- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.861
Charm mellerim biraz evvel elime ulaştı. Herşeyden evvel sevgili vetman'a çok teşekkür ederim. Bütün sorularımı bıkmadan cevapladı çok hızlı gönderdi lenslerimi hiçbir sorun yaşamadım.Numaralı olduğu için temmuza doğru bekliyordum bugün geldiler. Topaziolarımı da ondan almıştım melleri de ondan aldım ve bundan sonra da hep ondan almayı planlıyorum soloticalarımı ve herkese de tavsiye ederim opuyorumnanaktan Meller şu anda gözümde. İlk taktığımda inanamadım o kadar doğallar ki. Haresi de korktuğum kadar belli olmadı. Gün ışığında koyu fakat dikkat çekici masum bir yeşil oluyor,iç mekanlarda da yeşil ile bal rengi arası. Doğallık diyenler kesinlikle mel düşünsünler derim opuyorumnanaktan Lensle insanların gözünün içine bakmak zordur ama mellerle rahat rahat göz göze geleceğim artık. Göz yapım küçük olduğu için safi göz oldum bunları takınca ama yine de çok hoşuma gitti. Korktuğum kadar taşma yapmadı çok az büyük geldi. Fotoğraf makinem bende değil şu anda gelince çekip resim de ekleyeceğim. Melleri beğenirsem başka renkler de düşünürum beğenmezsem solotica defterini kapatırım diyordum. Böylece başka renkler de sıraya alınmış oldu kaydirigubbakcemile3
morrison topaziolu resimlerin yok mu görmek isterdim canım
ok livcim haklısın çemberi ve lensin rengide daha lacivertimsi ama çok tatlı bir rengi var.cnm ben naturallook sitesinde gordum charm crsital i deneme lensini enfes o fot dakinin aynısı çemberini lacivert gibi yapmışlar :asigim:
Founda gözlerim koyu kahve. Gün ışığında fotoğraf çekemedim daha bir tane resim var o da aydınlıkta çekilmediği için fazla belli olmamış. Gün ışığında net resimler çekip ekleyeceğim vaktim olunca. Şimdilik elimde olanı koyuyorum göz rengimle birlikte.
Founda gözlerim koyu kahve. Gün ışığında fotoğraf çekemedim daha bir tane resim var o da aydınlıkta çekilmediği için fazla belli olmamış. Gün ışığında net resimler çekip ekleyeceğim vaktim olunca. Şimdilik elimde olanı koyuyorum göz rengimle birlikte.
kızlar gözlerim koyu kahverengi meller nasıl durur sizce?
hizliresim sitesinden yükleyebilirsin.
Canım kendi göz rengin nedir? Resim bekliyoruz lütfen, kendi göz renginide koyarsan çok iyi olur, fikir edinmek açısından.
Bu arada benimde hafif bozukluk var numarasız lens alsam bi etkisi olmaz deme???
bayanssulusmile
koyu kahve gözde charm mel ve charm ocre şahane durur
çok güzel durmuş canım. bayıldım. çok doğal. süper.
morrison çookteşekkür edrim gecenin kaçında yüklemişsin çok sağol zahmet oldu.çok yakışmış bende böyle duracağını bilsem alıcam.tepkiler nasıl lens olduğunu herkes anlıyo mu
bende koyu kahve gözlüyüm hatta neredeyse siyah gözlerim ....
bende elimdeki freslook lensler in süresi dolunca solatıca almak istiyorum ...koyu kahve gözlüler için nette bayağı arşatıp resim baktım ve yorumları okudum ...
solotica charm serisi ve ve ocre koyu gözlülere önerilen lens...
ama olurda benim gözümde açık kahve durusa diye düşünüyorum ,ben daha çok ela bal rengi durmasını istiyorum ...
şuan da kullandığım ise alıştırma turlarında kaydirigubbakcemile3
freshlook pure hazel ,doğal duruyor seviyorum ama batma yapıyor ve bulanık görünüm sağlıyor...solotıca da da bu batma ve ve diğer sorunları yaşar mıyım diye çok korkuyorum arkadaşlar...
bunun için ne yapmak gerek ? gözün bc değerleri vs varmış,bunu bilmiyorum mesela önce bir dr.a gidip bunu öğrenmem mi gerek ,bc değeri ne bilmiyorum dabu arada gözümde şuan da bildiğim bir sorun yok ,numarasız yani...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?