Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

cor serisi bazı kimselerde sanki katarak varmış görüntüsü veriyor...
ama bazılarında hoş ta duruyor...

ben de kararsızlık içindeyim ,koyu renk gözlü olduğum için daha bir kararsızım ..
cor mel alacaktım vazgeçtim ..nc mel yada cor grafite arasında kaldım şimdide...
siyaha yakın göz rengi olan ve bunlardan birini kullanan varsa resim paylaşırsa sevinirim...
yada hangisini seçmeliyim,albümde resimlerim var mavi mi yeşil tonlarımı olamalı saç ve ten rengime ?
eyvahedigeldismile

Son düzenleme:
kızlar sanırım ben rengimi buldum quartzo ile devam ederim ben ilk defa alıp bu kadar beğenerek taktığım lens oldu sempatiksalakcinni

nc mel aldım kızlar :hulya:

güle güle kullan eline ne zaman geçer eline koyu gözü umarım açar nc mel ben charm meli denemiştim hiç açmamıştı o yüzden çok istesemde düşünemiyorum mel ve ocreleri ama içim gidiyo gerçi yeni serilerin boyaması daha iyimiş inşallah istediğin gibi olur :ecrin_bebek:

canım gözlerim siyah evet siyah abartmıyorum
ama yeni seri nc meller açar dedi vetman ,bencede açaçaktır...
çok fazla radikal bir değişim ve çarpıcı gözlerden yana değilim ,hafif yeşil bir ton ve biraz belirginlik bana kafi...kaydirigubbakcemile5

büyük bir ihtimal mennuniyet duyacağım kanısındayım ,gelince sizlerle resimleri paylaşırım zaten

Pandoracım şimdiden güle güle kullan mellerini:)
Kızlar natural colours ocre denedim ilk kez harika bir renk charm ocreyle çok benziyor haresi charmla aynı neredeyse..

özellikle ela bal renginde inanılmaz doğal bir renk ocre tavsiye ederim günlük kullanım için ideal birde birşey farkettim ocreler gözü olduğundan büyük gösteriyor charmıda n.c side farketmiyor ikiside aynı gözleri arap kızlarının gözleri gibi yapıyor :)))..güzel bir eyelinerle kullanılacak enfes bir renk..

vetman tşk ederim canım ....
ocre'ler süperrrrrrrrrrrrrrrr durmuş kaydirigubbakcemile5
inanılmaz doğall..

ıfbrıs tşk ederim canım ...
gelince paylaşacağım canım boshayallersmile

Vetman senin rengin kesinlikle ocre bence muhteşem duruyor her serisi sende opuyorumnanaktan ocrelerin gün ışığındaki duruşunu,charme mellerin kapalı ortamlardaki duruşuna benzettim renk olarak. Meller de loş ortamlarda bal rengi gibi duruyor.

Ama ama amaaaa Vetmancım bu şahaneee.. :)) İyice allak bullak oldu kafam delikafadulden

supper olmus benm de yeni takintilarim mel ve ocre oldu mel 3 seridede sahane ocre de oole duruor. cok yakısmıs cnm ben de ilerde bır ocre edinmeyi dusunuorm boshayallersmile

tşk ederim bambam cım ,umarım öyle olur boshayallersmile
gelince hepimiz göreceğizkaydirigubbakcemile5

cnm bence gayet guzel olacaktır mel harika bir renk :) merakla bekliorz fotolarını kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…