- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.941
wetman gönderdgin esmeraldalar hatalı yada defolumu demeliyim bilmiorum daha öncede bahsettgim tuhaf kayma bugun lensimi denerek almak isteyen bir bayanın gözünde de oldu arkadaşlar her lens bir miktar kayar mutlaka fakat bu kayma tuhaf yani hiçbir lens göz bebegine kadar kaymaz malesef kim takarsa taksın aynı şey oluyo ve benim yapalicegeim hiç bir şey yok bu halde satamam da kimseyimagdur etmek de istemem vetman seninde daha önce söledgin gbi yapabilecegin bir şey yok cunku kapalı gönderdgin bbir lens degilmi nerden alındıgını falan da bilmiyorum elimde fatura vs hiç bişey yok hani firmaya yollayamam da kısaca elimde kaldı.....
__PANDORA__ arkadaşlar cor mel almaya karar verdim ...
çok koyu kahverengi gözlerim hatta siyah ?
ne dersiniz...!
cecem albümümde nc mel var, ordan bakabilirsin cnm
baktım canım çook güzeller..bande de böle durcak mı gözüm koyu kahve de :) rahat mı dışardan nasıl tepkiler alıyorsun ? yarın gelcek mellerim bu ama sabırsızım :)
Ahhh ahhh sendeki duruşu mükemmel pinaxcımmmm, esmeralda misali, bayılıyorum valla..
Ama herkeste sende durduğu gibi durmaz canım, ben de dahil. Gözlerin mel çünkü zati senin delikafadulden
O yüzden orta-koyu kahve gözlülerde maaalsef seninki gibi durmuyor bebek. Ha, ama kötü mü duruyor? Hayır, çok güzel duruyor.. Yapay mı duruyor? Hayır baya baya doğal duruyor...
Ben memnunum şahsen.. Gerçi benimki nc değil...
okypet karar veremiyorum guartzo mu topazio mu hangisi yaa.maviyi seviyorum ama korkuyorum ne dersin doğal aa lens mi diye bağırmıcak birşey istiyorum
okypete cnm senin kendi göz rengin nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?