Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Çok üzüldüm canım... Ne desem bilemedim. Geçmiş olsun diyim. Dilerim en kısa zamanda bir çözüm yolu bulunur...

__PANDORA__ arkadaşlar cor mel almaya karar verdim ...

çok koyu kahverengi gözlerim hatta siyah ?

ne dersiniz...!

Doğru tercih. Cor mel açık renkli gözlerde çok çiğ duruyor. Açık kahvede bile.. En güzzel koyu gözlerde duruyor.. Açması açısından da açıcı birşey dilemişsin, bu açıdan olumlu olacağını düşünüyorum. Ben kullanmadım ama cor mel alan herkes gözümü çok açtı, bu kadarını istemiyordum demişti. Yani o kadar ki açıyormuş.. Senin gözlerin de siyah olduğuna göre güzel duracaktır diye düşündüm...

cecem albümümde nc mel var, ordan bakabilirsin cnm

Ahhh ahhh sendeki duruşu mükemmel pinaxcımmmm, esmeralda misali, bayılıyorum valla..
Ama herkeste sende durduğu gibi durmaz canım, ben de dahil. Gözlerin mel çünkü zati senin delikafadulden

O yüzden orta-koyu kahve gözlülerde maaalsef seninki gibi durmuyor bebek. Ha, ama kötü mü duruyor? Hayır, çok güzel duruyor.. Yapay mı duruyor? Hayır baya baya doğal duruyor...

Ben memnunum şahsen.. Gerçi benimki nc değil...

kızlar en doğal duran hangıleri sizce? hidrocor ice yada baska seri bi ice mı yoksa icemınt mı alayım dıdemın mıntleri kaçınçı sayfadaydı???

leucothea merhaba senin gözlerinde cor melde charm melde güzel olur fotoğrafını görebilsem daha iyi yardımcı olabilirim :)ben açık tabanda n.c meli çok begeniyorum pinax ve okypetede harika durmuştu mesela ..

baktım canım çook güzeller..bande de böle durcak mı gözüm koyu kahve de :) rahat mı dışardan nasıl tepkiler alıyorsun ? yarın gelcek mellerim bu ama sabırsızım :)

Sagol cecem, disardan Mel icin olumsuz bi tepki almadim hic aksine gören herkes dogalligini cok begendi. Kullanimi da gayet rahat ))

Tsk ederim tatlim :) sanada cok yakisti Mel! Seninki charm meldi degil mi canim? Benim nc lerin süresi doldugunda bende charm Mel alicam :)

kızlar merhaba ya bişey soracam benım en buyuk sorunum goz capımın buyuk olması ve boyle olunca saga sola bakınca lenslerde kayma oluyor.daha oncesınde freahlook ve bosh lamb kullandım bosh lambın rengı guzel oluo ancak yapısı kalın. freshlookda da renk sorunu oluo sımdı su solotıcalara taktım acab gozbebegı buyuk olupda kullanan varmı nasıl duruyor bende mel ve grafıtıyı cok begndım fotolardan..

kızlar gözlerim koyu kahverengi hidrocharm mel ve ocre arasınd akaldım hangisini önerirsiniz yada başkaöneriniz varmı

arkadaşlar bundan sonraki lensim nc ice olabilir. hiç kullanan varmı aranızda. hiç görmedim ben. resim varsa koyarlarsa sevinirim. vetmancığım,nc ice resimleri varmı sende..

okypet karar veremiyorum guartzo mu topazio mu hangisi yaa.maviyi seviyorum ama korkuyorum ne dersin doğal aa lens mi diye bağırmıcak birşey istiyorum

okypet karar veremiyorum guartzo mu topazio mu hangisi yaa.maviyi seviyorum ama korkuyorum ne dersin doğal aa lens mi diye bağırmıcak birşey istiyorum

canım ,bak topazionun rengi değişmiş. o yüzden bir fikir veremiyorum. bendeki su yeşili gibi durmuştu.ama seri bayağı bir masmavi. yani bu derece mavi istiyorsan al diyorum. ama şunu söyleyeyim ki,quartzo topaziomdan daha koyu bir ton. ve ben quartzoya aşık oldum resmen...

okypetemharika müthiş doğal.. sen eklemişsin ben dururmuyum :)) birde ben ekleyeyim dedim benimkilerde siyaha yakın koyu kahverengi gözümde natural colours mel:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…