Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Hahahahaha yanlış anlamışımmmm sorry :kedi:
Ama bunu öğrendiğim iyi oldu, çünkü ben sana dolu mesaj atmıştım canımmm. Ya da en azından öyle sanıyordum .. Bir daha yazayım :ecrin_bebek:

ivit cnm son yazdigin en azindan gelmedi bos geldi cnm
bir de msn acilmio ben de nedense tuh ya. pazartesi icin uygunluk durumun nedir onu yazsana bana bi de cnmcm :hulya:

kızlar bişey sorucam cor ice kendi gözüm kadar rahatken quartzo'da o kadar rahat değil gözlerim nedeni ne olabilir?

Ben de topazio'yu bütün gün taktığımda daha çok rahatsızlık ve kuruma olabiliyordu özellikle uykusuzken. Charme mel kendi gözüm gibi hiç rahatsız etmiyor,bütün gün rahatlıkla kullanabiliyorum. Opak serinin boyaması daha yoğun olduğundan bir miktar daha kurutuyor olabilir gözü belki... Gözün hassasiyetiyle de ilgili tabi.

vetman canım , numaram -2.25 ama -2.00 de olur varsa elınde beklemek ıstemıorumda...vetman bı de rıca etsem bı gozunde cor mel bı gozunde nc mel fotosu eklersen mınettar kalırım...cunku gozrengımız senınle aynı...aynı gozde nasıl duruyolar cok merak edıyorum...[/QUOTE]

canım senin numaran yok elimde cormel ile natural colours mel arasındaki tek fark hare farkı aralarındaki ton farkı aynı çünkü.Şu an Hıdrocor mel yok canım bende bir arkadaşıma verdim mellerimi ama bir ay önce çekilmiş yeni seri cor mellerimle bir fotoğraf senin için ..

Son düzenleme:
özelden sana mailimi gönderdim canım:)Birde altta imza kısmımdaki yazan blogspot adresimde bütün iletişim bilgilerim mevcut oradanda ulaşabilirsin..

Son düzenleme:

canım senin numaran yok elimde cormel ile natural colours mel arasındaki tek fark hare farkı aralarındaki ton farkı aynı çünkü.Şu an Hıdrocor mel yok canım bende bir arkadaşıma verdim mellerimi ama bir ay önce çekilmiş yeni seri cor mellerimle bir fotoğraf senin için ..

[/QUOTE]

ilk resim daha doğal durmuş bence...
cor mel olan sanırım ...
ama nc daha hoş ve göz alıcı ..

Son düzenleme:
kızlar ıcemıntlerım gelelı baya oldu ama yazamadım ya hıc memnun kalmadım
ılk defa solotıca aldım ve 5 dk takınca gozlerım agrıyo rengı de bana hıc yakısmadı ya ınanırmısınz bır kere bıle kullanmadım

ilk defamı lens kullanıyorsunuz. belki gözalışana kadar olur. o.
ama rengeşaaşırdım. neden beğenmediniz. takan arkadaşlarda, çok güzel durmuştu.

Renginden mi memnun kalmadın yoksa rahatsızlık verdiği için mi memnun kalmadın?
Rengini ben çok beğeniyorum şahsen tabiii zevk meselesi, bana yakışmadı demişsin, senin saç göz rengin nedir? Belki de kuruntu yapıyorsundur, yakışmış olabilir ama sen yadırgıyor olabilirsin, genelde öyle oluyor

nc mel sende charm gibi durmuş.ama çok yakışmış bambamcım.

bambamcım sanırım bu charm mel ?

vetmancim valla olabilir cunku resimleri ayirt edemedim gercekten. hareleri cok benzio bende birbirine karistirdim hep fotoalri ondan dolayi kizlar kusura bakmayin valla sempatiksalakcinni charm yazdigim nc cikabilir nc yazdigim da charm olabulur. bugun tekrar gidiorm bu sefer daha ii cekmeye caliscam kaydirigubbakcemile2
biscuit cnm cok tesekkur ederim olumunekankayizsmile

Son düzenleme:
ya peki bu meller sadece bende mi sapsarı kedi gözü gibi duruyor hiç anlayamadım...

Bir meslektaş daha opuyorumnanaktan merhabalar...

Vallahi sendeki duruşunu bilemiyorum canım ama genel olarak çok güzel durmuş. Hem gerçekten de bal sarısı doğal renkli insanlar var, en fazla öyle durmuştur yani yine de kötü durduğunu sanmıyorum. Eğer resim eklersen ne denli sarı durduğunu veya kötü durmuş olup olmadığını yorumlayabiliriz.

[/QUOTE]

Kızlar dikkat ettiniz burda natural color, cordan daha açık çıkmış...
Haresinin ayrı bir hava kattığına katılıyorum ama yine de corlar daha doğal bence de..
Ya ayrı ayrı bakınca ikisi de inanılmaz doğal ama ikisini aynı anda görünce ve karşılaştırma imkanı olunca, cor daha doğal geldi gözüme açıkcası...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…