Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

oyy canım yaa zahmet olcak sana o kadar çok sayfa var ki hangisine bakcağımı şaşırdım burda ..cnm nc serisinde bombe varmı? kimi yok dio ama fotolar bazı fotolarda var gibi..acaba lens olduğunu bildiğim içinmi öle görüorum

yok canım. sadece ersmeralda,topazio ve quartzoda var diyor diyenler. pupili küçük diye..
bunlarda yok.. rica ederim canım. çekip koyarım birazdan...
ha bu arada vetmandan aldım canım ben.....

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba
Epeydir yazamıyordum okypete senin şu son resimleri görünce dayanamadım muhteşem görünüyor bayıldım gerçekten herkesin bir mel'i olması lazım gözlerimiz aynı renk oky bende esmeraldadan ve şu son eklediklerinden sonra kesinlikle mel alıcam çok beğendim güle güle kullan opuyorumnanaktan

teşekkürler rojjdacığım..
evet canım. herkesin bir meli olmalı. çok doğal ve güzel..
gözlerin benim gibiyse aynı böyle duracaktır sende de..kesinlikle al derim...

kızlar güneşte o noktacıklar belli oluyor sanki =( elinize ayna alıp bol güneşin olduğu bir yerde bakın ne demek istedigimi anlayacaksınız

quartzolarımı siparis ettim kızlar sonunda bende soloticalanıyorumm :)) beyaz tende çok cansız duracağını söylediniz ama malum yaz aylarındayız yanınca falan güzel olur umarım :asigim:

img682.imageshack.us/img682/2544/image38364970f6bf.jpg

ve de acaba bu renk hangi soloticaya benziyordur??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…