- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.781
pineapple güle güle kullan cnm ben yeşil tonu düşünmesem bunu düşünürdüm..hmm mavilerde bide marine i de beğeniorum turkuaz gibi duruyo
kızlar ben şu üç renk arasında kararsız kaldım..nc serisi düşünüorum doğallık açısından..mel verde yada ocre hangisi daha doğal olursa onu alcam göz ve saçlarım çok koyu kahve tenim beyaz . kızlar bi de bu renklerde ve nc serisinde pupil boşluğu büyük mü yada bombe fazlamı? seriyi başka düşünebilirim bu yüzden..
kızlar yeni aldığım solotica hidrocor grafite lenslerimi satmak istiyorum, 100 tl. ye bırakırım veya hidrocor ice ile değişim de olabilir ilk aldığımda beğenmistim ama hep açık gri kullanmaya alışık olduğum için rengi koyu geldi alışamadım....
özl mesaj atın lütfen...
muhteşem durmuş okypete
sağol canım...a.s.bayıldım.bu resimde daha harika nc mel.
canım teşekkürler.a.s. aslında bendede ela duruyor. sarımsı bir yeşil gibi mel...evet canım işi şansa bırakıp bir topazio almak lazım... ama bu ara lensalmam artık. biraz süreleri geçsin diye bekleyeceğim..OKYCIGIM QUARTZOLU SON RESIMLERINE BAYILDIM MAKYAJINDA SUPERDI. COK COK DOGRU SECIM YAPTIGIMIZ KESIN SANIRIM QUARTZO KONUSUNDA. MELINDE SENDEKI DURUSU NEKADAR GUZEL HIS BIR YESILMSI RENK OLMUS. BEN BU LENSI HEP ELA DIYE BILIRDIM HALBUKI AMA SENDE HOS BIR YESIL OLMUS. IKISINIDE TEKAR GULE GULE KULLAN CANIM.BU ARADA SEVGILI WETMAN TOPAZIOLARIN YENI SERISI HAKKINDA COK DAHA MAVI DEMIS YA SANIRIM ALIP DENEMEKTEN BASKA CARE YOK. boshayallersmile
Okypete Çook harİka guartzo mel sana ne olsa gder zaten Çok beĞendİmm
harika durmuşvetmancığım. çok doğal ve mavi. grilik hiç yok. bayıldım.Cor grafite denedim arkadaşlar gözümü bayağı açtı:)
beğendin değilmi tatlım. dur resimlerine bakayım. güle güle kullan. herkes quartzolanmalı bence:)quartzolarımı aldımmmmmm delikafadulden
kızlar sanırım hayatımın aşkını buldum delikafadulden
Hidrocor ice kaydirigubbakcemile2
Flamingocum çok güzelll nasıl begendinmi çok doğal ve gri mavi durmuş:)Birde gündüz resim koyarsan özellikle flashsız çok sevinirim:))
Okypetem nerelerdesin özlledim seni 2 gündür göremedim
levent'te adreselens diye bir internet sitesinin yeri mevcut, siteye bakarak adresi bulabilirsin. çok merkezi, namlı pidenin karşısında nasyonel otopark'ın yanında hemen.
doğal durmaz diye endişeleniyorum işte o üç rengi düşünmüştüm hergün kullanacağım bi lens olacağı için doğallık benim için çok önemli..hmm o rengi hiç düşünmemeştim bakayım bi genelde sölediğim o 3 rengi düşünüodum..verde çook güzell çok dikkat çekmeyen bi renk gibi duruyor..fakat ilk soloticam mel yada ocre olcak başka bi renk kafama esmezsecnm sen foto koyabilirmisin? soloticaları olan arkadaşlar çeşitli açılardan foto koysalar alacak nasıl da yol gösterici olur..:
pineapple güle güle kullan cnm ben yeşil tonu düşünmesem bunu düşünürdüm..hmm mavilerde bide marine i de beğeniorum turkuaz gibi duruyo
kızlar ben şu üç renk arasında kararsız kaldım..nc serisi düşünüorum doğallık açısından..mel verde yada ocre hangisi daha doğal olursa onu alcam göz ve saçlarım çok koyu kahve tenim beyaz . kızlar bi de bu renklerde ve nc serisinde pupil boşluğu büyük mü yada bombe fazlamı? seriyi başka düşünebilirim bu yüzden..
harika durmuşvetmancığım. çok doğal ve mavi. grilik hiç yok. bayıldım.
beğendin değilmi tatlım. dur resimlerine bakayım. güle güle kullan. herkes quartzolanmalı bence:)
bayıldım tatlım ya. ne güzel bir mavidir bu. diğer resimlerinden çok farklı bu. daha mavi. lacivert ve safir rengi değil.
güle güle kullan..
kizlar bikac gune Turkiyeye gidiorz o yuzden cok younum bu ara burada isleri bitirmeye calisiorm. o yuzden giremiorm pek bikac gun de olmicam sanirim. artik TR den giricem gidince
Flamingo cnm icelar cok guzel olmus gule gule kullan. boshayallersmile
Pineapples renk cok guzelmis ben mavici olmasam da cok sevdm tatli bi renkmis cok da guzel olmus cnm haresi gercekten sen de charm da olsa nc gibi olmus cok da begendim :):asigim:
vetmancim sana da grafite sahane oturmus. :)kaydirigubbakcemile5
herkese bi boncuk
gorusmek uzere kizlar!! olumunekankayizsmile:icecream:
Hidrocor ice kaydirigubbakcemile2
Flamingocum çok güzelll nasıl begendinmi çok doğal ve gri mavi durmuş:)Birde gündüz resim koyarsan özellikle flashsız çok sevinirim:))
Okypetem nerelerdesin özlledim seni 2 gündür göremedim
Flamingo hayırlı olsun ice ların ama burcu ve bambamdan çok farklı durmuş senin gözlerin çok koyu mu?aslında günışığında resim koyabilirsen daha iyi olur...
kizlar bikac gune Turkiyeye gidiorz o yuzden cok younum
bu ara burada isleri bitirmeye calisiorm. o yuzden giremiorm pek bikac gun de olmicam sanirim. artik TR den giricem gidince
Flamingo cnm icelar cok guzel olmus gule gule kullan. boshayallersmile
Pineapples renk cok guzelmis ben mavici olmasam da cok sevdm tatli bi renkmis cok da guzel olmus cnm haresi gercekten sen de charm da olsa nc gibi olmus cok da begendim :):asigim:
vetmancim sana da grafite sahane oturmus. :)kaydirigubbakcemile5
herkese bi boncuk
gorusmek uzere kizlar!! olumunekankayizsmile:icecream:
filamingocum çok güzel durmuş çok yakışmış güle güle kullan.
ayy kızlar fotolarınızı görünce nasıl da heveslendimmm nasıl da yakıştırıosunuz taktıklarınızı bayanssulusmile ben de en sonunda kafamda netleştirdim :)
ya nc mel alcam ya tanita tikaram sarı (çok doğal bi de yakına gelmedikçe gözlerinizin renkli olduğu anlaşılmıo edindiğim izlenim böle) nc mel hakkında çok fazla bilgi var da tanita tikaram sarı hakkında pek bilgi bulamıorum
okypete cnm sen nerden almıştın..albümünde foyoların var mı yada foto koyabilirmisin? şöle değişik açılardan ayy cnm çok şey istedim ama tanita tikaram nasıl biliomusun? onda da sarı düşünüorum..şimdiden çok saol cnm yaa olumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?