- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.761
canım gördüğüm en güzel azul.. bayıldımmmmm kaydirigubbakcemile5
saol tatlım benim.seninde resimlerini bekliyoruz :)
canım yarın ekliycem ice resimlerimi
vetmancım sabah aldım lensleri akşam takıp bakabilcem teşekkür ederim cnm kaydirigubbakcemile2
pineapples azullara bayıldım harika durmuşlar maşallah güle güle kullan korkulçak birenk değilmiş azulzemuszemus
Rica ederim flamingocum güle güle kullan resimlerini bekliyoruzz:))opuyorumnanaktan
MELEKCİM senin topazio kullanıp ve tekrar topazio merakına hayranım canım.Topaziolar bence sendede mavi ağırlıklı durur boyaması çok değişmiş.Son zamanlarda alan herkezde mavi durmuş.Canım sende benim gibi mavicisin herhalde..
WATMENCIGIM ILK RESIMDEI KIZIN KENDI GOZ RENGI KOYU KAHVEMI? TOPAZIO BAYAGI MAVI DURMUS CUNU ONDA.
pineapples çok hoş olmuş cnm masmavi güle güle kullan...
Melek sen de madem o kadar mavi istiyorsun neden azul düşünmüyorsun tamamen mavi bu renk yeşile griye dönmesi imkansız...
Bence artık grafite düşünme livescim aynı renkden bir tane daha almana gerek yok .Bence topazio daha canlı bir mavi olur senin için:)wetman karar veremiyorum. saçlarımı açık kumral yaptım tenim biliyosun açık buğday kendi göz rengimi atmıştım sana ne alıyı.grafitelerden memnunum .şu zaman kadar hep mavi kullandım b&l hareli mavi ve haresiz mavi iksinide sevdim.bir ara haresiz yeşil kullanmıştım aynı markanın.şimdi cor grafite resimlerini gördüm benim n.c lerden daha mavi duruyor valla.ne diyosun doğalda olsun istiyorum hergün takıcam çünkü hep mavi gördü insanlarda beni topazio bende doğal durur mu
WATMENCIGIM ILK RESIMDEI KIZIN KENDI GOZ RENGI KOYU KAHVEMI? TOPAZIO BAYAGI MAVI DURMUS CUNU ONDA.
Bu kızın göz rengi orta kahve melekcim :)Zaten bu resimlerin çoğu eski yeni topaziolar çok daha mavi biliyorsun.
topazionun bendeki duruşu
Pineapples çok hoş olmuş cnm masmavi güle güle kullan...
Melek sen de madem o kadar mavi istiyorsun neden azul düşünmüyorsun tamamen mavi bu renk yeşile griye dönmesi imkansız...
pinneapples güle güle kullan canim )) bundan daha mavi bi yoktur heralde. cok canli duruyor... gün isiginda ve günesteki halini merak ettim... nasil dogal mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?