- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.961
okypetemharika müthiş doğal.. sen eklemişsin ben dururmuyum :)) birde ben ekleyeyim dedim benimkilerde siyaha yakın koyu kahverengi gözümde natural colours mel:)
Okypete vetman harİka İkİnİzİnkİ de yaa
Tsk ederim tatlim :) sanada cok yakisti Mel! Seninki charm meldi degil mi canim? Benim nc lerin süresi doldugunda bende charm Mel alicam :)
OKYPETE quartzolarıda güneşde çekermisin.
Vetman sende de yemyesil durmus nc mel :) cok güzel
Okycim güneste bile cok dogal :) noktacik falanda göremiyorum ben..
Bende gölge de baya karanlik olan bi ortamda cekilen melin durusunu ekliyorum....
[/URL] Uploaded with ImageShack.us[/IMG]
Evet canımmcımm benimki charme mel ve çok memnunum. Tavsiye ederim kesinlikle.. Kullanıyorum her gün. Gerçi 3. bir renk arayışındayım ben de.. Topaziom çok canlı çok güzel bir renk ama yeterince doğal değil, charm mellerim acayip doğal ama yeterince açık değil. Ortasını arıyorum. Fikri olan var mı?
vetman bu nc mllerin yenı serı gaıba dımı..eskı serı daha mı koyuydu...charm mellerı senden almıstım cok guzel bı renk ama ben bıraz daha acık bısey ıstıorum ...simdı nc mel dusunuyom ..ama yıne goz rengımı acmazsa dıe korkuyom...cor mel de dusundum ama cogu kısı cok sarı durdugunu soyluyo..ne dersın...hagısını alayım...gozlerım koyu kahve
okurken bile çok heyecanlndım .cor mrli çok sevmiyordı ama sen de nasıl durdu kendi göz rengin koyu değil ondan sanırımkizlarrrrrrrrrr :)
bugun solotica denemeye gittim ve az once geldim. denediklerim hakkinda bikac cumle yazip fotolari pcye aticam sonra da eklicem buraya. favorilerim COR MEL ve NC MEL oldu. opak seri beni uzdu azcikozellikle quartzo nc mel ile ayni renk oldu nerdeyse ama kesinlikle doallik olarak nc mel. topazio da cok yesile dondu. sanirim goz tabanim koyu deil die. quartzoyu daha gri bekliordm ama yesilimsi bi renk oldu topaziodan daha koyu olmadi nedense quartzo icin kendi adima cok uzuldum kendimde sevmedim ben takamicagimi anladim ve tamamen vazgectim ((((((((( demekki herkes de cok farkli duruor ya hic grilik goremedim ben onda eh yesilimsi bise alcaksam da mel gibi doal bi lens varken opak bir lens tercih etmek sacma olacak (( opak seriden bir lens almayacagim belli oldu boolece. kizlar herkesin goz yapisi sekli pigmentleri cok farkli herkeste farkli duruor bunu anladim. oradaki kiz da takti mesela topazio onda mavi durdu ayni lens ben de yesile donuor. cor grafite beni sasirtti beklemedigim kadar cok begendm hatta cor ice imdan da cok begendim sasirdim. cok guzel bi gri imis. ice dan daha koyu daha doal duruor sanki. ice in havasi da baska ama grafite de guzelmis. nc ice denedim cok seffaf azicik isik gelse bile hemen alttan goz rengi belli oluo ama cok begendim gercekten haresi ve rengi cok hos. bu kdr begenicegimi onu da tahmin etmiodum ama iste cok fazla saydam. azul denedim masmavi oldu begenenler icin bebek mavisi. ben almayi dusunmuorm daha cok yesil ve gri seviorm. gelelim cor mel ve nc mel e. cok sahaneler ben de nedense cor nc charm serilerinde renk farki goremedim ton ayni oldu sadece hare farki vardi. cor mel i annem cok sevdi hic belli deil en doali o dedi. ben de cok sevdim nc mel ile arasinda kaldim kararsizim suan. ocre yoktu deneyemedim cok uzuldum ona ama sanirim ilerde ocre de alicam. mel bu kdr deisim yapior ise ocre de yapar die dusunuorm. vetmancim sence dooru mudur bu cikarim? charm serisi guzel bir seri gozu buyutuor ama ben kendimde sevmedim gozlerim kendi fikrim bu cok buyuk yani insanlar da oole der. iri gozlu olunca bir de charm takinca sirf goz oluorm. bir de kendi gozumde belirgin bi hare var bende. nc mel takinca bana sanki zaten charm kadar hare var gibi oluo koyuluasio haresi. o yuzden charm da hare iice belirgin oluo ben de gibi durdu. annem de nc mel ve cor meli charm mel den daha guzel buldu bende. halbuki bicok arkadas da ben charme a bayiliorm ben de olmadi iste kocaman oldu gozlerim iice (( resimleri eklicem sizlerin de fikirleri cok onemli benm icin ozellikle charm serisi hakkinda ve cor mel hakkinda, heycanlandim hatta neler diceksiniz die. hemen atiorm pcye sonra eklicem...
bir de lensleri denedigim kisimda gunes isigi direk gelior yani o noktada doal duran lens kizlar heryerde doaldir meller en doal durandi icelarim orada otururken onnar kadar doal deildi. isik direk geliordu cunku. icelar genelde cok doal duruor isikli ortamda bile ama iste meller daha da doal. bunu da ekliyim dedim. :)
okurken bile çok heyecanlndım .cor mrli çok sevmiyordı ama sen de nasıl durdu kendi göz rengin koyu değil ondan sanırım
ay ben de heycanli heycanli fotolarla uurasiorm suanda. nc mel ile charm mel fotolarini ayirt edemiorm :S cok tuaf huhaeuahue. zoomlayip hangisi die anlamaya calisiorm duzenliyip upload etcem simdi. cor mel denemeden kalkiodum son anda ordaki kiz dene bi dedi kalmasin o dedi denedim bayildim ben sahsen. cok sari durur die dusunuodum ama hosuma gitti cok annem en cok onu sevdi kaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?