Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar lensleriniz hayırlı olsun charm azul ve charm mel yeni gelenler sanırım ikinizede çok yakıştırdım yanlız biri çok ışıklı olmuş diğeri karanlık ortamda çekilmiş gelcekmiki sizden başka fotolar :ecrin_bebek:

Benim netim gitmişti giremiyodum zorla babama bişeyler uydurup yaptırttım hihihi

Benim quartzoları beğendiğinizede çok sevindim çok teşekkür ederim yorum yazan arkadaşlara :1hug:

Daha net fotoğraflar çekmek istiyorum burcucum makinem annemde bekliyorum gelsin çekip ekleyeceğim almayı düşünenlere fikir olsun diye...

slm!sitede yeniyim fikir paylaşımı açısından çok güzel bir site..kuşkusuz solotica lensler çok doğal duruyo ama doğru lensi seçmek te çok önemli fazla araştırmadan hidrocor mel aldım 4 haziranda.koyu dursun fazla belli olmasın istiyorum ama bende fıstık yeşili durdu doğaldı ama tonu hoşuma gitmedi ve çok üzüldüm..çok farkedilio.galiba charme yada nc.ocre alıcam..bu yüzden hidrocor melleri satmak istiorum orda öylece duruyolar bi daha asla takmam onları(düşünürseniz uygun bi fiyata satabilirim.e maildende görüşebiliriz.aldığım tarihi ve fiyatı gösteren kargo kağıdınıda gönderebilirim kesinlikle güvenebilirsiniz..lensleri 2 kere taktım denemek için kesin anladım benim rengim değil..iyi günler

Pinax gün ışığında fotoğraf çekemedim henüz. Bu fotoğrafların hepsi oda içinde çekildi o yüzden biraz karanlıklar şimdilik bunları ekliyorum devamı gelecek... Fotoğraflardan biri makro çekim olduğu için noktacıklar çok fazla belli olmuş normalde o kadar belli olmuyor.

Eklentiler

• $charme mel1.webp
    4 KB · Görüntüleme: 33
  • $charme mel2.webp
    5,1 KB · Görüntüleme: 39
  • $charme mel3.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 60
  • $charme mel4.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 49
  • $charme mel5.webp
    3,1 KB · Görüntüleme: 45

canm kendi göz rengin koyu kahvemi ve mellerin harelimi?

morrison çok yakışmış mel ...
biraz ocre ye de benzettim hatta.

ben ocre almak istiyorum ama, nc seisinden mi yoksa charm serisindenmi almalıyım ?
ela ve bal rengi bir ton elde etmek istiyorum ..
kendi gözlerim bu kızlar ,fikirlerinizi bekliyorum ...

Son düzenleme:

bu da charm ocre ama kişinin kendi göz rengi açık kahve mi koyu kahve mi bilemedim bilmiyorumkismile

bu da aynı kişide charm mel duruşu ...

Son düzenleme:

yeşil kelebekte satıyor canım oda senin gibi cor mel almış.bende bu lensi çok merak ediyorum keşke ankarada olsaydın sende dener begenirsem alırdım.ama sanırım böyle alan satmaya devam ederse bende düşünemeyeceğim.

Pandora teşekkür ederim. Jennifer1905 gözlerim koyu kahve,siyah gibi değil ama açık bir renk de değil bildiğin kahverengi. Mellerim charm serisi yani kalın hareli olan seriden.

morrison harika durmus canim, yüzüne de cok yakismis bu renk :) bende ocre ye benzettim renk olarak...müthis dogal cok begendim. Güle güle kullan cnm

Pandora bende de ocre var cnm, benim gözlerim acik kahve. Basta cok büyük bi degisiklik yapmadigini düsünmüstüm gözlerimde ama simdi cok memnunum...en cok taktigim lens diyebilirim :)

Pandora bende de ocre var cnm, benim gözlerim acik kahve. Basta cok büyük bi degisiklik yapmadigini düsünmüstüm gözlerimde ama simdi cok memnunum...en cok taktigim lens diyebilirim :)

canım ben ocre hayranıyım ,bence en doğal ve en özel rengi solatıca nın...
ama ne yazık ki araştırdığım kadarı ile ocre benim gibi siyah gözlülerde işe yaramıyor...benn bal rengi ela tonları görünsün istiyorum ama ocre bana bu yansımayı sağlayamayacak sanırım ..siyah gözlüler için ..cor mel öneriliyor ..ama ben cor serisinin yorumları için çok memnuniyet algılamadım ...
sizlerin de fikirlerineve deneyimlerine ihtiyacım var , yardımcı olabilirseniz sevinirim
senin ocreleri gördüm bu arada ,çok hoş olmuş ....
ocre müthiş bir renkdoğallık isteyen ocre kullanmalı kesinlikle

morrison harika durmus canim, yüzüne de cok yakismis bu renk :) bende ocre ye benzettim renk olarak...müthis dogal cok begendim. Güle güle kullan cnm

Çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim opuyorumnanaktan Pandora eğer gözlerin siyahsa yani güneş ışığında bile çok koyu kahveyse solotica'nın en opak olan serisine yönelebilirsin ama bal rengi bir ton yok onlarda malesef. Yeşil,gri ya da mavi düşünürsen siyah gözlerde en iyi sonucu opak seri veriyor genelde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…