- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.921
Teşekkürler biscuits koyu bir yeşil bence açık tabanlarda daha güzel duran bir renk hıdrocor verde rengi.
Kızlar elimde sadece bir teki denenmiş numarasız natural colours mel var bir arkadaşıma çapı büyük geldi ve gözüne uymamış diğer tekini açmamış bile yeni seri harika bir rengi var düşünen olursa sadece 1 teki açılmış 1 teki kapalı şişesi lens kabıyla bana bügün geldi teki açılalı 3 gün oldu düşünürseniz uygun fiyata vericem ilgilenenler mesaj gönderebilir..Tabiki garantisi benim:)
verdemi istedin sen rotin.
vetman grafite siyah gözümde böyle durur mu ?
Siyah gözde grafitenin duracağı renk budur zaten pandoracım :)
Sağol rotincim grafitelerin geldi bir tek quartzolarını bekliyorum onlar gelince hemen göndereceğim:)VETMAN ne taksan yakışıyor valla çok beğendim verdeleri.Süpeeer.
Benimkilerde gelsiiin artıııkdelikafadulden
arkadslar nc mel ile charm mel arasında ton farkı varmı,yoksa sadece cevresınde kı harelermı farkı...
vetmancım ben düşünürüm fiyatı nedir acep? bayadır da lens almak için bakınıodum charm mel yada nc mel arasında kararsızdım bölece denemiş olurum..özel mesaj atamıorum bu arada
mormal kahve olan gözleri ela yapmak için ocreler sizce uygunmu kullanan biri varsa lütfen cvplasın..birde solotica lenslerinde pupil boğluğu en geniş olan hangi seri?
Hidrocor ice kaydirigubbakcemile2
kızlar nc mel kullananlar fotoğraf koyabilirmi? c.tesiye kadar dayanamıycam çok merak ediorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?