Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Canım kendi göz rengin nedir? Resim bekliyoruz lütfen, kendi göz renginide koyarsan çok iyi olur, fikir edinmek açısından.
Bu arada benimde hafif bozukluk var numarasız lens alsam bi etkisi olmaz deme???

Founda gözlerim koyu kahve. Gün ışığında fotoğraf çekemedim daha bir tane resim var o da aydınlıkta çekilmediği için fazla belli olmamış. Gün ışığında net resimler çekip ekleyeceğim vaktim olunca. Şimdilik elimde olanı koyuyorum göz rengimle birlikte.

Eklentiler

• $melcut.webp
    2 KB · Görüntüleme: 47
  • $kçkynift [].webp
    6 KB · Görüntüleme: 53
cnm ben naturallook sitesinde gordum charm crsital i deneme lensini enfes o fot dakinin aynısı çemberini lacivert gibi yapmışlar :asigim:
ok livcim haklısın çemberi ve lensin rengide daha lacivertimsi ama çok tatlı bir rengi var.

Morrison kaş göz yapın ne kadar güzelmiş bayıldım bayıldım harika durmuş sende meller harikaopuyorumnanaktan

çok güzel durmuş canım. bayıldım. çok doğal. süper.

Canım kendi göz rengin nedir? Resim bekliyoruz lütfen, kendi göz renginide koyarsan çok iyi olur, fikir edinmek açısından.
Bu arada benimde hafif bozukluk var numarasız lens alsam bi etkisi olmaz deme???

en kısa zamanda ekleyeceğim kızlar ama hızlı resim de hata veriyor,bu arada gözlerim koyu kahve.güneşte çekildikleri için daha açık gibi geldi size sanırım :)

morrison çookteşekkür edrim gecenin kaçında yüklemişsin çok sağol zahmet oldu.çok yakışmış bende böyle duracağını bilsem alıcam.tepkiler nasıl lens olduğunu herkes anlıyo mu

bende koyu kahve gözlüyüm hatta neredeyse siyah gözlerim ....

bende elimdeki freslook lensler in süresi dolunca solatıca almak istiyorum ...koyu kahve gözlüler için nette bayağı arşatıp resim baktım ve yorumları okudum ...
solotica charm serisi ve ve ocre koyu gözlülere önerilen lens...
ama olurda benim gözümde açık kahve durusa diye düşünüyorum ,ben daha çok ela bal rengi durmasını istiyorum ...

şuan da kullandığım ise alıştırma turlarında kaydirigubbakcemile3
freshlook pure hazel ,doğal duruyor seviyorum ama batma yapıyor ve bulanık görünüm sağlıyor...solotıca da da bu batma ve ve diğer sorunları yaşar mıyım diye çok korkuyorum arkadaşlar...

bunun için ne yapmak gerek ? gözün bc değerleri vs varmış,bunu bilmiyorum mesela önce bir dr.a gidip bunu öğrenmem mi gerek ,bc değeri ne bilmiyorum da bu arada gözümde şuan da bildiğim bir sorun yok ,numarasız yani...

.... AÇIK GÖZ RENKLERı ıÇıN RENKLı KONTAKT LENS SEÇıMı
Yaratmayı amaçladığınız etkiye göre vurgulayıcı veya opak renklerde kontakt lens seçmeniz gerekir. Eğer sadece doğal renginizi vurgulamak istiyorsanız yarı saydam lensler sizin için ideal seçim olacaktır. Bu tip kontakt lensler göz renginizi canlandırır. Parlaklık katabilen bu tür lensler gözlerinizin daha ışıltılı görünmesini sağlar. “Boyut” özellikli bazı lensler de parlaklığın yanı sıra gözünüze derinlik de kazandırır.
Macera ruhunuz öne çıktıysa ve daha dramatik bir değişiklik istiyorsanız opak renklerdeki kontakt lensleri de kullanabilirsiniz.
Eğer ilk kez böyle bir girişiminiz olacaksa ve tam olarak ne istediğinizi de bilmiyorsanız vurgulayıcı kontakt lenslerle başlamanızda fayda var. Böylece dostlarınız daha alımlı göründüğünüzü fark etmelerine rağmen bunun nedenini anlamakta zorlanır!

.... KOYU GÖZ RENKLERı ıÇıN RENKLı KONTAKT LENS SEÇıMı
Eğer göz renginiz koyuysa ve birkaç sene önce renkli lens denediyseniz sonuçtan memnun kalmamış olmanız büyük olasılık. Eski jenerasyon renkli kontakt lensler başarılı değildi. Ancak, yeni teknoloji sayesinde renkli kontakt lensler koyu renk gözlerde mucizeler yaratabiliyor. Ancak bilinmesi gereken bir nokta vurgulayıcı lenslerin kahverengi gözlerde etkili olmadığıdır. Kahve rengi gözleri olanların tek seçeneği opak lenslerdir. Bunun yanı sıra renk seçiminde de dikkatli olmak gerekir. Seçeceğiniz lens renginin cildinizle uyumlu olması çok önemlidir.Kaynakwh:

Ne yazık ki koyu renk gözleri olan insanlar vurgulama lensi kullanamaz. Eğer gözleriniz kahverengiyse, koyu mavi veya yeşil vurgulama lensleri hiçbir işe yaramayacaktır. Ancak opak kontakt lensler harika bir etki yaratabilir

alıntıdır......

morrison çookteşekkür edrim gecenin kaçında yüklemişsin çok sağol zahmet oldu.çok yakışmış bende böyle duracağını bilsem alıcam.tepkiler nasıl lens olduğunu herkes anlıyo mu

Rica ederim canım nolucak bilgisayarda olan fotoğraflardı zaten yerimseniben Doğallık konusunda kesinlikle charm meller çok daha doğal ama topaziolar da çok çarpıcı,insanın havasını değiştiriyor.Bir iki kez gözleriniz lens mi diye sorulunca bıraktım topazioları gündüzleri takmayı. Ben kendi adıma gün ışığında kullanmayı sevmiyorum topaziolarımı daha ziyade akşamüstü ve geceleri çıkarken takıyorum. Ama herkesin tercihi farklıdır herkeste duruşu da farklı oluyor. Bazı kişilerde gün ışığında bile daha doğal duruyor senin de gözlerin açık renkti yanlış hatırlamıyorsam. Sende de daha doğal duracaktır muhtemelen.

nc mel ocre ve charm mel ve ocre.
canı bunlar sana o istediğin tonu verecektir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…