Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Burcu canım yine harika olmuş her zamanki gibi opuyorumnanaktan Yannız bu quartzolar ciddi ciddi yeşillendi artık emin oldum bu sefer.

çok saol canım sanırım seninde saçın koyuydu sende almalısın gerçekten bu lensler harika sanırım cor ice'lar bi kenarda durucak birazcıcık hehehe
Evet yeşil canım ama harika bi yeşil tam yosun yeşili çarpıcı bi yeşil ama cırt asla değil en güzel tarafıda bu

Burcucum hayırlı olsun hangi arada aldın canım.Bende bugün sipariş verdin sandım.Sen foto bile eklemişsin çok güzel olmuş canım iyi günlerde kullan.Ne güzel numarasızlar hemen geliyor.
Benimkilerde gelsin artıııııııııkdelikafaduldenSizlerde görünce iyi merak ediyorum.

Quartzo sıraya alındı valla kaydirigubbakcemile3 Topaziolarımın da süresi bitecek zaten birkaç ay sonra. Bu arada sormak istediğim birşey var topaziolarım aşırı derecede kayma yapıyor şu sıralar. Normalde kaymazdı bu kadar solüsyon eskidi ondan mı acaba diye düşünüyorum. Geçen gün renuyla yıkayıp taktım onun tarihi yeniydi. Daha az kaydı ama tam geçmedi kayması. Lensin süresi dokuz ayda bitmez herhalde di mi?

Son düzenleme:

çok teşekkür ederim rotincim ama ben burdaki forumda tanıştığım çok sevdiğim bi abla var ondan aldım onun bu sanırım 3. soloticası, soloticalar olmuyo ona bi türlü bi 3 kere falan denemiş onun sattığını duyunca hemen ulaştım ona ve ondan aldım. bugün yanına gittim yine saç ve lens konuları havada uçuşdu

morrisoncum sen hangi solüsyonu kullanıyosun topaziolarına?

Pineapples gözünaydın güle güle kullan...

Vetman ne kadar güzel olmuş graphite ben bayılıyorum bu renge ya ama koyu gözde çok güzel masmavi duruyor...

Burcucum hayırlı olsun quartzoların çok beğendim tatlım neler oluyor bir quartzo furyası başladı gidiyor...

quartzolarımı aldımmmmmm delikafadulden
kızlar sanırım hayatımın aşkını buldum delikafadulden
Burcucum güle güle kullan ya profiline neden koyuyorsun herkez göremiyor başlığımıza koysana canım yaa:))
Aaa Vetman ilk defa bir mavi lensin, koyu renk gözde bu kadar doğal durduğunu görüyorum! İnanılmaz güzel olmuş yav...
Sağol canım hakikaten cok doğal inanılmaz doğal herkeze tavsiye ederim cor grafiteleri benim koyu kahverengi gözümü bile bayağı açtı ..
Morrisoncum hergün takarsan lenslerin 8 ayda bile kişiye göre rahatsızlık vermeye başlıyor hergün kullanan arkadaşlara 7-8 ayda bile problem yaşatmaya başlıyormuş yıllık lensleri kullanıma göre kişinin vucut yapısına göre değişiyormuş lenslerin kulllanım süreleri.Çok ilginç mesela çok et yiyenlerde çok fazla protein tüketenlerde sigara içenlerde lenslerin kullanım süresi azalırmış ilginççç:)

kendi sevincimden unutmuşum Vetmancım harika durmuş bende çok beğendim grafiteleri ya alkisalkisalkis

MimSzzzN çok ederim canım ya ilk defa yeşil bi lensi sevdim diyebilirim sempatiksalakcinni

bayıldımmm...ilk kez mavi lensin bu kadar doğal durduğunu gördüm hemde koyu kahve gözde.....yanılmıyorum değil mi ? gözleriniz koyu kahverengi idi....

Evt sevgili pandora hakikaten gözlerim çok koyu kahverengi olmasına rağmen gözlerimi açtı grafiteler.Rotincim cor grafite doğru seçimmiş :))

kızlar meraba bende yeni katıldım aranıza ne zamandır solotica alamak istiodum ama bi türlü cesaret edemedim deneyemeğiğim için... öğrenci olduğumdan biriktirdiğim paramı da kullanmayacağım bir lense vermek istemedim..ama artık alamk isityorum =) saçlarım kaşlarım ve gözlerim çok koyu kahve tenim ise buğdaydan daha açık beyaz tenliyim.. oabildiğince doğal duran lensim diye bağırmayan bi lens istiyorum..balık gibi alık alık baktırmayacak bi lens ...lütfen yardım edin nc serisinden mi almalıyım yoksa charme serisinden mi hareli olanımı yani seçeliyim hangisi daha doğal durur renk konusu da ayrı dertt lütfen yardım edin....

Evt sevgili pandora hakikaten gözlerim çok koyu kahverengi olmasına rağmen gözlerimi açtı grafiteler.Rotincim cor grafite doğru seçimmiş :))

Vetmancım çok güzel olmuş çok beğendim.Senin gözlerin koyu olmasına rağmen süpeeer olmuş demekki bunlarında renklerinde değişiklik olmuş,daha önce alanlar çok koyu olduğunu belli olmadığından bahsetmişlerdi.Sendede görünce doğru seçim yaptığımı düşünüyorum.Merakla bekliyorumboshayallersmile

saol canım.yarın koycam resimlerimi.:)

burdaki mel nc mi charme mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…