- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.821
kızlar güneşte o noktacıklar belli oluyor sanki =( elinize ayna alıp bol güneşin olduğu bir yerde bakın ne demek istedigimi anlayacaksınız
okypete cnmya tek kelimeyle harika
çok doğal ve çok yakışmış,bütün lensler sende o kadar doğal duruyorki cnmarkadaşımopuyorumnanaktan
Livcim canım:) ben elime aynayı aldığımda özellikle cor melde bir lens bu kadar doğal durabilirmi diyorum.Ben inanki o noktacıkları göremiyorum aynada tabiki her lensin çok yakından bakıldığında belli olması normaldir ancak yurtdışındaki birçok lens forumlarını araştırıyorum Dünyadaki en pahalı lenslere bakıyorum hiçbirisi soloticalar kadar doğal değil custom lensler bile yakından yapay duruyor.O yüzden sürekli dünyada daha doğal lens yok diyorum çünkü ben araştırdığım halde bulamıyorum daha doğalını bulabilen arkadaşlar varsa paylaşsınlar cok ciddiyim bu konuda fikri olan arkadaşlar söylesinler lütfen.
Doğallıkda soloticaya en yakın adoreler var onlarda hem yapı itibariyle biraz freshlooklara benziyor hemde yakından bakıldığında soloticalara nazaran yapay mesela okypete objektifi gözünün içine kadar yaklaştırmış neredeyse ne kadar doğal duruyor adoreler bu kadar doğal durmuyor işte yapaylığı belli oluyor yakından ve koyu renk gözlerde bir mel kadar gözü açmıyor adoreler ..
Ben sürekli o yüzden araştırıp daha doğalını bulamadığım için dünyada soloticadan daha doğal lens yok diyorum.Özellikle Livcim sizin gibi açık tabanlarda yarı opak soloticalar gözle bütünleşiyor..
kzlar crystal
öyle bakmadım canım. belkide. öyledir..canımın içi öyle bakınca görünmez yani gölgede degil güneşte bakın demek istiyorum mesela sahilde plajda güneşlenirken bakın yani tam güneşin altında
okycıgım merhabe bısey sormak ıstıyorum daha dogrusu fıkrını almak ıstıyorum. sence charm ice belırgın yesılımsı olmadan yanı mavı durumu bende. benım goz rendım bılıyorsun senınkıne cok yakın. tesekkurler
okypete inanamıorumm çook güzelll canım benimmm hiç üşenmemiş koymuşun saol valla sanırım artık ben de mellenmeliyim bayanssulusmile
charm crystal deneme lensleri satışı yok şu anda
jeniffer hangi renkleri kendine daha cok yakistiriyosun? Mavi tonlarini mi? Yesil tonlarini mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?