Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

vetmancım ben düşünürüm fiyatı nedir acep? bayadır da lens almak için bakınıodum charm mel yada nc mel arasında kararsızdım bölece denemiş olurum..özel mesaj atamıorum bu arada

vetman grafite siyah gözümde böyle durur mu ?
Siyah gözde grafitenin duracağı renk budur zaten pandoracım :)

VETMAN ne taksan yakışıyor valla çok beğendim verdeleri.Süpeeer.
Benimkilerde gelsiiin artıııkdelikafadulden
Sağol rotincim grafitelerin geldi bir tek quartzolarını bekliyorum onlar gelince hemen göndereceğim:)

arkadslar nc mel ile charm mel arasında ton farkı varmı,yoksa sadece cevresınde kı harelermı farkı...

N.C mel ile charm mel arasında ton farkı var n.c mel charm melden biraz daha açıktır ve koyu renk gözlerde charm mele göre biraz daha açık durur.N.C mel Beren Saatin göz rengi gibi ince hareli yağ yeşili renginde ve en koyu gözlerde bile o renkde duruyor..
vetmancım ben düşünürüm fiyatı nedir acep? bayadır da lens almak için bakınıodum charm mel yada nc mel arasında kararsızdım bölece denemiş olurum..özel mesaj atamıorum bu arada

Dediğim gibi cecemcim bugun geldi bana kargonun bugun geldiğine dair kargo dekontunuda göndereceğim o kadar yeni yani.cecemcim sana özelden mail adresimi gönderdim mail gönderebilirsin bana

Son düzenleme:
vetmancım ekledim seni bide koyu gözde nc mel foyosu koyarmısın benim gözlerim koyu kahve ve çok doğal duarn bi lens arıorum nc mel yada charm mel veya ocre düşünüodum birazdan görüşürmüyüz?

slm cnm.. hidrocor mel bence siyah gözlerde daha güzel duran bir lens gözler biraz açık kahveyse yada elaysa yeşil yapıor ama koyu renkse ne renk olduğu belli olmayan güzel bir ton oluo..sizin gözleriniz ne renk?

mormal kahve olan gözleri ela yapmak için ocreler sizce uygunmu kullanan biri varsa lütfen cvplasın..birde solotica lenslerinde pupil boğluğu en geniş olan hangi seri?

arkadaşlar siyah göze yeşil tonlarda mı almalıyım yoksa mavi tonlarda mı ?

feint85 hangi resmi diyorsun canım ?

vetmancıgım verdeler çok hoş olmuş seninkisinin lot no sunu çok merak ettim opuyorumnanaktan

pupıli en geniş olan cor (bana gore) charm daha sonra geliyor

baktım canım çook güzeller..bande de böle durcak mı gözüm koyu kahve de :) rahat mı dışardan nasıl tepkiler alıyorsun ? yarın gelcek mellerim bu ama sabırsızım :)

wetman gönderdgin esmeraldalar hatalı yada defolumu demeliyim bilmiorum daha öncede bahsettgim tuhaf kayma bugun lensimi denerek almak isteyen bir bayanın gözünde de oldu arkadaşlar her lens bir miktar kayar mutlaka fakat bu kayma tuhaf yani hiçbir lens göz bebegine kadar kaymaz malesef kim takarsa taksın aynı şey oluyo ve benim yapalicegeim hiç bir şey yok bu halde satamam da kimseyimagdur etmek de istemem vetman seninde daha önce söledgin gbi yapabilecegin bir şey yok cunku kapalı gönderdgin bbir lens degilmi nerden alındıgını falan da bilmiyorum elimde fatura vs hiç bişey yok hani firmaya yollayamam da kısaca elimde kaldı.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…