- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.101
nc mel aldım kızlar :hulya:
NarTube - Beautiful Natural Grey Color Contact Lenses watch video, clips, musics, movies, films, fragman, free, video izle, diziler, klipler, filmler, sinema, bedava, ücretsiz, müzik
kızlar bu sizce charm ice mı yoksa nc ice mı bana charm gibi geldide :S
Pandoracım şimdiden güle güle kullan mellerini:)
Kızlar natural colours ocre denedim ilk kez harika bir renk charm ocreyle çok benziyor haresi charmla aynı neredeyse..
özellikle ela bal renginde inanılmaz doğal bir renk ocre tavsiye ederim günlük kullanım için ideal birde birşey farkettim ocreler gözü olduğundan büyük gösteriyor charmıda n.c side farketmiyor ikiside aynı gözleri arap kızlarının gözleri gibi yapıyor :)))..güzel bir eyelinerle kullanılacak enfes bir renk..
tşkkürler morrisoncum gerçekden ocre ile mel birbirine çok benziyor .Vetman senin rengin kesinlikle ocre bence muhteşem duruyor her serisi sende opuyorumnanaktan ocrelerin gün ışığındaki duruşunu,charme mellerin kapalı ortamlardaki duruşuna benzettim renk olarak. Meller de loş ortamlarda bal rengi gibi duruyor.
,Ama ama amaaaa Vetmancım bu şahaneee.. :)) ıyice allak bullak oldu kafam delikafadulden
supper olmus benm de yeni takintilarim mel ve ocre oldu mel 3 seridede sahane ocre de oole duruor. cok yakısmıs cnm ben de ilerde bır ocre edinmeyi dusunuorm boshayallersmile
bambamcım teşekkürler çok güzel bir renk en az meller kadar güzel ocreler..
Livescim senin için cor grafiteli fotoğraflarımı bir daha yüklüyorum koyu kahverengi gözümde hıdrocor grafite gün ışığında flashsız duruşu.Senın cor grafıte resmın varsa onuda ıstıyorumm.bambam dan sonra cor grafıteye taktım yaa
burcucum tatlım bu bencede charm gibi ..
charm ıce düşünüyormusun halen cnmm ..??
alırsdan haber ver cnmm denemek isterimm ..
canım 8.6 ise göz çapın solotica kullanabilirsin daha küçük olursa göz çapın belki ama 8.6 lar rahat kullanabiliyor.kızlar ya benım gozlerım boyut olarak bıraz kucuk ,8.6 takıyorum normalde ama n.c mel almak ıstıyorum tasma yapar mı emın olamıyorum??ne dersınız??
çok yakışmış canım. renk açısından büyük bir fark göremiyorum ben ama ocreler gerçekten büyüleyici bir hava katıyor insana, karşı tarafı etkileyen, gözleri vurgulayan bir tarafı var.... arzucum sen de extra güzel taşımışsın ...
Ceydacım en az sende benim kadar güzel taşırsın eminim ocreler herkeze çok yakışıyor çok doğal büyülü bir renk gerçekden soloticanın en özel renklerinden birisi.İçerisinde hem kahverengi hem çok az yeşil hemde ışığa göre değişen ortamda hafif gri boz renk barındırıyor:)
Ceydacım en az sende benim kadar güzel taşırsın eminim ocreler herkeze çok yakışıyor çok doğal büyülü bir renk gerçekden soloticanın en özel renklerinden birisi.İçerisinde hem kahverengi hem çok az yeşil hemde ışığa göre değişen ortamda hafif gri boz renk barındırıyor:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?