Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

resimlerin üzerine tıklayınca büyüyorlar, bir kaç resim daha.

Ben çok yakıştıramadım kendime satmaya karar verdim

Eklentiler

• $pelin mel2.webp
    3,3 KB · Görüntüleme: 36
  • $mel (44).webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 43
  • $mell.webp
    1,9 KB · Görüntüleme: 47
OKYCIGIM QUARTZOLU SON RESIMLERINE BAYILDIM MAKYAJINDA SUPERDI. COK COK DOGRU SECIM YAPTIGIMIZ KESIN SANIRIM QUARTZO KONUSUNDA. MELINDE SENDEKI DURUSU NEKADAR GUZEL HIS BIR YESILMSI RENK OLMUS. BEN BU LENSI HEP ELA DIYE BILIRDIM HALBUKI AMA SENDE HOS BIR YESIL OLMUS. IKISINIDE TEKAR GULE GULE KULLAN CANIM.BU ARADA SEVGILI WETMAN TOPAZIOLARIN YENI SERISI HAKKINDA COK DAHA MAVI DEMIS YA SANIRIM ALIP DENEMEKTEN BASKA CARE YOK. boshayallersmile

resimlerin üzerine tıklayınca büyüyorlar, bir kaç resim daha.

Ben çok yakıştıramadım kendime satmaya karar verdim

cnm ne kadara verıyorsun mellerını bıde ne zaman aldın yenı serıdenmı son k.tarıhı kac yazıyor arksnda.kendı asıl goz rengın cok koyumu mesela okypeete ile sen arasında baya bı fark var durus olrak sankı ne dıosun cnmm

arkadaslar bısı sorcam okypete nın meli ile littledumbllonde nin meli arasında sankı bariz bı renk farkı var pkypetenınkı daha acık renk gozukuyor bunun nedenı ne olablılr

bayıldım.bu resimde daha harika nc mel.
Bende bayıldım okypetecim harika ya bir lens bu kadarmı doğal durur hakikaten bu göze bakan birisi asla lens olduğunu anlayamaz.Adore falan diyorlarya soloticanın yanından geçemez öncelikle adoreler koyu mel kadar gözü açmıyor ikincisi solotica kadar doğal değil yakından adoreler freshlookları andırıyor..

kızlar azullarım geldi bu arada.parana lentes 1 çift charm azul göndermiş.üstelik 2015 yeni seri.yarın resim çekip koyucam.ben çok beğendim azulları.tam bir boncuk mavi.
Gözün aydın canım hadi acil foto bekliyoruz:)
arkadaslar bısı sorcam okypete nın meli ile littledumbllonde nin meli arasında sankı bariz bı renk farkı var pkypetenınkı daha acık renk gozukuyor bunun nedenı ne olablılr

Crs canım cor la charm mın yapısı dokusu aynı aralarındaki tek fark hare ancak n.c serisi bu ikiliden bayagı farklı yapı ve opaklık ve hare olarak aynı durmaması normal..

OKYPETE BENDE SAÇLARIMI KUMRAL YAPTIM ÇOK KOYU DEĞıL.GRAFıTE VAR BENDE ZATEN.ŞıMDı GUARTZO ıSTıYORUM AMA NE DERSıN SEN .YA TOPAZıO DA ıSTıYORUM AMA YLE DOĞAL DURMIYOSA yapamam hergün takıcam çünkü işte her gelen kişi aa lens mi fala derse istemem.mavi aşığıyım ama doğallık önemlii

Aaa Vetman ilk defa bir mavi lensin, koyu renk gözde bu kadar doğal durduğunu görüyorum! İnanılmaz güzel olmuş yav...

hepinize çok çok teşekkür ederim fotoları albümüme koydum bu lensi öven arkadaşlarım çok haklıymış herkesin mutlaka alması gereken bi lens bence benim bu zamana kadar tüm beklentilerimi karşılayan tek lens oldu
Yanlız bende quartzo çarpıbı bi yeşil durdu hiç grilik yok ama bayıldım ben rengine umarım sizde beğenirsiniz kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…