- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.901
Çok teşekkür ederim canım beğenmene sevindim opuyorumnanaktan Pandora eğer gözlerin siyahsa yani güneş ışığında bile çok koyu kahveyse solotica'nın en opak olan serisine yönelebilirsin ama bal rengi bir ton yok onlarda malesef. Yeşil,gri ya da mavi düşünürsen siyah gözlerde en iyi sonucu opak seri veriyor genelde.
çok güzelmiş icemintler.
ama ben masmavi bir renk istiyordum bunda sonra.
bu durumda azul fikrim değişmeyecek.
bunda yeşillikte var galiba....
pınaxcım hemen bakıyorum ,umarım albümü açıktır...Tsk ederim pandora )) ice mint de cok güzel bence.. Dideme de cook yakismisti! Onun resimlerinede bak bence. Kesinlikle güzel bir secim
canim tam siyah mi gözleri bilemiorum ama koyu kahve diye hatirliyorum ben....bu topige eklemisti ice minti ve kendi göz rengini
baktım evet yerimsenibenPandora cnm soloticalarla göz makyajlarimiz adli topikte var didemin ice mintli resmi, cok hos görünüyor bence :)
http://www.kadinlarkulubu.com/konta...rimizle-goz-makyajlarimiz-5.html#post13347999 burdan bakabilirsin
evet canim bence vetmanda da didemde de süper görünüyorlar... Bu arada quartzo da cok hos duruyor Vetmanda.. quartzoyu düsündün mü hic?
neeeee amanınnnnnnsempatiksalakcinniben cor ice i cok begeniorum zaten pandora, cor serisinde tek begendigim lens diyebilirim. Ama koyu gözlerde lila oluyo diye hatirliyorum, yaniliyoda olabilirim. Vetman daha iyi bilir :))
buldum sanırım rengimi ,ne dersiniz?CADIARZU
vetmanında gözleri benim kadar koyu ise ne alakaydirigubbakcemile2
vetman NC ICEMıNT- siyah gözde duruşu...
neeeee amanınnnnnnsempatiksalakcinni
lila heee,mor diyelim biz onaakannehir
dayak yemiş gibi olurum artıkkaydirigubbakcemile3
ama çooook beğendim cor ıce ların kızdaki duruşunu ,siyah gözümde mavimsi durur diye düşünmüştüm oysa:sinifsinif: ...vetmannn nerdesin delikafadulden
Pandora bende de ocre var cnm, benim gözlerim acik kahve. Basta cok büyük bi degisiklik yapmadigini düsünmüstüm gözlerimde ama simdi cok memnunum...en cok taktigim lens diyebilirim :)
baktım evet yerimseniben
didem gözleri kahve sanırım ..ıce lar onda daha acık durmuş,vetmanın gözleri daha koyu olduğu içinde vetman da daha mavimsi yeşilitrak..
ben ıce ları quartzo ya çok benzettim bu arada..(koyu gözlerde ama ...)
Grafite önerebilirim pandora koyu kahve gözde ıcedan daha mavi duruyor grafiteler..evet canım öyle anladım bende..en opak olan seeri de cor serisi değil mi ? yanılmıyorum ...
ela olmadığına göre cor serisinde ,mavi tonlarına yönelicem ...grafite yada ıce ama hangisi olabilir sizce siyah gözde daha doğal ...?
buldum sanırım rengimi ,ne dersiniz?CADIARZU
vetmanında gözleri benim kadar koyu ise ne alakaydirigubbakcemile2
Benim gözlerimde siyahdan bir tık açık pandora ıceminti önerebilirim senin eklediğin fotoğrafda cor tarafını takmıştım şunu söyleyebilirim bugune kadar denediğim soloticaların içinde en rahat olanlardan birisi ıcemint gözünde varlığı ve yokluğu farkedilmiyor.
vetman NC ICEMİNT- siyah gözde duruşu...
Canım liladan ziyade gri koyu gri mavi bir ton duruyor ıcelar koyu kahverengi gözde ben ıceları açık tabanlara daha çok öneriyorum..ben cor ice i cok begeniorum zaten pandora, cor serisinde tek begendigim lens diyebilirim. Ama koyu gözlerde lila oluyo diye hatirliyorum, yaniliyoda olabilirim. Vetman daha iyi bilir :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?