Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

OKYPETE çook güzel çokda doğal durmuş iyi günlerde kullan canımSenin fotoğraflarını görünce,yorumlarını okuyunca bende iyice sabırsızlanıyorum.Ayy inşallah bende beğenirim yaa.

OKYPETE çook güzel çokda doğal durmuş iyi günlerde kullan canımSenin fotoğraflarını görünce,yorumlarını okuyunca bende iyice sabırsızlanıyorum.Ayy inşallah bende beğenirim yaa.

sağol tatlım. sendede çok güzel duracak bak. çok memnun kalacaksın...

akannehirakannehirakannehir bayildim gordugun gibi arkhencim. cok superler gule gule kullan. rengin tonu haresi fln cok hos hem de cok doal gorunuo. cor ice im oldugu halde istiorm ya icemint ya da crystal eyvahedigeldismile kaydirigubbakcemile2 az cok benziorlar ama olsun ton farki hare farki var hihihi.

quartzolarım
makyajın kusuruna bakmayın,antalya güneşinde saatlerce oturduktan sonraki kalanlar:))
quartzolar gece buz mavisi duruyor bu arada...

okycim seninkiler zaten boncukluk buyrun boncuk sahane sırnaşık şey

ayy. sağol canım.. gerçekten tam boncuk boncuk bakıyorum.sempatiksalakcinni

Canım en kısa zamanda bekliyorum fotolarını. Ayrıca bi gözün lensli diğeri lenssiz şekilde koyarsan daha iyi olur.

quartzolarım
makyajın kusuruna bakmayın,antalya güneşinde saatlerce oturduktan sonraki kalanlar:))
quartzolar gece buz mavisi duruyor bu arada...

okypete çok güzel olmuş ancak bi kaç sorum var
ortada çok boşluk var neden
esmeraldaya göre hangisini tercih ederdin canım
ben acayip kararsızım
çok solgun duruyor mu makyajsız

okypete çok güzel olmuş ancak bi kaç sorum var
ortada çok boşluk var neden
esmeraldaya göre hangisini tercih ederdin canım
ben acayip kararsızım
çok solgun duruyor mu makyajsız

teşekkürler canım.
ortadaki pupil boşluğu diğer serilerden en küçük olanı, bu 3 lenste. bende öyle duruyor. diğerleri bu 3ünün dışında yani,esmeralda topazio ve quartzonun dışında daha geniştir... bu gözümdeki oldukça küçük bir pupil boşluğu...
canım. esmeraldada çok güzel ama son favorim benim quartzo. esmeraldaya quartzoyu tercih ederim. çok beğendim ben...
makyajsız solgun durmuyor .ama ben yinede bir kalem çekiyorum mutlaka gözaltıma...

Son düzenleyen: Moderatör:
ya bence bütün lensler makyajsız solgun durur bilmiyorum banamı öyle geliyo hatta lenssiz makyajsız insanda solgundur kaydirigubbakcemile3

kızlar azullarım geldi bu arada.parana lentes 1 çift charm azul göndermiş.üstelik 2015 yeni seri.yarın resim çekip koyucam.ben çok beğendim azulları.tam bir boncuk mavi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…