- 7 Nisan 2009
- 3.995
- 147
- 163
- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.641
canım ben bumesajını görmemşişim..teşekkürler dideemciğim... özletme çok kendini ama..
OKYCIGIM GUNAYDIN. DUNKU MSJ GORDUM CANIMCIM YARDIMIN ICIN TESEKKURLERzemuszemus
günaydın canım. bir dene bakalım. yapabilecekmisin.
günaydın canım. bir dene bakalım. yapabilecekmisin.
OKYPETE bende senin sayende fotoğraf yüklemeyi öğrendim canıma.s.çok güzel açıklamışsın.Birde silmesini öğretirsen sevinirim.
canım rica ederim.yardımcı olmamama sevindim..
. edite tıkla. sil linki. tekrar kaydete tıkla.....
Ayy onu yapamadım sebep felan diyor.
Pınax merhaba sana topazıo hakkında bısey sormak ıstıyorum. Sen sanırım yenı serı olandan aldın degılmı? Cunku senınde sanırım sevgılı oky ve benım gıbı gozlerın cok acık kahve o yuzden yesıl agırlıklımı yoksa daha mavımı durdu sende? Albumunu ınceledıgım kadarı ıle sankı daha mavı gıbı ama bıde senın yorumunu duymak ıstedım. Tesekkurler canımcım
http://www.yukleresim.com/images/15288878316629721213.jpg
http://www.yukleresim.com/images/98521552211120576531.jpg
YukleResim.com - Resim Yükleme Servisi » Image Viewer
şimdilik bunlar var elimde cristal in başka fotolarını çektikçe eklerim
teşekkürler vetmancığım o senin kendi güzelliğin.
Founda vetman yardımcı olabilir sana özelden mesaj at istersen vetmana.
Canım ben rengine karar verebilsem gerisi kolayda...NC mel mi CHARM mel mii?????
İşte bütün mesele bu: ))
Foundacım zaten renk konusunda sana yardımcı olayım:))Eğer gözlerin koyu kahverengiyse ve daha açık durmasını istiyorsan n.c mel önereceğim çünkü mel renginde etrafındaki harenin ince olmasından dolayı n.c mel daha fazla açık duruyor ela yeşil duruyor ama koyu gözlerde charm biraz daha koyu duruyor charm asker yeşili gibi duruyor n.c mel ise zeytin yağı yeşili gibi daha elamsı bir yeşil duruyor tarifindende anlayabileceğiniz gibi n.c mel daha açık:))göz tabanın açıksa charmda belirgin değişiklik sağlar bence ancak o şekilde karar verebilirsin birde hare tamamen kişisel tercihe kalmış ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?