Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar mel ile ocre arasında kaldım koyu kahve gözlerim ve charm mı naturalcolors mu hangisini önerirsiniz?

sarı durmadı mı canım.Bir arkadaşım yılan gibi oldum demiştim o kadar sarı durmuş.benim koyu kahve acaba yeşil durur mu ?yoksa kobra gibi mi olurum:))kaydirigubbakcemile3delikafadulden

hihihi valla sedefcim eklicem sen bak bi renge ben sevdim annem de dedigim gibi en cok cor mel sevdi bende. ben nc mel ile cor mel arasinda kaldim suan. bi de ocreler aklimda. sempatiksalakcinni

charme mel

sanirim bunnar charme meldi cunku fotolarda nc mel ile charme melleri zor ayirt ediorm suan zoomladim sanrim bunnar charm olanlar
bir de makyajin ve gozlerimin sisligi icin kusura bakmayin dun gece cok az uyudum

Son düzenleme:
cor mel isteriz cor mel ,cor mel hihoyyythihoyyythihoyyyt

aa birde cor grafite

delikafadulden hiaheihaie temam siradaki cor mel
yanniz cok acayip cor graphite bir tane cekmisim ve cok da ii bi foto deil artik yukliyim bari onu tuh ya fotodakinden cok daha guzeldi. eyvahedigeldismile

CADIARZUbaktım baktım superler.sen ne aldın?yada aldın mı demeliyim

ay cnm benm gozler bozuk istesem de alamazdim ama alcak olsam nc mel alirdim ama cor mel de icimde kalirdi sempatiksalakcinni

canım arkadas ekleme talebini yolladım eklersen cok sevinirim :)
kabul ettim cnm bakabilirsin simdi. bikac cor mel daha ekliorm ama graphite hic cekmemisim ya nedense 1 tane sadece o da kotu bi foto

nc mel - nc topazio golgede ( topazio resimde daha mavi cikmis normalde ben isik vurdugu tarafta aynadan bakarken daha yesil duruor sanirim golgede daha mavi ben de fotoda farkettim simdi )

cor azul - gercekten masmavi bi renk

cor azul golgede

cor graphite (aslinda bu fotodakinden cok daha begenmistim ben ii bi fotosunu cekmemisim )

Son düzenleme:

bambamcığım öncelikle maşşallah çok güzelmişssin topaziolar o kdr da yeşil durmamış bence mavimsi olmuş ama çok belirgin olmuş gibi geldi bana azulla özellikle charm mel çok çok güzel olmuş charm ı neden beğenmedin harika durmuş bence cor melden daha çok beğendim sende

cnm benm cok tesekkur ederim senin icinin guzelligi o olumunekankayizsmile:asigim:
topaziolar evt fotoda simdi ben de bakinca masmavi olmus gercekten ama o fotoyu golgeye donup cektim ben aynaya bakarken oturdugum noktada isik gelio gunisiginda baya yesil duruordu ben oole gordum en azinda quartzo ile arasinda cok az bi fark vardi bakarken akannehir demek golgede deisio isik diek geliodu ondan herhalde yesil gorunuo. ya da lensin ortasindaki sari kisim cok dikkatimi cekiordu oraya odaklandim bakarken bilmem ku sempatiksalakcinni charmi sevdim sevmedim deil gayette guzel ama ben de nc mel ile charmin farki olmadi benm kendi gozumun haresi nc melin haresini aynen charm gibi yapti. tek fark charm az daha buyuk gosterio gozumu o da daha az doal durmasina neden oldu bi de sirf gozden olusan bi surat gibi oldum hihihi ondan yoksa gayet guzeller sadece bana uymadi bence
bir de cor mel fotolarda cok silik gibi acik gibi duruor ama butun surat bakinca gercekten en doali o oldu nc mel ile yarisio suan benm icin. fotolar bence gercegi tam yansitamio benm eklediklerim en azindan en benzerlerini eklemeye calisiorm ama fotoyu cekince makine ayarlarindan fln deisio bi sekilde gorunus. yani tam gordugumu fotoya yansitamiorm

birde nc mel in çerçevesi sanki charm gibi durmuş sende baya kalın charm gibi

evt cnm ya eklicem birazdan dier nc melleri gercekten ben zor ayirt ettim fotolari gorunusunde de ayni duruorlardi sadece 1 milimcik fln charme daha iri duruordu. yoksa renk ve hare kalinligi ayni oldu

evet evet aynen dediğin gibi bence de kendi gözünün çerçevesi kalın ve belirgin olduğundan öyle oolmuş bence de bir an için nc lerin çerçevesindeki çizgileri sıklaştırmışlar diye düşünmedim değil ama charm mel in rengini daha gzl buldm ben biraz daha açık olmuş sanki çok güzellllllll

yok yok haresi cizgi cizgi ama bende koyulasio aslinda keske olmasaydi oole ben daha silik halini seviordm kizlarin fotolarinda ama ne yapiyim gozumu deistiremem :gitme: charme gorunumlu nc mel oldu resmen bende sempatiksalakcinni taklit canta gibbbim aehuaheau

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…