- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.721
Burcu canım yine harika olmuş her zamanki gibi opuyorumnanaktan Yannız bu quartzolar ciddi ciddi yeşillendi artık emin oldum bu sefer.
saol vetmancım.çekcem bugün resimleri :)
Burcucum hayırlı olsun hangi arada aldın canım.Bende bugün sipariş verdin sandım.Sen foto bile eklemişsin çok güzel olmuş canım iyi günlerde kullan.Ne güzel numarasızlar hemen geliyor.
Benimkilerde gelsin artıııııııııkdelikafaduldenSizlerde görünce iyi merak ediyorum.
Quartzo sıraya alındı valla kaydirigubbakcemile3 Topaziolarımın da süresi bitecek zaten birkaç ay sonra. Bu arada sormak istediğim birşey var topaziolarım aşırı derecede kayma yapıyor şu sıralar. Normalde kaymazdı bu kadar solüsyon eskidi ondan mı acaba diye düşünüyorum. Geçen gün renuyla yıkayıp taktım onun tarihi yeniydi. Daha az kaydı ama tam geçmedi kayması. Lensin süresi dokuz ayda bitmez herhalde di mi?
Cor grafite denedim arkadaşlar gözümü bayağı açtı:)
Burcucum güle güle kullan ya profiline neden koyuyorsun herkez göremiyor başlığımıza koysana canım yaa:))quartzolarımı aldımmmmmm delikafadulden
kızlar sanırım hayatımın aşkını buldum delikafadulden
Sağol canım hakikaten cok doğal inanılmaz doğal herkeze tavsiye ederim cor grafiteleri benim koyu kahverengi gözümü bile bayağı açtı ..Aaa Vetman ilk defa bir mavi lensin, koyu renk gözde bu kadar doğal durduğunu görüyorum! İnanılmaz güzel olmuş yav...
Morrisoncum hergün takarsan lenslerin 8 ayda bile kişiye göre rahatsızlık vermeye başlıyor hergün kullanan arkadaşlara 7-8 ayda bile problem yaşatmaya başlıyormuş yıllık lensleri kullanıma göre kişinin vucut yapısına göre değişiyormuş lenslerin kulllanım süreleri.Çok ilginç mesela çok et yiyenlerde çok fazla protein tüketenlerde sigara içenlerde lenslerin kullanım süresi azalırmış ilginççç:)Quartzo sıraya alındı valla kaydirigubbakcemile3 Topaziolarımın da süresi bitecek zaten birkaç ay sonra. Bu arada sormak istediğim birşey var topaziolarım aşırı derecede kayma yapıyor şu sıralar. Normalde kaymazdı bu kadar solüsyon eskidi ondan mı acaba diye düşünüyorum. Geçen gün renuyla yıkayıp taktım onun tarihi yeniydi. Daha az kaydı ama tam geçmedi kayması. Lensin süresi dokuz ayda bitmez herhalde di mi?
Pineapples gözünaydın güle güle kullan...
Vetman ne kadar güzel olmuş graphite ben bayılıyorum bu renge ya ama koyu gözde çok güzel masmavi duruyor...
Burcucum hayırlı olsun quartzoların çok beğendim tatlım neler oluyor bir quartzo furyası başladı gidiyor...
bayıldımmm...ilk kez mavi lensin bu kadar doğal durduğunu gördüm hemde koyu kahve gözde.....yanılmıyorum değil mi ? gözleriniz koyu kahverengi idi....
quartzolarımı aldımmmmmm delikafadulden
kızlar sanırım hayatımın aşkını buldum delikafadulden
güle güle kullan pineapples fotolarını merakla bekliyoruuuuz kaydirigubbakcemile2
Evt sevgili pandora hakikaten gözlerim çok koyu kahverengi olmasına rağmen gözlerimi açtı grafiteler.Rotincim cor grafite doğru seçimmiş :))
Pineapples gözünaydın güle güle kullan...
Vetman ne kadar güzel olmuş graphite ben bayılıyorum bu renge ya ama koyu gözde çok güzel masmavi duruyor...
Burcucum hayırlı olsun quartzoların çok beğendim tatlım neler oluyor bir quartzo furyası başladı gidiyor...
okycimm mellerin dogalligi ici ne diosun? nc mel ben de dusunuorm? cok doal mi yoksa dierleri gibi mi sence? ben istiorm ki soole gercekten kendi gozum sansinlar meller oole durabilir gibi gelioda bana. fotodan oole goruorm sende pinaxcimda da nc meller boole cok doal kendi gozu gibiydi sende de ? aynada kendin bakinca nasil ne diorsun cnm?
bademella hepsi cok yakismis sana cnm yameller hangi serinin charme mi nc mi? cok hos durmus. sen ne diosun mellerin dogalligi renklendirmesi ile ilgili? paylasirsan cok sevirinim tesekkurler resimler icin cnm :) a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?