- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.841
Charm mellerim biraz evvel elime ulaştı. Herşeyden evvel sevgili vetman'a çok teşekkür ederim. Bütün sorularımı bıkmadan cevapladı çok hızlı gönderdi lenslerimi hiçbir sorun yaşamadım.Numaralı olduğu için temmuza doğru bekliyordum bugün geldiler. Topaziolarımı da ondan almıştım melleri de ondan aldım ve bundan sonra da hep ondan almayı planlıyorum soloticalarımı ve herkese de tavsiye ederim opuyorumnanaktan Meller şu anda gözümde. İlk taktığımda inanamadım o kadar doğallar ki. Haresi de korktuğum kadar belli olmadı. Gün ışığında koyu fakat dikkat çekici masum bir yeşil oluyor,iç mekanlarda da yeşil ile bal rengi arası. Doğallık diyenler kesinlikle mel düşünsünler derim opuyorumnanaktan Lensle insanların gözünün içine bakmak zordur ama mellerle rahat rahat göz göze geleceğim artık. Göz yapım küçük olduğu için safi göz oldum bunları takınca ama yine de çok hoşuma gitti. Korktuğum kadar taşma yapmadı çok az büyük geldi. Fotoğraf makinem bende değil şu anda gelince çekip resim de ekleyeceğim. Melleri beğenirsem başka renkler de düşünürum beğenmezsem solotica defterini kapatırım diyordum. Böylece başka renkler de sıraya alınmış oldu kaydirigubbakcemile3
Morrisoncum sende güle güle kullan mellerini evet tamda bahsettiğin gibi çok masum bir yeşil oluyor charm meller.:)Gözleride büyük gösterdiği için çok çekici bir ifade katıyor göze.Charm mellerim biraz evvel elime ulaştı. Herşeyden evvel sevgili vetman'a çok teşekkür ederim. Bütün sorularımı bıkmadan cevapladı çok hızlı gönderdi lenslerimi hiçbir sorun yaşamadım.Numaralı olduğu için temmuza doğru bekliyordum bugün geldiler. Topaziolarımı da ondan almıştım melleri de ondan aldım ve bundan sonra da hep ondan almayı planlıyorum soloticalarımı ve herkese de tavsiye ederim opuyorumnanaktan Meller şu anda gözümde. İlk taktığımda inanamadım o kadar doğallar ki. Haresi de korktuğum kadar belli olmadı. Gün ışığında koyu fakat dikkat çekici masum bir yeşil oluyor,iç mekanlarda da yeşil ile bal rengi arası. Doğallık diyenler kesinlikle mel düşünsünler derim opuyorumnanaktan Lensle insanların gözünün içine bakmak zordur ama mellerle rahat rahat göz göze geleceğim artık. Göz yapım küçük olduğu için safi göz oldum bunları takınca ama yine de çok hoşuma gitti. Korktuğum kadar taşma yapmadı çok az büyük geldi. Fotoğraf makinem bende değil şu anda gelince çekip resim de ekleyeceğim. Melleri beğenirsem başka renkler de düşünürum beğenmezsem solotica defterini kapatırım diyordum. Böylece başka renkler de sıraya alınmış oldu kaydirigubbakcemile3
Teşekkürler betybluescim:)ewet ya son derece basarılı buldum doğal yani ama çarpıcı değil ben galıba ice mint yada ice alıcam en kısa zamanda wetmancım çok yakışmıs grafıtteler:teytey:
benimde 3hafta oluyor mellerim geldi, mel hidrocor ama 1-bana yakismadi (göz rengimi çok açti)
2- ifade eksik sönük bayik bakislar yaratti 3-gözde (sol göz) bulaniklik var miyop yapiyor uzagida göremiyorum 4-üstünde bariz belli noktaciklar var dogalliktan çok uzak (hele günese hiç çikmayin )5-para bosuna gitti resmen.
merhaba kızlar ben esmerim koyu bir ten rengim var koyu kestane saçlarım ve siyah kşlarım var gözlerimde koyu kahve
bana soloticann hang rengi iyigider vetman senin lens satısını gördüm g.g de sen ii bilirsin senden alıcam çünkü söylersn sevinirim
benimde 3hafta oluyor mellerim geldi, mel hidrocor ama 1-bana yakismadi (göz rengimi çok açti)
2- ifade eksik sönük bayik bakislar yaratti 3-gözde (sol göz) bulaniklik var miyop yapiyor uzagida göremiyorum 4-üstünde bariz belli noktaciklar var dogalliktan çok uzak (hele günese hiç çikmayin )5-para bosuna gitti resmen.
Merhaba melekcim livin dediği gibi deneme lensi olabilir ancak charm serisinden bir lensle üstüste takmış gibide geldi bana sanki altta charm mel üstte crsital:)WATMENCIGIM MERHABA. BU ILK RESIMDEKI SOLOTıCA CRIYSTAL AMA CHARM MI SENCE COK BEGENDIM YAAA opuyorumnanaktan BIDE SANIRIM TABAN RENGI BENIMKI GIBI ACIK KAHVE. CEVABIN ICIN COK TSK :1hug:
Evt livcimde bu adamda ne arıyor bu deneme lensi you tubeda sürekli videoları olan craftman sanırım kendisi:)charm crystal deneme lensleri satışı yok şu anda
merhaba kızlar ben esmerim koyu bir ten rengim var koyu kestane saçlarım ve siyah kşlarım var gözlerimde koyu kahve
bana soloticann hang rengi iyigider vetman senin lens satısını gördüm g.g de sen ii bilirsin senden alıcam çünkü söylersn sevinirim
Merhaba melekcim livin dediği gibi deneme lensi olabilir ancak charm serisinden bir lensle üstüste takmış gibide geldi bana sanki altta charm mel üstte crsital:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?