- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.681
karnim acikti cok fena :) biraz tikiniyim de gelim ben cokacimcoook
OKYPETE çook güzel çokda doğal durmuş iyi günlerde kullan canımSenin fotoğraflarını görünce,yorumlarını okuyunca bende iyice sabırsızlanıyorum.Ayy inşallah bende beğenirim yaa.
http://www.yukleresim.com/images/15288878316629721213.jpg
http://www.yukleresim.com/images/98521552211120576531.jpg
YukleResim.com - Resim Yükleme Servisi » Image Viewer
şimdilik bunlar var elimde cristal in başka fotolarını çektikçe eklerim
teşekkürler vetmancığım o senin kendi güzelliğin.
quartzolarım
makyajın kusuruna bakmayın,antalya güneşinde saatlerce oturduktan sonraki kalanlar:))
quartzolar gece buz mavisi duruyor bu arada...
akannehirakannehirakannehir bayildim gordugun gibi arkhencim.cok superler gule gule kullan. rengin tonu haresi fln cok hos hem de cok doal gorunuo. cor ice im oldugu halde istiorm ya icemint ya da crystal eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile2 az cok benziorlar ama olsun ton farki hare farki var hihihi.
okycim seninkiler zaten boncukluk buyrun boncuksahane sırnaşık şey
Kızlar giremedim 1-2 gün foruma.. Şimdi de 10 dk lıgına girdim... İsteyen arkadaşlar için charm melin başka fotolarını da koyacağım müsait olduğumda.
Şu kadarını söyleyebilirim ki, benim göz tabanım açık değil, koyu, ya da orta denebilir. Bence rengi ela ama yeşil diyor çevremdeki herkes. Sonuçta gözü baya yeşillendirdiği bir gerçek. Doğallık ise tartışmasız. Tavsiye ederim herkese..
Bu arada crystal resimlerini gördüm de (arkhenin) pupili 3 opak gibi mi? Çok keskin bir yuvarlak?
Ama daha önce gördüğüm crystal fotolarından opaklar gibi keskin değildi pupil boşluğu, nc ler cor lar gibi dağınık bir sınırı vardı, geçişliydi kısacaası...
Arkhencim lenslerin fotoda mı öyle çıkmış yoksa gerçekten pupili keskin bir yuvarlak mı?
quartzolarım
makyajın kusuruna bakmayın,antalya güneşinde saatlerce oturduktan sonraki kalanlar:))
okypete çok güzel olmuş ancak bi kaç sorum var
ortada çok boşluk var neden
esmeraldaya göre hangisini tercih ederdin canım
ben acayip kararsızım
çok solgun duruyor mu makyajsız
Okypete,pinax valla siz insanı quartzolandırırsınız hanımlar =)) harika duruyor ikinizde de.
ya bence bütün lensler makyajsız solgun durur bilmiyorum banamı öyle geliyo hatta lenssiz makyajsız insanda solgundur kaydirigubbakcemile3
al canım sende. sanada çok yakışır...:1hug:
pinax morison :)) sagol canim, bi quartzo da sen al hadi
Ben bi dahaki meli mi charm serisinden almayi düsünüyorum. Bendekilerin süresi bittiginde.
quartzolarım
mesela bak nc melin pupili daha geniş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?