Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Bambam tatlim nc melin rengi banada koyu geldi. Eminmisin bunun nc Mel oldugundan? Gözlerin cok koyu degil senin hatirladigim kadariyla... Vetmanin gözleri koyu kahve nc Mel ondada baya bi yesil duruyor... Ocreye de benzettim ben.

hihihi yok valla ocre deil ocre turuncu bi lens deil mi takarkan annardim zaten hani karismis fln desem deil deil nc meldi elimde hem charm hem nc hatta cor hepsini inceleedim baktim noktaciklarina felan gozlerin koyu deil ama seninki kadar da deil sanirim cnm ya ondan belki. ya da dedigim gibi makinem koyu cikardi bi counu ondan
yani soole diyim oky nin ve senin kdr acik deil gozlerim ama sizlerin ekledigi fotolardakine benzer durdu ben aynada bakarkene baya acti ama diorm ya bilmiorm boole bisi iste hihihi ben cok sevdm nc meli valla. ocre havasinda charme gorunumunlu cakma nc mel olcak benmki desenize huaehuaheahue

Son düzenleme:

Tatlim senin kendi gözlerinde cok koyu olmadigi icin daha acik durur diye düsünmüstüm :) vetmanda nc Mel fotosunu gördünmü canim?

griyeşil dersen quartzo,
verde var yeşil.. vetmanda gelirse sana yardımcı olur..

Evet okycim ben ocreye cok benzettim

gencjeo cnm ozaman sanada Mel ônerelim :) tam istedigin gibi yesile calan bir ela tonu!

Soloticalarin caplari 8.7 di galiba ))

canım sizin fotograflara baktığım kadarıyla benim gözlerim güneşte ancak sizin ki gibi oluyo normalde koyu yeşil bi ela....daha açık bi yeşil olsun istiyorum ben meli takarsam bi değişiklik olmıycak gibifisfisfis
ama hepinizde mel çok doğal ve güzel durmuş

Tatlim senin kendi gözlerinde cok koyu olmadigi icin daha acik durur diye düsünmüstüm :) vetmanda nc Mel fotosunu gördünmü canim?

ivit cnm baktim bilmem ki ben oturdugum yerde cektim ama benm eklediklerimden daha acik normalde gordugum hali iste yazdim zaten ordaki kizda hatta gozun acik sen de acik durdu fln dedi hatta makinemden kaynakli herhal aheuahue bilmiyem kizlar ama dedigim gibi en cok nc mel sevdm ve meller baya renk deistiriormus belki fotolarda yansitamadim onu ama gercekten guzeller meller boshayallersmile

Bambamcim ne alirsan al yakisacak :)) ister koyu ister acik farketmez. Ne güzel seninde denene sansin oldu bazi lensleri. Bi de ben deneyebilsem

yihuuuuu okumadan ne alıcağını yorumlarda nc mel al nolur demiştim kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile harika seçiiiimmm

nc mel alıyorsun demek bu durumda bambamcığım. süper bir seçim. şimdiden güle güle kullan..

eeet okycim nc mele bayildim resmen hatta cor mele de ama bi tanesi de hareli olsun bari kaydirigubbakcemile2 sonra belki cor mel de alirim ay daha almama cok var ama okycim malesef once bi abdye donmem lazim sonra tasincaz yeni eve gecmemiz lazim ki adresimiz kesinlessin o zmn siparis verebilcem mafoldumben

Bambamcim ne alirsan al yakisacak :)) ister koyu ister acik farketmez. Ne güzel seninde denene sansin oldu bazi lensleri. Bi de ben deneyebilsem

cnm benm cok tesekkur ederim :) deneme yapabilmeme acikcasi ne yalan soyliyim cok sevindim ozellikle opak seri ve meller icin. kesin karar verebilmis oldum. kafamda solotica renkleri daha ii oturdu simdi hangisi ben de nasil durur fln gibi. alkisalkisalkis cnm benm sana ne taksan yakisior o yuzden denemesen bile olur tatlim olumunekankayizsmile

yihuuuuu okumadan ne alıcağını yorumlarda nc mel al nolur demiştim kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile harika seçiiiimmm

olumunekankayizsmile dooru tahmin burcucum hihihi :lepi: tesekkur ederim

BAMBAMIMMMM canım benimmmmm
tam tahmin ettiğim gibi, charm mel de nc mel de mükemmel ötesi durmuş!!!! Kesinlikle o iikisinden birini almalısın... Hepsi de yakışmış canım ama tam kendi gözüm gibi duran birşey istiyorum diyordun işte bunlar onlar bebeğim ve çok çarpıcı. Bayıldımmmmmm

Cor mel fotolarını göremedim? Yükledin mi bebek?

CNMMM benm dimi ya meller cok doal ayy taktim nc mel i ve hayran kaldim tek gozumde onu biraktim dierine deisik taktim hic biri onun kdr doal olamadi. bir tek en son taktigim cor mel kafami kurcalior. cor meller albumde baksana beybbb!!!
ya ben gene de 2si arasinda kaldim gitsek mi gene diorm msg attim sana baksana cnm benm mafoldumben

Mesajına cevap yazdım bebek.

Cor mele de baktım o da mükemmel yaaa ben de kararsız kaldım şöyle doya doya bakayım resimlerine iyice ölçüp biçeyim karşılaştırayım son kararımı belirteceğim hahahahahaa

Sen de düşün tatlım acele etme nasıl olsa burdasın daha

sevgili CEYDA yanlış hatırlamıyorsam charm mel almıştın resimde koymuştun ama ben görememiştim nolursun bir kez daha koysan hemen kaldırsan sonra olur mu çok merak ediyorum :sinifsinif:

evt tatlisim ya acele edemem zaten istesemde adresim belli deil uzun bi sure huwehuaeha. yaa gidelim tekrar ben simdi arada kaldim cor mu nc mel mi die eyvahedigeldismile

evt tatlisim ya acele edemem zaten istesemde adresim belli deil uzun bi sure huwehuaeha. yaa gidelim tekrar ben simdi arada kaldim cor mu nc mel mi die eyvahedigeldismile

canımm nacizane fikrim nc mel aslında charm ı daha çok beğendm ama nc ye bi daha baktım sarımsı çok ttlı bir renk olmuş o da çok çok gzl bence nc al daha albenili daha gzl çerçevesi belirgin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…