Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Rica ederim flamingocum güle güle kullan resimlerini bekliyoruzz:))opuyorumnanaktan

COK TESKKUR EDERIM CANIM BENDE IYIYIM. AZUL COK HOS DURMUS DEMI SEVGILI ARKADASIMIZIN GOZUNDE. PUPILI BIRAZ DAHA DAR OLSAYDI BENDE DUSUNEBILIRDIM ASLINDA TAM ISTEDIGIM MAVI. BEN ASLINDA TOPAZIO ISTIYORUM TEKRAR AMA MAVILIGININ YOGUNLUGUNDAN BIR EMIN OLABILSEM. CUNKU YESILIMSI DURSUN ISTEMIYORUM. BI KARAR VEREBILSEM OFFFFbilmiyorumkismile

MELEKCİM senin topazio kullanıp ve tekrar topazio merakına hayranım canım.Topaziolar bence sendede mavi ağırlıklı durur boyaması çok değişmiş.Son zamanlarda alan herkezde mavi durmuş.Canım sende benim gibi mavicisin herhalde..

EVET CANIM HAKLISIN BENDE MAVICIYIM AMA MASMAVI ISTIYORUM O YUZDEN TOPAZIO KONUSUNDA HASSASISIM CANIM . GECEN YILKI ALDIKLARIM SU YESILI DURDU CUNKU. TABAN RENGIMIN COK ACIK OLMASI MAVIDE MALESEF DEZAVANTAJ. :bbo:

wetman karar veremiyorum. saçlarımı açık kumral yaptım tenim biliyosun açık buğday kendi göz rengimi atmıştım sana ne alıyı.grafitelerden memnunum .şu zaman kadar hep mavi kullandım b&l hareli mavi ve haresiz mavi iksinide sevdim.bir ara haresiz yeşil kullanmıştım aynı markanın.şimdi cor grafite resimlerini gördüm benim n.c lerden daha mavi duruyor valla.ne diyosun doğalda olsun istiyorum hergün takıcam çünkü hep mavi gördü insanlarda beni topazio bende doğal durur mu

Livescim bir kaç topazio resmi yüklemeye çalışıyorum doğal durur tabiki neden durmasın daha öncede dediğim gibi dünyada topaziodan daha doğal mavi duran lens yok varsa bilen söylesin:))

kızlar yeni aldığım solotica hidrocor grafite lenslerimi satmak istiyorum, 100 tl. ye bırakırım veya hidrocor ice ile değişim de olabilir ilk aldığımda beğenmistim ama hep açık gri kullanmaya alışık olduğum için rengi koyu geldi alışamadım....
özl mesaj atın lütfen...

Pineapples çok hoş olmuş cnm masmavi güle güle kullan...
Melek sen de madem o kadar mavi istiyorsun neden azul düşünmüyorsun tamamen mavi bu renk yeşile griye dönmesi imkansız...

pineapples çok hoş olmuş cnm masmavi güle güle kullan...
Melek sen de madem o kadar mavi istiyorsun neden azul düşünmüyorsun tamamen mavi bu renk yeşile griye dönmesi imkansız...

canım azulun mavısı cok guzel ama pupılı cok genıs gıbı geldı bana. Keske nc serısı gıbı dar olsaydı o zaman hıc dusunmeden alırdım.

Bence artık grafite düşünme livescim aynı renkden bir tane daha almana gerek yok .Bence topazio daha canlı bir mavi olur senin için:)

Son düzenleme:
pinneapples güle güle kullan canim )) bundan daha mavi bi yoktur heralde. cok canli duruyor... gün isiginda ve günesteki halini merak ettim... nasil dogal mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…