- Konu Sahibi White Mocha
-
- #10.981
sarı durmadı mı canım.Bir arkadaşım yılan gibi oldum demiştim o kadar sarı durmuş.benim koyu kahve acaba yeşil durur mu ?yoksa kobra gibi mi olurum:))kaydirigubbakcemile3delikafadulden
cor mel isteriz cor mel ,cor mel hihoyyythihoyyythihoyyyt
aa birde cor grafite
delikafadulden hiaheihaie temam siradaki cor mel
yanniz cok acayip cor graphite bir tane cekmisimve cok da ii bi foto deil artik yukliyim bari onu tuh ya fotodakinden cok daha guzeldi. eyvahedigeldismile
bambamcıgım cor mel ve cor grafite koy nolursunnnn göremedim ben
hihi tamam cnm suan yukluorm bi yandan isterseniz albume bakin arada cunku once oraya koyuorm ordan buraya bikacini eklicem sonraolumunekankayizsmile
CADIARZUbaktım baktım superler.sen ne aldın?yada aldın mı demeliyim
kabul ettim cnm bakabilirsin simdi. bikac cor mel daha ekliorm ama graphite hic cekmemisim ya nedensecanım arkadas ekleme talebini yolladım eklersen cok sevinirim :)
ay cnm benm gozler bozukistesem de alamazdim ama alcak olsam nc mel alirdim ama cor mel de icimde kalirdi sempatiksalakcinni
kabul ettim cnm bakabilirsin simdi. bikac cor mel daha ekliorm ama graphite hic cekmemisim ya nedense1 tane sadece o da kotu bi foto
bambamcığım öncelikle maşşallah çok güzelmişssintopaziolar o kdr da yeşil durmamış bence mavimsi olmuş ama çok belirgin olmuş gibi geldi bana azulla özellikle charm mel çok çok güzel olmuş charm ı neden beğenmedin harika durmuş bence cor melden daha çok beğendim sende
birde nc mel in çerçevesi sanki charm gibi durmuş sende baya kalın charm gibi
cnm benm cok tesekkur ederim senin icinin guzelligi o olumunekankayizsmile:asigim:
topaziolar evt fotoda simdi ben de bakinca masmavi olmus gercekten ama o fotoyu golgeye donup cektim ben aynaya bakarken oturdugum noktada isik gelio gunisiginda baya yesil duruordu ben oole gordum en azinda quartzo ile arasinda cok az bi fark vardi bakarken akannehir demek golgede deisio isik diek geliodu ondan herhalde yesil gorunuo. ya da lensin ortasindaki sari kisim cok dikkatimi cekiordu oraya odaklandim bakarken bilmem ku sempatiksalakcinni charmi sevdim sevmedim deil gayette guzelama ben de nc mel ile charmin farki olmadi benm kendi gozumun haresi nc melin haresini aynen charm gibi yapti. tek fark charm az daha buyuk gosterio gozumu o da daha az doal durmasina neden oldu bi de sirf gozden olusan bi surat gibi oldum hihihi ondan yoksa gayet guzeller sadece bana uymadi bence
evt cnm ya eklicem birazdan dier nc melleri gercekten ben zor ayirt ettim fotolari gorunusunde de ayni duruorlardi sadece 1 milimcik fln charme daha iri duruordu. yoksa renk ve hare kalinligi ayni oldu
bambam sağol canım. cor azula bittim. harika durmuş gerçekten
evet evet aynen dediğin gibi bence de kendi gözünün çerçevesi kalın ve belirgin olduğundan öyle oolmuş bence de bir an için nc lerin çerçevesindeki çizgileri sıklaştırmışlar diye düşünmedim değil ama charm mel in rengini daha gzl buldm ben biraz daha açık olmuş sanki çok güzellllllll
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?