- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.081
nc mel aldım kızlar :hulya:
güle güle kullan eline ne zaman geçer eline koyu gözü umarım açar nc mel ben charm meli denemiştim hiç açmamıştı o yüzden çok istesemde düşünemiyorum mel ve ocreleri ama içim gidiyo gerçi yeni serilerin boyaması daha iyimiş inşallah istediğin gibi olur :ecrin_bebek:
tşk ederim okypete'm kafanı çok şişirdim ama değdi sanırım değil miopuyorumnanaktanhayırlı olsun canım. en güzel seçimlerden birini yaptın.
tşk ederim okypete'm kafanı çok şişirdim ama değdi sanırım değil miopuyorumnanaktan
sabrınıza ve ilginize tşk ederim sana ve vetman a:1hug:
tşk ederim bambam cım ,umarım öyle olur boshayallersmilecnm hayırlı olsun harika bi secim gercekten boshayallersmile
Pandoracım şimdiden güle güle kullan mellerini:)
Kızlar natural colours ocre denedim ilk kez harika bir renk charm ocreyle çok benziyor haresi charmla aynı neredeyse..
özellikle ela bal renginde inanılmaz doğal bir renk ocre tavsiye ederim günlük kullanım için ideal birde birşey farkettim ocreler gözü olduğundan büyük gösteriyor charmıda n.c side farketmiyor ikiside aynı gözleri arap kızlarının gözleri gibi yapıyor :)))..güzel bir eyelinerle kullanılacak enfes bir renk..
Pandoracım şimdiden güle güle kullan mellerini:)
Kızlar natural colours ocre denedim ilk kez harika bir renk charm ocreyle çok benziyor haresi charmla aynı neredeyse..
özellikle ela bal renginde inanılmaz doğal bir renk ocre tavsiye ederim günlük kullanım için ideal birde birşey farkettim ocreler gözü olduğundan büyük gösteriyor charmıda n.c side farketmiyor ikiside aynı gözleri arap kızlarının gözleri gibi yapıyor :)))..güzel bir eyelinerle kullanılacak enfes bir renk..
tşk ederim bambam cım ,umarım öyle olur boshayallersmile
gelince hepimiz göreceğizkaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?