Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

canımm nacizane fikrim nc mel aslında charm ı daha çok beğendm ama nc ye bi daha baktım sarımsı çok ttlı bir renk olmuş o da çok çok gzl bence nc al daha albenili daha gzl çerçevesi belirgin :)

cnm ya ben de nc melde karar kildim gibi bi durum var. cor mel de cok begendim ama bir tane cor lensim var die nc mel olcak sanirim. belki tekrar gidip meller uzerinde bi deneme daha yapabilirim hihihihi

yanı nc mel tavsıye edıyosun...vetman elınde numaralı nc mel varmı..
daha önce charm aldıysan bu sefer n.c denemeni öneririm biraz daha açık n.c mel numaran kaçtı ?

Seni anlıyorum sen daha belirgin yeşil istiyorsun genç jeo esmeraldayı önerebilirim sana anladığım kadarıyla belirgin bir yeşil istiyorsun?

esmeralda :)

Bambamcım hepsi çok güzel durmuş harika:)Bahsettiğin gibi mel ile ocre aynı serileri birbirine çok benzeyen renkler mesela charm mel ile charm ocre birbirine çok benzer ayırt etmekde zorlanırsınız bu yüzden seninde tespit ettiğin gibi cor mel ile cor ocrede birbirine çok benziyor cor ocre daha griela bal tonunda mel ise biraz daha yeşilimsi ama ton olarak benziyorlar ..
Ama sende tespit etmişsin grafite ve azul süper renkler :)n.c mel çok yakışmış ton olarak biraz koyu geldi bana şu an yeni seri meller daha açık çünkü..

Son düzenleme:

kızlar bişey sorucam cor ice kendi gözüm kadar rahatken quartzo'da o kadar rahat değil gözlerim nedeni ne olabilir?

cnm ben de orada denerken opak seriyi pupili beni biraz rahatsiz etmisti dierleri kadar sanirim rahat deil mi ne boyamasi cok oldugu icin daha yari saydam dier seriler kadar rahat olmayabilir gibi gelio bana. soloticanin dierleri sanki seffaf lens kdr rahat cunku boyama tam gerektigi kdr yapilmis bolca deil o da gozu ekstra rahatsiz etmior ama opak seri de durum daha farkli anladigim kadari ile. yani sadece bir fikir bilemiorm hepsini kullanan arkadaslar daha ii bilir tabi

vetmancim cok tesekkur ederim :) mellere asik oldum resmen 3 seride de sahaneler. charme beni sadece gozden olusan bi surat yapti ondan charme yonelmicem ben ama bu tamamen benm goz yapimdan dolayi zaten ncler bende charm gibi durdu sanki. birsey sorucam vetmancim sana sence bunnar kesin olarak eski seri mi denediklerim? nc mel koyu gorunuor fotolarda ama ben orada denerken daha acik goruordm hatta cor nc ve charm ayni renk durdu gibi dusunmustum. bir de ocre cok cok hosuma gidior cok guzel bir renk. sanirim mel ve ocre 3 seride de sahaneler. ay solotica cok basarili kizlar ya bi an mutlu oldum meller icin cok sabirsizlaniorm sempatiksalakcinni

kizlar bu arada bugun resimleri zoomlayip tekrar baktim mellere karistirmisim bazilarini charm yazdigim bazilar nc. nclerin bazilari charm sanrim. gercekten ayirt edemiorm. pinaxcim senin nc mel dedigin nc melmis gercekten zoomladim. ay nese iste oole karisiklik var yani haberiniz olsun. kesin emin olduklarimi duzelticem de bazilarina karar veremiorm. ordayken cikarip cikarip taktim resimleri de sirayla cekmedim ondan iice karisti. kusura bakmayin.

canım 3 opak seriyede sahibim. rahatlık konusunda asla bir fark yok. belki deneme lensleri takıla takıla bozulmuşlardır.

canım 3 opak seriyede sahibim. rahatlık konusunda asla bir fark yok. belki deneme lensleri takıla takıla bozulmuşlardır.

evt cnm benm haklisin o yuzden kesin emin olamadim bir de orada ust uste takip cikarinca gozum de yoruldu tabi. hani boya ekledikce lense daha kalinlasior olabilir die dusundum seffaf lenslerle kiyaslayinca ama bu fikir yurutme idi sadece rahat ise super kaydirigubbakcemile2

sevgili CEYDA yanlış hatırlamıyorsam charm mel almıştın resimde koymuştun ama ben görememiştim nolursun bir kez daha koysan hemen kaldırsan sonra olur mu çok merak ediyorum :sinifsinif:

Canım ya pardon, dün ben yazdıktan hemen sonra çıktım netten işim vardı, mesajını yeni görüyorum, gördüm de cevap yazmadım sanmadın inş....

Hemen ekliyorum... Ama sen burda değilsin senağlama
Napsak? Sen gelince bana özelden mesaj at, ben burdaki topiğe eklicem canım, hem sen bakarsın hem de merak eden başka arkidişler vardı sanırım, topiği inceleyenler bakarlar işte.. Sonra yine silerim...

Bu arada eski fotoları bulamadım zati. Yenileri ni çekeyim bu arada..

evt tatlisim ya acele edemem zaten istesemde adresim belli deil uzun bi sure huwehuaeha. yaa gidelim tekrar ben simdi arada kaldim cor mu nc mel mi die eyvahedigeldismile

Tut elimden çek götüüüür beni dırırıdırırırırımmmm...
Gidelim bebek !!!!!
Canlı canlı görürsem daha sağlıklı yorum yaparım hem...
Bir de sen bana yardım edersinnnn tatlımmmm ya çok kararsızım pek kararsızım ne olack benim bu halim? Hepsine heves ediyorum

hihoyyyt heheh aynen ben de cnmin ici ya. birbirmize yardimci oluruz en azindan. oleyy heycan yaptim kaydirigubbakcemile2:asigim:

bambam charme ler harıkalar cor sewen bırı olarak ilk defa charme beğeniyorum ...

Boşalttım tatlımmm şimdi yazabilirsin.. Bu arada tam dolu değilmiş aslında.. Belki seninkinde bir sorun vardır bebek? Kontrol et istersen..

Y ada ben msn açayım, en kesin çözüm

hiihi bettyblues un dolmus cnm senin deil hihihi.
sen bana msg attin ama bise yazmadan atmissin haberin olsun. msn acamiorm ben sabahtan beri bi daha deniyim acarsa geliorm beyb!olumunekankayizsmile

kızlaaar benide Ankaradan alıp öyle geçin nolur ya kaydirigubbakcemile3
bu arada cvplarınız için teşekkür ederim ama gerçekten quartzo'da ice daki kadar rahat edemedim ama yinede favorim quartzo değişmem :ecrin_bebek:

hiihi bettyblues un dolmus cnm senin deil hihihi.
sen bana msg attin ama bise yazmadan atmissin haberin olsun. msn acamiorm ben sabahtan beri bi daha deniyim acarsa geliorm beyb!olumunekankayizsmile

Hahahahaha yanlış anlamışımmmm sorry :kedi:
Ama bunu öğrendiğim iyi oldu, çünkü ben sana dolu mesaj atmıştım canımmm. Ya da en azından öyle sanıyordum .. Bir daha yazayım :ecrin_bebek:

hazir ol bari yol ustunden alalim seni de gecerken hauehauehauheau kaydirigubbakcemile
hehehueh ne guzel olurdu gelebilsen cnm ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…