Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar güneşte o noktacıklar belli oluyor sanki =( elinize ayna alıp bol güneşin olduğu bir yerde bakın ne demek istedigimi anlayacaksınız

Livcim canım:) ben elime aynayı aldığımda özellikle cor melde bir lens bu kadar doğal durabilirmi diyorum.Ben inanki o noktacıkları göremiyorum aynada tabiki her lensin çok yakından bakıldığında belli olması normaldir ancak yurtdışındaki birçok lens forumlarını araştırıyorum Dünyadaki en pahalı lenslere bakıyorum hiçbirisi soloticalar kadar doğal değil custom lensler bile yakından yapay duruyor.O yüzden sürekli dünyada daha doğal lens yok diyorum çünkü ben araştırdığım halde bulamıyorum daha doğalını bulabilen arkadaşlar varsa paylaşsınlar cok ciddiyim bu konuda fikri olan arkadaşlar söylesinler lütfen.
Doğallıkda soloticaya en yakın adoreler var onlarda hem yapı itibariyle biraz freshlooklara benziyor hemde yakından bakıldığında soloticalara nazaran yapay mesela okypete objektifi gözünün içine kadar yaklaştırmış neredeyse ne kadar doğal duruyor adoreler bu kadar doğal durmuyor işte yapaylığı belli oluyor yakından ve koyu renk gözlerde bir mel kadar gözü açmıyor adoreler ..
Ben sürekli o yüzden araştırıp daha doğalını bulamadığım için dünyada soloticadan daha doğal lens yok diyorum.Özellikle Livcim sizin gibi açık tabanlarda yarı opak soloticalar gözle bütünleşiyor..

okypete cnmya tek kelimeyle harika
çok doğal ve çok yakışmış,bütün lensler sende o kadar doğal duruyorki cnmarkadaşımopuyorumnanaktan

evet cnm solotica sühpesiz hepsinden daha dogal ama dışarıda eline ayna alıp baktıgında demedim dışarıda "güneşin" altına eline ayna alıp baktıgınızda noktacıklar belli oluyor demek istedim ...güneşin altında o noktacıklar belli olmuyor diyen birileri yoktur aksini kimse soylemez bence cnm benimmmmm

cnm benimmmm kısa sürelide olsa bende cor mellide kullandım çok dogallar ama şu güneşin altındakı görüntüsünden hoşnut degilim

Son düzenleme:
liv benmi göremiyorum anlamadım. şimdi gözümde mel var pencereyi açtım yapıştırdım aynayı göremedim bir şey.. noktacıkları göremedim yani.

canımın içi öyle bakınca görünmez yani gölgede degil güneşte bakın demek istiyorum mesela sahilde plajda güneşlenirken bakın yani tam güneşin altında

merhaba kızlar ben esmerim koyu bir ten rengim var koyu kestane saçlarım ve siyah kşlarım var gözlerimde koyu kahve

bana soloticann hang rengi iyigider vetman senin lens satısını gördüm g.g de sen ii bilirsin senden alıcam çünkü söylersn sevinirim

Vetman daha iyi bilir ama ben yabancı bir forumda okumuştum cristal'in charm olanını üretmeyi düşünüyormuş solotica. Liv'in de dediği gibi bu resimdeki deneme lensidir.

canımın içi öyle bakınca görünmez yani gölgede degil güneşte bakın demek istiyorum mesela sahilde plajda güneşlenirken bakın yani tam güneşin altında
öyle bakmadım canım. belkide. öyledir..

ayy donutcuğum,üstteki muhteşem canım.
bayıldım. ne zaman gelir bu.

okycıgım merhabe bısey sormak ıstıyorum daha dogrusu fıkrını almak ıstıyorum. sence charm ice belırgın yesılımsı olmadan yanı mavı durumu bende. benım goz rendım bılıyorsun senınkıne cok yakın. tesekkurler

charm ice yeşilimsi durmaz canım. tamamen gri ve mavi durur..

Son düzenleyen: Moderatör:
okypete inanamıorumm çook güzelll canım benimmm hiç üşenmemiş koymuşun saol valla sanırım artık ben de mellenmeliyim bayanssulusmile

Charm mellerim biraz evvel elime ulaştı. Herşeyden evvel sevgili vetman'a çok teşekkür ederim. Bütün sorularımı bıkmadan cevapladı çok hızlı gönderdi lenslerimi hiçbir sorun yaşamadım.Numaralı olduğu için temmuza doğru bekliyordum bugün geldiler. Topaziolarımı da ondan almıştım melleri de ondan aldım ve bundan sonra da hep ondan almayı planlıyorum soloticalarımı ve herkese de tavsiye ederim opuyorumnanaktan Meller şu anda gözümde. ılk taktığımda inanamadım o kadar doğallar ki. Haresi de korktuğum kadar belli olmadı. Gün ışığında koyu fakat dikkat çekici masum bir yeşil oluyor,iç mekanlarda da yeşil ile bal rengi arası. Doğallık diyenler kesinlikle mel düşünsünler derim opuyorumnanaktan Lensle insanların gözünün içine bakmak zordur ama mellerle rahat rahat göz göze geleceğim artık. Göz yapım küçük olduğu için safi göz oldum bunları takınca ama yine de çok hoşuma gitti. Korktuğum kadar taşma yapmadı çok az büyük geldi. Fotoğraf makinem bende değil şu anda gelince çekip resim de ekleyeceğim. Melleri beğenirsem başka renkler de düşünürum beğenmezsem solotica defterini kapatırım diyordum. Böylece başka renkler de sıraya alınmış oldu kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…