Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

PİNEAPPLES canım gözün aydın lensin gelmiş,çok sevindim,iyi günlerde kullan.
İyi bari hatalarını telafi ediyorlar.Yarın fotoğraflarını bekliyoruz canım.

quartzolarımı aldımmmmmm delikafadulden
kızlar sanırım hayatımın aşkını buldum delikafadulden

ay cnm benm nasil mutlu olmussun cok sevndm gule gule kullan resimlerine baktim cok yakismis gercekten baya yesil durmus sende. ama guzel bi yesil a.s. ne gozel yawww ii ettin aldin icine sinmis belli ohh ohhh kaydirigubbakcemile2

Pineapples cnm cok sevndm gonderdielr sonunda demek. gozun aydin. fotolarini bekliorz. gule gule kullan boshayallersmile

banum çok teşekkür ederim valla iyi sindi gözlerimide küçük göstermiyo ben yeşil durursa almıyım diyodum ama böyle bi yeşil beklemiyodum gerçekte fotodakilerden daha güzel duruyo :lepi:

ben kullanmadim ama cesitli forumlari inceleye inceleye vardigim sonuc koyu renk gozlerde mel serisinin en dogal durdugu oldu. saciniz koyu renkse daha da guzel olur. istanbul'da oturuyorsaniz deneyebileceginiz yerler var. ama nc mel'i denemeden de alabilirsiniz diye dusunuyorum, alip da "dogal olmadi" diyen gormedim daha. cor serisi asiri acik renk durdugu icin cig olabiliyor, charmda ise hale cok kalin oldugundan biraz koyu gosteriyor galiba.

canım ben istanbulda oturuyorum, nerede deneyebilirim acaba??

Vetmancım ne biliyim alınır falan diye koymuyorum dışardan bakanlar alabiliyomu buraya koyulan fotoları?
Sadece gözlerini yükleyebilirsin Burcucum :)

Cecemcim merhaba benimde kaşlarım gözlerim simsiyah ve bugday tenliyim:)))Ve hıdrocor mel kullanıyorum sanada önerebilirim harika bir renk hıdrocor mellerin gün ışığında flashsız duruşu bende..
özellikle cor meli esmerlere tavsiye ederim:)

Son düzenleme:
sakurachan, vetman ..kızlar cevaplarınız için çok teşekkürler..yeni olduğum için sanırım foto koyamıyorum..ama vetmancım benim kaşım saçım bilfiğin koyu kestane boya değil ama sanırım adı bu yüzüm beyaz çiğ durmaz dimi mel? bi de cnm benim kendi gözlerimde dikkat ettim hare var yeni dikkat ettim hareli bişi düşünüodum ama nc gib.. fakat cor da çok doğal durmuş..acaba nc bombe yapar mı?

aslında bakarken renklere ya mel ya verde düşünüodum..sizce verde nasıl? ben olabildiğince doğal dursun istiyorum böle lens lens bağırmasın gözlerimin renkli olduğu tee öteden gözükmesin istiorumm..öff çok şeymi istiyorum acaba?

son olarak bişi sorcam kızlar adore soltica kadar iyi mi? bid esoliticaları nerde deneyebilirm ben istanbuldayım daa

çoook teşekkürler kızlarr olumunekankayizsmile

Pine applescım harika harika çok begendim charm değilde sanki n.c gibi durmuş haresi belirgin değil .Azul güzel bir mavi fotoğraf flashlı değilmi pine applescım?

Pine applescım harika harika çok begendim charm değilde sanki n.c gibi durmuş haresi belirgin değil .Azul güzel bir mavi fotoğraf flashlı değilmi pine applescım?

gunaydın watmancıgım nasılsn? bu arada quartzolarımı hıc cıkarmıyorum her gun takıyorum. cok ıyı bır secım yapmısım. harıka bır yesıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…