Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

evet canım öyle anladım bende..en opak olan seeri de cor serisi değil mi ? yanılmıyorum ...
ela olmadığına göre cor serisinde ,mavi tonlarına yönelicem ...grafite yada ıce ama hangisi olabilir sizce siyah gözde daha doğal ...?

çok güzelmiş icemintler.
ama ben masmavi bir renk istiyordum bunda sonra.
bu durumda azul fikrim değişmeyecek.
bunda yeşillikte var galiba....

buldum sanırım rengimi ,ne dersiniz?CADIARZU
vetmanında gözleri benim kadar koyu ise ne alakaydirigubbakcemile2

vetman NC ICEMıNT- siyah gözde duruşu...

Tsk ederim pandora )) ice mint de cok güzel bence.. Dideme de cook yakismisti! Onun resimlerinede bak bence. Kesinlikle güzel bir secim
pınaxcım hemen bakıyorum ,umarım albümü açıktır...
o da siyah gözlülerden mi ,bizim gibi olumunekankayizsmile
bu arada sevindim ,umarım iyi bir seçimdir gerçekten ...eyvahedigeldismile

canim tam siyah mi gözleri bilemiorum ama koyu kahve diye hatirliyorum ben....bu topige eklemisti ice minti ve kendi göz rengini

gördüm canım vetmanın albümüne baktım yerimseniben
gelince ona soracağım ,en iyisi bu olacak ...
ıcemintlerin rahatsızlık vardiği yazılıyor batma vs .pupil i dar olduğu için ..umarım o sorun yoktur:sinifsinif:

Pandora cnm soloticalarla göz makyajlarimiz adli topikte var didemin ice mintli resmi, cok hos görünüyor bence :)

http://www.kadinlarkulubu.com/konta...rimizle-goz-makyajlarimiz-5.html#post13347999 burdan bakabilirsin
baktım evet yerimseniben
didem gözleri kahve sanırım ..ıce lar onda daha acık durmuş,vetmanın gözleri daha koyu olduğu içinde vetman da daha mavimsi yeşilitrak..
ben ıce ları quartzo ya çok benzettim bu arada..(koyu gözlerde ama ...)

evet canim bence vetmanda da didemde de süper görünüyorlar... Bu arada quartzo da cok hos duruyor Vetmanda.. quartzoyu düsündün mü hic?

evet canim bence vetmanda da didemde de süper görünüyorlar... Bu arada quartzo da cok hos duruyor Vetmanda.. quartzoyu düsündün mü hic?

quartzo daha çok yeşil hakim ,ben mavimsi istiyorum aslında...ela olmayıncaboshayallersmile
pınax bak bu da charm ıce ve charm mel
koyu kahve gözde

Son düzenleme:
ben cor ice i cok begeniorum zaten pandora, cor serisinde tek begendigim lens diyebilirim. Ama koyu gözlerde lila oluyo diye hatirliyorum, yaniliyoda olabilirim. Vetman daha iyi bilir :))

ben cor ice i cok begeniorum zaten pandora, cor serisinde tek begendigim lens diyebilirim. Ama koyu gözlerde lila oluyo diye hatirliyorum, yaniliyoda olabilirim. Vetman daha iyi bilir :))
neeeee amanınnnnnnsempatiksalakcinni
lila heee,mor diyelim biz onaakannehir
dayak yemiş gibi olurum artıkkaydirigubbakcemile3

ama çooook beğendim cor ıce ların kızdaki duruşunu ,siyah gözümde mavimsi durur diye düşünmüştüm oysa:sinifsinif: ...vetmannn nerdesin delikafadulden

canımkız cor takmamış.ondaki charm ice...

Grafite önerebilirim pandora koyu kahve gözde ıcedan daha mavi duruyor grafiteler..

Canım liladan ziyade gri koyu gri mavi bir ton duruyor ıcelar koyu kahverengi gözde ben ıceları açık tabanlara daha çok öneriyorum..

Teşekkürler biscuits koyu bir yeşil bence açık tabanlarda daha güzel duran bir renk hıdrocor verde rengi.
Kızlar elimde sadece bir teki denenmiş numarasız natural colours mel var bir arkadaşıma çapı büyük geldi ve gözüne uymamış diğer tekini açmamış bile yeni seri harika bir rengi var düşünen olursa sadece 1 teki açılmış 1 teki kapalı şişesi lens kabıyla bana bügün geldi teki açılalı 3 gün oldu düşünürseniz uygun fiyata vericem ilgilenenler mesaj gönderebilir..Tabiki garantisi benim:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…