- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.741
quartzolarımı aldımmmmmm delikafadulden
kızlar sanırım hayatımın aşkını buldum delikafadulden
ay cnm benm nasil mutlu olmussun cok sevndm gule gule kullan resimlerine baktim cok yakismis gercekten baya yesil durmus sende. ama guzel bi yesila.s. ne gozel yawww ii ettin aldin icine sinmis belli ohh ohhh kaydirigubbakcemile2
Pineapples cnm cok sevndm gonderdielr sonunda demek. gozun aydin. fotolarini bekliorz. gule gule kullanboshayallersmile
kızlar meraba bende yeni katıldım aranıza ne zamandır solotica alamak istiodum ama bi türlü cesaret edemedim deneyemeğiğim için... öğrenci olduğumdan biriktirdiğim paramı da kullanmayacağım bir lense vermek istemedim..ama artık alamk isityorum =) saçlarım kaşlarım ve gözlerim çok koyu kahve tenim ise buğdaydan daha açık beyaz tenliyim.. oabildiğince doğal duran lensim diye bağırmayan bi lens istiyorum..balık gibi alık alık baktırmayacak bi lens ...lütfen yardım edin nc serisinden mi almalıyım yoksa charme serisinden mi hareli olanımı yani seçeliyim hangisi daha doğal durur renk konusu da ayrı dertt lütfen yardım edin....
ben kullanmadim ama cesitli forumlari inceleye inceleye vardigim sonuc koyu renk gozlerde mel serisinin en dogal durdugu oldu. saciniz koyu renkse daha da guzel olur. istanbul'da oturuyorsaniz deneyebileceginiz yerler var. ama nc mel'i denemeden de alabilirsiniz diye dusunuyorum, alip da "dogal olmadi" diyen gormedim daha. cor serisi asiri acik renk durdugu icin cig olabiliyor, charmda ise hale cok kalin oldugundan biraz koyu gosteriyor galiba.
Sadece gözlerini yükleyebilirsin Burcucum :)Vetmancım ne biliyim alınır falan diye koymuyorum dışardan bakanlar alabiliyomu buraya koyulan fotoları?
kızlar meraba bende yeni katıldım aranıza ne zamandır solotica alamak istiodum ama bi türlü cesaret edemedim deneyemeğiğim için... öğrenci olduğumdan biriktirdiğim paramı da kullanmayacağım bir lense vermek istemedim..ama artık alamk isityorum =) saçlarım kaşlarım ve gözlerim çok koyu kahve tenim ise buğdaydan daha açık beyaz tenliyim.. oabildiğince doğal duran lensim diye bağırmayan bi lens istiyorum..balık gibi alık alık baktırmayacak bi lens ...lütfen yardım edin nc serisinden mi almalıyım yoksa charme serisinden mi hareli olanımı yani seçeliyim hangisi daha doğal durur renk konusu da ayrı dertt lütfen yardım edin....
canım ben istanbulda oturuyorum, nerede deneyebilirim acaba??
canım cok guzel hos bır mavı olmus azullar sende. kendı goz rengın koyu kahvemı?
gule gule kullan bu arada zemuszemus
Pine applescım harika harika çok begendim charm değilde sanki n.c gibi durmuş haresi belirgin değil .Azul güzel bir mavi fotoğraf flashlı değilmi pine applescım?
Pine applescım harika harika çok begendim charm değilde sanki n.c gibi durmuş haresi belirgin değil .Azul güzel bir mavi fotoğraf flashlı değilmi pine applescım?
gunaydın watmancıgım nasılsn? bu arada quartzolarımı hıc cıkarmıyorum her gun takıyorum. cok ıyı bır secım yapmısım. harıka bır yesıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?