Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

pineapple güle güle kullan cnm ben yeşil tonu düşünmesem bunu düşünürdüm..hmm mavilerde bide marine i de beğeniorum turkuaz gibi duruyo

kızlar ben şu üç renk arasında kararsız kaldım..nc serisi düşünüorum doğallık açısından..mel verde yada ocre hangisi daha doğal olursa onu alcam göz ve saçlarım çok koyu kahve tenim beyaz . kızlar bi de bu renklerde ve nc serisinde pupil boşluğu büyük mü yada bombe fazlamı? seriyi başka düşünebilirim bu yüzden..

canım nc serısı pupıl boslugu en dar olan serı.ayrıca bombe falanda yok gozlerın koyu kahveymıs bence sende eger mavı ton dusunmuyorsan ıstedıgın yesıl tonu quartzo verecektır. formda ben dahıl bır cok arkadas aldı ve herkez cok begendı . sevgıler

doğal durmaz diye endişeleniyorum işte o üç rengi düşünmüştüm hergün kullanacağım bi lens olacağı için doğallık benim için çok önemli..hmm o rengi hiç düşünmemeştim bakayım bi genelde sölediğim o 3 rengi düşünüodum..verde çook güzell çok dikkat çekmeyen bi renk gibi duruyor..fakat ilk soloticam mel yada ocre olcak başka bi renk kafama esmezse cnm sen foto koyabilirmisin? soloticaları olan arkadaşlar çeşitli açılardan foto koysalar alacak nasıl da yol gösterici olur..:

foto koyar mısın canım

muhteşem durmuş okypete

bayıldım.bu resimde daha harika nc mel.
sağol canım...a.s.
canım teşekkürler.a.s. aslında bendede ela duruyor. sarımsı bir yeşil gibi mel...evet canım işi şansa bırakıp bir topazio almak lazım... ama bu ara lensalmam artık. biraz süreleri geçsin diye bekleyeceğim..
Okypete Çook harİka guartzo mel sana ne olsa gder zaten Çok beĞendİmm

sağol canıma.s.

Cor grafite denedim arkadaşlar gözümü bayağı açtı:)

harika durmuşvetmancığım. çok doğal ve mavi. grilik hiç yok. bayıldım.
quartzolarımı aldımmmmmm delikafadulden
kızlar sanırım hayatımın aşkını buldum delikafadulden
beğendin değilmi tatlım. dur resimlerine bakayım. güle güle kullan. herkes quartzolanmalı bence:)
charm azul
kaşlarımın kusuruna bakmayın arkadaşlar.

Uploaded with ImageShack.us

bayıldım tatlım ya. ne güzel bir mavidir bu. diğer resimlerinden çok farklı bu. daha mavi. lacivert ve safir rengi değil.
güle güle kullan..

Hidrocor ice kaydirigubbakcemile2

Eklentiler

• $DSC01785a.webp
    4,2 KB · Görüntüleme: 110
  • $DSC01778a.webp
    4,3 KB · Görüntüleme: 88
  • $DSC01777a.webp
    3,4 KB · Görüntüleme: 113
Flamingo hayırlı olsun ice ların ama burcu ve bambamdan çok farklı durmuş senin gözlerin çok koyu mu?aslında günışığında resim koyabilirsen daha iyi olur...

Flamingocum çok güzelll nasıl begendinmi çok doğal ve gri mavi durmuş:)Birde gündüz resim koyarsan özellikle flashsız çok sevinirim:))
Okypetem nerelerdesin özlledim seni 2 gündür göremedim

canım. yoktum. yoğundum biraz. ama geldim şimdi.
valla.bende özledim seni tatlım.:1hug:a.s...

kizlar bikac gune Turkiyeye gidiorz o yuzden cok younum bu ara burada isleri bitirmeye calisiorm. o yuzden giremiorm pek bikac gun de olmicam sanirim. artik TR den giricem gidince
Flamingo cnm icelar cok guzel olmus gule gule kullan. boshayallersmile
Pineapples renk cok guzelmis ben mavici olmasam da cok sevdm tatli bi renkmis cok da guzel olmus cnm haresi gercekten sen de charm da olsa nc gibi olmus cok da begendim :):asigim:
vetmancim sana da grafite sahane oturmus. :)kaydirigubbakcemile5
herkese bi boncuk
gorusmek uzere kizlar!! olumunekankayizsmile:icecream:

canım benım quartzolu resmım 876. sayfada var.ondan sonrakı sayflardada var ordan bakıp fıkır edınebılırsın ama benım goz rengım clok acık kahve elaya kacıyor hatta. ama genede fıkır edınebılırsın. sevgıler

çok saol cecem fikir edinmek istersen albümüme bakablirsin.

saol canım benim.bu yeni seri sanırım ondan daha güzel rengi.

saol bambamcım.sen düşünüyomusun bi tane daha :)

Flamingocum çok güzelll nasıl begendinmi çok doğal ve gri mavi durmuş:)Birde gündüz resim koyarsan özellikle flashsız çok sevinirim:))
Okypetem nerelerdesin özlledim seni 2 gündür göremedim

beğendim canım gerçekten çok doğal durdu, rengide çok beğendim tekrar teşekkür ederim

Flamingo hayırlı olsun ice ların ama burcu ve bambamdan çok farklı durmuş senin gözlerin çok koyu mu?aslında günışığında resim koyabilirsen daha iyi olur...

saol cnm. Gözlerim koyu kahve değil, orta tonlarda.. Ama resimlerde gerçekte olduğundan farklı çıktı bende anlamadım, sanırım hem sarı bir ışık altında hemde flaşlı olunca böyle gözüktü CADIARZU

Aslında fotoya bakınca pek beğenmedim bile diyebilirim ama şu an bakıyorm aynada çok güzel.. valla anlamadım bilmiyorumkismile

teşekkür ederim canım

filamingocum çok güzel durmuş çok yakışmış güle güle kullan.

teşekkür ederim canımm

ayy kızlar fotolarınızı görünce nasıl da heveslendimmm nasıl da yakıştırıosunuz taktıklarınızı bayanssulusmile ben de en sonunda kafamda netleştirdim :)
ya nc mel alcam ya tanita tikaram sarı (çok doğal bi de yakına gelmedikçe gözlerinizin renkli olduğu anlaşılmıo edindiğim izlenim böle) nc mel hakkında çok fazla bilgi var da tanita tikaram sarı hakkında pek bilgi bulamıorum

nc mel gerçekten süper bir lens. eğer onu alırsan çok memnun kalacaksın.. çok doğal ve harikabir ela. bende beren saatin gözü gibi duruyor. vede çokta rahat ncler.

okypete cnm sen nerden almıştın..albümünde foyoların var mı yada foto koyabilirmisin? şöle değişik açılardan ayy cnm çok şey istedim ama tanita tikaram nasıl biliomusun? onda da sarı düşünüorum..şimdiden çok saol cnm yaa olumunekankayizsmile

canım buraya koymuştum. diğer sayfalarda vardı. ama yine çekerim. albümde yok. ama değişik açılardan çekip koyarım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…