- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.881
Pinax gün ışığında fotoğraf çekemedim henüz. Bu fotoğrafların hepsi oda içinde çekildi o yüzden biraz karanlıklar şimdilik bunları ekliyorum devamı gelecek... Fotoğraflardan biri makro çekim olduğu için noktacıklar çok fazla belli olmuş normalde o kadar belli olmuyor.
slm!sitede yeniyim fikir paylaşımı açısından çok güzel bir site..kuşkusuz solotica lensler çok doğal duruyo ama doğru lensi seçmek te çok önemli fazla araştırmadan hidrocor mel aldım 4 haziranda.koyu dursun fazla belli olmasın istiyorum ama bende fıstık yeşili durdu doğaldı ama tonu hoşuma gitmedi ve çok üzüldüm..çok farkedilio.galiba charme yada nc.ocre alıcam..bu yüzden hidrocor melleri satmak istiorum orda öylece duruyolar bi daha asla takmam onları(düşünürseniz uygun bi fiyata satabilirim.e maildende görüşebiliriz.aldığım tarihi ve fiyatı gösteren kargo kağıdınıda gönderebilirim kesinlikle güvenebilirsiniz..lensleri 2 kere taktım denemek için kesin anladım benim rengim değil..iyi günler
charm hareli olanmı oluyor tatlım?
Pandora bende de ocre var cnm, benim gözlerim acik kahve. Basta cok büyük bi degisiklik yapmadigini düsünmüstüm gözlerimde ama simdi cok memnunum...en cok taktigim lens diyebilirim :)
morrison harika durmus canim, yüzüne de cok yakismis bu renk :) bende ocre ye benzettim renk olarak...müthis dogal cok begendim. Güle güle kullan cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?