Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

günaydın canım. bir dene bakalım. yapabilecekmisin.

okıycıgım bısey sormak ıstıyorum sana sağ gozmdekı lens batmamasına ve rahatsız etmemesıne ragmen gozumu bıraz kanlandırdı . sence nedenı ne olabılır? solısyonumu degıstırdım acaba yenı solısyon ıyı temızlemıyor olabılırmı? fıkrını almak ıstedım de?

Pınax merhaba sana topazıo hakkında bısey sormak ıstıyorum. Sen sanırım yenı serı olandan aldın degılmı? Cunku senınde sanırım sevgılı oky ve benım gıbı gozlerın cok acık kahve o yuzden yesıl agırlıklımı yoksa daha mavımı durdu sende? Albumunu ınceledıgım kadarı ıle sankı daha mavı gıbı ama bıde senın yorumunu duymak ıstedım. Tesekkurler canımcım

canim sanirim yeni seri oluyor benim topaziolar da, bende mavi durdu topaziolar..albümde olmayan bir ikir resimi daha ekliyorum belki daha iyi fikir verir sana... flashli hali tabiki daha mavi duruyor, gün isigina nazaran.

alinti yapmazsaniz sevinirim canlarim :) silicem sonra

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar öncelikle kim ne renk almış inceleyemedim ama yeni lens alan arkadaşlar güle güle kullanın yaklaşık 250 sayfa ilerlemişsiniz çünkü ben forumu takip etmeyeli :) şehir dışındaydım ekleyemedim cristal resimlerini,merak edenler için birkaç bilgi,,cristal gri ve daha koyu yani siyaha yakın hareli olmak üzere çift taraflı kullanılabiliyor çok opak,pupil boşluğu nc.topazio,esmeralda vs.kadar küçük ve renk geçişi çok doğal,şuana kadar solotica dan 3 seriyi de denedim ve bu 5.lensim bu en çok beğendiğim bu oldu,gri haresi çok doğal olmuş ayrıca rengi kıyafete ve makyaja göre değişiyor mavi,yeşil ve gri olarak.Herkese şiddetle bu rengi tavsiye ederim,lens sevmeyenlerden bile ilk kez olumlu tepkiler aldım.resimleri ekleyeceğim.

Pinaxcım yüzün çok güzel maşallah:)Kim nederse desin çok doğal duruyor sende topaziolar boncuk boncuk Hülya Avşarın göz rengi gibi Üstelik göz tabanın açık ama tıpkı bendeki gibi masmavi durmuş sendede topaziolar.Bu da açık tabanlı arkadaşlarda topazionun masmavi duracağının kanıtı çünkü daha öncede söylemiştim topazioların boyamasını bayağı yoğunlaştırmışlar buda herkezde mavi duracağının kanıtı.2 aydır gelen topaziların boyaması çok yoğun mavi artık eskisi gibi açık değil arkadaşlar.Eski topaziolar quartzoyla daha çok benziyordu hatta ben bile bazı fotoğraflarda bu topaziomu quartzomu diye ayırt etmekde zorlanıyordum o kadar yani .Sanırım solotica üreticileride bu yüzden boyamaları yoğunlaştırdılar özellikle bu 3 lü opak seride renkler çok daha canlı eskisine nazaran.
Arkhencim güle güle kullan cristallerini eminim güzel yüzüne çok yakışmıştır.Açık kahverengi gözde cristal gördüm çok doğaldı.Acil fotoğraflarını bekliyoruz canım:)

Pinax müthiş durmuş yaa süper: ) Böyle tüm resmi ekleyince daha belli olmuş. Keşke bi tn de Melle eklesen:)

Arkadaşlar ben şimdi karar veremiyorum Charm yada Nc Mel alıcam?? Gözlerim koyu kahve? Charm çok koyu bir yeşilmidir ben öle istemiyorum. Elaya yakın bir renk olsun.Ama bazı yorumlarda da Nc Mel için katarak var gibi duruyo demişler. Off Offf :))
Bide ıst. Akmerkezde sanırım satışı varmış Sipariş edebilirmiyizki yada Tr.de başka nerden bulabiliriz???

Son düzenleme:
kizlar KK da sorun mu vardi acaba? Mesajlari bi türlü görüntüleyemedim dünden beri.

Vetmancim cok tsk ederim canim sagol ) topazio cok hos bi renk ama iste ben alisamadim :)

Foundacim tsk ederim tatlim, sen charm mele karar vermistin en son, fikrin mi degisti??? Nc mel olucakti, bakarim bi ara bulursam eklerim canim

Canım ben rengine karar verebilsem gerisi kolayda...NC mel mi CHARM mel mii?????
İşte bütün mesele bu: ))

Foundacım zaten renk konusunda sana yardımcı olayım:))Eğer gözlerin koyu kahverengiyse ve daha açık durmasını istiyorsan n.c mel önereceğim çünkü mel renginde etrafındaki harenin ince olmasından dolayı n.c mel daha fazla açık duruyor ela yeşil duruyor ama koyu gözlerde charm biraz daha koyu duruyor charm asker yeşili gibi duruyor n.c mel ise zeytin yağı yeşili gibi daha elamsı bir yeşil duruyor tarifindende anlayabileceğiniz gibi n.c mel daha açık:))göz tabanın açıksa charmda belirgin değişiklik sağlar bence ancak o şekilde karar verebilirsin birde hare tamamen kişisel tercihe kalmış ..

Teşekkürler; ASlında çok koyu değil yani normal bir kahverengi. Fotolara bakıyorum ve iki renkte güzel duruyor. Charm mel bazen elaya yakın gibi durmuş , bazen de baya koyu. NC melde bazılarınsa süper bazılarında hastalıklı gibi durmuş
sempatiksalakcinni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…