Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ay ben rüyamda bi lesn takıodum rengine we doğallığına bayılıodumm
o rengi nerden bulabilirim diodum
meğersem taktığım nc melmiş aynı bu lensti ya şok oldumdelikafadulden

çok güzel gerçekten bu arada göz rengiyle ne kadar farkediyor lensler. sende renk sarı ağırlıklı bal tonları bende yeşil.

okycim cnm cok tesekkur ederim begenmene sevndm sendeki durusu bence daha guzel. senin gozlerin galiba benden acik, yanniz su var benm foto makine nedense renkleri biraz deistirior koyultuor. ben gozumde oradayken daha acik goruorm renkleri ya da bana oole geliodu bilmiorm ama resimleri cekince daha koyu duruor. ordaki kiza da resmi gosterdim o da daha koyu durmus fotoda dedi. isik makine farki fln da var. aslinda ordakinden daha acik bakinca yesil dedigim bir sekilde duruordu kaydirigubbakcemile2

Bambam canim hepside yakismis sana! Masallah :)
Topazioda cok güzel durmus sende. Cor meli pek tutmuyorum ben, Mel olacaksa nc veya charm olmali

Bambam tatlim nc melin rengi banada koyu geldi. Eminmisin bunun nc Mel oldugundan? Gözlerin cok koyu degil senin hatirladigim kadariyla... Vetmanin gözleri koyu kahve nc Mel ondada baya bi yesil duruyor... Ocreye de benzettim ben.

Son düzenleme:
Bambam canim hepside yakismis sana! Masallah :)
Topazioda cok güzel durmus sende. Cor meli pek tutmuyorum ben, Mel olacaksa nc veya charm olmali

cnm benm cok tesekkur ederim olumunekankayizsmile hos ben hepsini yakistirmadim kendime opaklar gercekten kotu oldu fotolarda gorunduklerinden ii cikmis onnar cok samimi soyluorm benm gozlerim iri die mi bilmiorm bi de gozlerim baya bozuldu 3 numara miyop + 1 numara da astigmat var o yuzden mi iice bombelendi bilmem opak seri de tek gordugum kisim onden bakinca sarili kisimdi renkli kisimlari sanki geri planda kalmisti. cor melleri de ben de gercekten hic tutmuorm hatta denemeden kalkmistim gidiodm kiz bi dene dedi ve gercekten sasirdim bunu da cok samimi soyluorm ben de en doal duran cor meldi. nc mel de charm gibi durdu. charm bana olmadi bence. kocaman bi goz oldum o yuzden lens oldugu cok anlasiliodu annem de cor ya da nc olani al ama cor en iisi dedi. ben nc mel tercih edicem cunku bi tane corum var belki ocreyi cor alirim ilerde sempatiksalakcinni herkesin goz yapisina gore deisio ben suana kdr kimde charm gorsem bayildim ama bende olmadi lmaz:

Bambam tatlim nc melin rengi banada koyu geldi. Eminmisin bunun nc Mel oldugundan? Ocreye de benzettim ben.

eheheh yok cnm benm ocre yoktu bile ellerinde keske olsaydi cok merak ediordum. nc meller fotolarda koyu cikmis makinemden yoksa daha acik charme mel cor mel nc mel hepsinin tonu ayni durdu nedense annamadim tek fark hare idi. makine koyu cikardi azcuk galba bilmem ki. ama ocre deul sempatiksalakcinni

Gencjeo soloticalar yillik lensler canim, aylik olanlari yok.

teşekkür ederim canım..
benim gözlerim koyu yeşile kaçan bir ela...gözlerimin açık yeşil durmasını istiyorum sizce soloticaların hangisi daha doğal ve istediğim gibi durur?
şuan numaralı B&l light green kullanıyorum albümden bakabilirsiniz..çok kalın bir lens ve çok kayma yapıyo mafoldumben
bir de soloticaların çapları kaçtan kaça kadar ?

Olmus bambamcim charmda güzel olmus sana :)) haresini yadirgamissindir belki

cnm haresinin kalinligi bende nc ile ayni durdu ki hatta rengi bile haresini sevdim hatta sadece gozum kocaman oldu ondan gercekci durmadi bence. zaten nc ile tek fark aralarinda buyukluk bende yani herkes de oole olcak die bise yok tebi ya boole tek goz koyunca charm mel gercekten daha ii duruor bencede ama butun gordugum icin ben ondan diorm nc daha doal durdu. keske butun cekseymisim foto ama tipim cok kayikti aheahuehaue sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile2
bu arada ben de sendeki kdr acik durmaz sanirim cnmcm senin gozlerin benden daha acik o yuzden size daha koyu da gelmis olabulur.

Evet okycim ben ocreye cok benzettim

gencjeo cnm ozaman sanada Mel ônerelim :) tam istedigin gibi yesile calan bir ela tonu!

Soloticalarin caplari 8.7 di galiba ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…