- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.661
Teşekkürler; ASlında çok koyu değil yani normal bir kahverengi. Fotolara bakıyorum ve iki renkte güzel duruyor. Charm mel bazen elaya yakın gibi durmuş , bazen de baya koyu. NC melde bazılarınsa süper bazılarında hastalıklı gibi durmuş
sempatiksalakcinni
http://www.yukleresim.com/images/15288878316629721213.jpg
http://www.yukleresim.com/images/98521552211120576531.jpg
YukleResim.com - Resim Yükleme Servisi » Image Viewer
şimdilik bunlar var elimde cristal in başka fotolarını çektikçe eklerim
teşekkürler vetmancığım o senin kendi güzelliğin.
Göz çapı küçükse bazen N.C mel taşma yapıp hastalıklı gibi dediğin etkiyi yaratabiliyor. Ama çok karşılaşılan bir durum değil çok kişi n.c serisinden aldı şimdiye kadar hemen hemen hiçbirinde taşmadı bu forumda. Eğer irisin küçükse benim gibi taşmasından endişe ediyorsan charm serisi daha risksiz bir tercih olabilir senin için.
güle güle kullan archen2
ben cor iceın pupili dar olan şekline benzettim. tam bir gri durmuş gözünde. gerçekten hoşmuş.ilk defa birinde beğendim..
Okypetecim quartzoların çok güzel yanık tenle daha da güzel duracak hakikaten benim gibi vazgeçemeyeceksin:)
canımcım,kesinlile bayılıyorum bayılıyorum ahada bayıldım..akannehir
sempatiksalakcinni
işin şakası,
çok güzeller..:asigim:.
sağol canım benim..offff oky bayıldım yaaa harika durmuşlar bende bi quartzolansam artık yaa saçlarımıda iyice koyultuyorum bugünde boya aldım kafayı yicem sonunda saçlar ve gözlerledelikafadulden
sağol canım benim..
al valla. muhteşem olacaksın o saçlar ve quartzolarla. .
anaa. koyultma artık. çok güzel böyle...dokunma . bozma rengi....
postişlerimi boyucammmm sempatiksalakcinni bide uçlarına sürücem açılıyo uçlarında platinler vardı ya otursun rengi bilmiyorumkismile
tamam o zaman. renk çok güzel. değiştirme diyecektim.
teşekkürler canım. almaya, biraz ara vermem lazım. hiç olmazsa birilerinin kullanma süresi bitsinde artık, o zaman yeni lensleri alayımyok ben buldum rengimi değiştirmicem okycim bide lensimi bulsam ya sanada ne taksan yakışıyo boşuna bütün lensleri toplamıyosun
sayfaya bakim falan mi yapiliyo ya? Cok gec aciliyo sayfalar, yoksa sorun benim baglantida mi?
ozaman sorun bende okycim, dünden beri bi gariplik var.. kk dan kaynaklaniyo sandim ben :hulya:
Quartzolari cok sevdin sende demi ;:) bak bi de bronzlas daha da güzel görünücek gözüne)
Canim benim de zaten cok acik bi renk olmamasi hosuma gidiyo, gözün rengini tamamen degistiriyo ama opak olmasina ragmen cok acik durmuyo... zemuszemus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?