Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

çok sevindim canım. güle güle kullan. meller gerçekte muhteşem lensler.. çok doğallar... charm meldende memnun kalacağını tahmin etmiştim. güle güle kullan canım.
vetman gerçekten çok iyi. topazio dışındaki tüm lenslerimi ondan aldım. çok ilgili üstelik.
resim bekliyorum canım.

Çok teşekkürler okypete canım a.s. Gerçekten çok memnun kaldım makyajsız bile kullanılabilicek bir lens bu. Sabahtan beri makyajsız olarak takıyorum ve hiç sırıtmadı. Gerçek göz rengi ile kaynaşması koyu gözlerde bile muhteşem. Fotoğraf ekleyeceğim makinemi alıp yarın.

Teşekkür ederim pinaxcım. Evet kimseyi pişman etmeyecek bir lensmiş gerçekten opuyorumnanaktan Resimleri ekleyeceğim en kısa zamanda.

ewet ya son derece basarılı buldum doğal yani ama çarpıcı değil ben galıba ice mint yada ice alıcam en kısa zamanda wetmancım çok yakışmıs grafıtteler:teytey:

merhaba..burada solotica lardan konuşulduğunu biliyorum ama bilgilerinize ihtiyacım var :)
uzun zamandır kk daki lens forumlarını inceledikten sonra daliah nickli bir bayanın diamond colors lenslerini çok beğendim.sanırım daliah kk dan ayrılmış..bu lensi kullanan yada hakkında bilgisi olan varmıdır.yurt dısından ithal eden bakırköy de satan bir lens merkezi varmış.yurt dışı sitelerinde aramadığım form ve web sitesi kalmadı bu isimde böyle bir lens markası yok..bilgisi olan varsa çok sevirim..çünkü buradaki fiyat baya bir yüksek..
iyi geceler ...

benimde 3hafta oluyor mellerim geldi, mel hidrocor ama 1-bana yakismadi (göz rengimi çok açti)
2- ifade eksik sönük bayik bakislar yaratti 3-gözde (sol göz) bulaniklik var miyop yapiyor uzagida göremiyorum 4-üstünde bariz belli noktaciklar var dogalliktan çok uzak (hele günese hiç çikmayin )5-para bosuna gitti resmen.

Morrisoncum sende güle güle kullan mellerini evet tamda bahsettiğin gibi çok masum bir yeşil oluyor charm meller.:)Gözleride büyük gösterdiği için çok çekici bir ifade katıyor göze.

ewet ya son derece basarılı buldum doğal yani ama çarpıcı değil ben galıba ice mint yada ice alıcam en kısa zamanda wetmancım çok yakışmıs grafıtteler:teytey:
Teşekkürler betybluescim:)

Çok özür dilerim yeşil kelebek ama sana katılmıyorum.Herkeze her renk gidecek diye bir kaide yok belki bana kızacaksın ama bence o renk sana gitmemiş olabilir hıdrocor melin çok yakıştığı insanlar biliyorum .Sen gözümü çok açtı demişsin topazio quartzo kullansan dahada çok açar gözünü daha koyu bir ton istiyorsan charm mel düşünmeliydin cora göre daha koyu zaten.o noktacıklar boyamasını sağlıyor soloticaların damar damar durmasından bin kat daha iyidir o noktacıklar ve gözle kaynaşıyor sanki 3 boyutlu gibi ben sana katılmıyorum bence kendine göre yanlış bir renk seçmişsin diyelim..

Son düzenleme:
Genel olarak söylüyorum kimse üstüne alınmasın nacizane tavsiyem teniniz süt gibi beyazsa, saçınız platin sarıysa ,teniniz soluksa ,göz çapınız küçükse cor mel yerine yüzünüzü daha canlı gösterecek charm mel yada soloticanın diğer canlı renklerine bakın..

Son düzenleme:
Var canım eklemiştim önceki sayfalara birkaç tane ama kaldırıp kaldırmadığımı hatırlamıyorum. Şimdi işteyim akşam eve gidince bulur eklerim tekrar senin için yerimseniben

canım its beaty forumda hep cor mel alan arkadaşlar şikayetciydi senin söylediğin seylerden ço üzüldüm canım ya .bende düşünmüyor değildim ama cesaret edememiştim yazılanları okuyunca .eski seri çok güzelmiş ama bu sene çıkanlarda dediğin sorunları başka forumlarda da okudum benCADIARZU

WATMENCIGIM MERHABA. BU ILK RESIMDEKI SOLOTıCA CRIYSTAL AMA CHARM MI SENCE COK BEGENDIM YAAA opuyorumnanaktan BIDE SANIRIM TABAN RENGI BENIMKI GIBI ACIK KAHVE. CEVABIN ICIN COK TSK :1hug:
Merhaba melekcim livin dediği gibi deneme lensi olabilir ancak charm serisinden bir lensle üstüste takmış gibide geldi bana sanki altta charm mel üstte crsital:)
charm crystal deneme lensleri satışı yok şu anda
Evt livcimde bu adamda ne arıyor bu deneme lensi you tubeda sürekli videoları olan craftman sanırım kendisi:)

Kesinlikle quartzo yada cor mel önerebilirim beyaz karanfilcim esmerlere bu iki rengide çok yakıştırıyorum özellikle quartzoyu:)

Merhaba melekcim livin dediği gibi deneme lensi olabilir ancak charm serisinden bir lensle üstüste takmış gibide geldi bana sanki altta charm mel üstte crsital:)

cnm ben naturallook sitesinde gordum charm crsital i deneme lensini enfes o fot dakinin aynısı çemberini lacivert gibi yapmışlar :asigim:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…