmile:asigim:
Okypetecim çok güzel durmuş evt seninde dediğin gibi saf ela duruyor hatta benim koyu kahverengi gözlerimde bile ela yeşil durmuştu natural colours meller hıdrocor biraz daha açık ancak charm mel soloticada en koyu ton melde .Pupillerine gelince hepsinin yaklaşık olarak pupilleri aynı ancak nc serisinin diğerlerine göre biraz daha geniş pupili ama çok az:=)cor ile n.c mel Beren Saatin göz rengi charm meller ise Tuba Büyüküstünnün göz rengine benziyor..
Kızlar şehir dışındayım ve çok çok yoğunum bu ara çok işim var. dün akşam 5 10 dk girdiimde oky nin resimlerine bakmaya çalıştım ama bulamadım yorumlardan anladıım kadarıyla çok yakışmış güle güle kullan okymmm en yakın zamanda bakıcam bütün resimlere. ben bgn ilk kez icemint i ters taktım ve daha önce neden ters takmamışım die pişman oldum. diğer tarafıda çok harikaymış. neyse şimdilik çıkıyorum. aa bu arada başka bir pc den girmiştim kk ya. ve renkler inanılmaz değişik görünüyordu. yani pc den pc ye çözünürlükten dolayı çok fazla değişiyor lenslerin rengi. öptüm hepinizi. bambişim bu arada hala ets den sonucum gelmedi delirmek üzereyim. mail atıyorum uzayabilceğinin normal olduunu söylüyorlar. Bilmiyorum bu kadar uzaması normal mi. 16 iş günü oldu insaf ya. gre sonuçlarım olmadan okullara başvuru yapmanın anlamı yok. usandım artık ya neyse.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?