- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.061
Hahahahaha yanlış anlamışımmmm sorry :kedi:
Ama bunu öğrendiğim iyi oldu, çünkü ben sana dolu mesaj atmıştım canımmm. Ya da en azından öyle sanıyordum .. Bir daha yazayım :ecrin_bebek:
kızlar bişey sorucam cor ice kendi gözüm kadar rahatken quartzo'da o kadar rahat değil gözlerim nedeni ne olabilir?
vetman canım , numaram -2.25 ama -2.00 de olur varsa elınde beklemek ıstemıorumda...vetman bı de rıca etsem bı gozunde cor mel bı gozunde nc mel fotosu eklersen mınettar kalırım...cunku gozrengımız senınle aynı...aynı gozde nasıl duruyolar cok merak edıyorum...
nc mel - benm favorim
2. olan golgede dier ikisi isiga dooru bakarken cektim
nc mel sende charm gibi durmuş.ama çok yakışmış bambamcım.
kızlar ıcemıntlerım gelelı baya oldu ama yazamadım ya hıc memnun kalmadım
ılk defa solotıca aldım ve 5 dk takınca gozlerım agrıyo rengı de bana hıc yakısmadı ya ınanırmısınz bır kere bıle kullanmadım
nc mel - benm favorim
2. olan golgede dier ikisi isiga dooru bakarken cektim
bambamcım sanırım bu charm mel ?
kızlar ıcemıntlerım gelelı baya oldu ama yazamadım ya hıc memnun kalmadım
ılk defa solotıca aldım ve 5 dk takınca gozlerım agrıyo rengı de bana hıc yakısmadı ya ınanırmısınz bır kere bıle kullanmadım
ya peki bu meller sadece bende mi sapsarı kedi gözü gibi duruyor hiç anlayamadım...
bambamcım sanırım bu charm mel ?
ya peki bu meller sadece bende mi sapsarı kedi gözü gibi duruyor hiç anlayamadım...
vetman canım , numaram -2.25 ama -2.00 de olur varsa elınde beklemek ıstemıorumda...vetman bı de rıca etsem bı gozunde cor mel bı gozunde nc mel fotosu eklersen mınettar kalırım...cunku gozrengımız senınle aynı...aynı gozde nasıl duruyolar cok merak edıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?