Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

kızlar ya benım gozlerım boyut olarak bıraz kucuk ,8.6 takıyorum normalde ama n.c mel almak ıstıyorum tasma yapar mı emın olamıyorum??ne dersınız??

pandora hayirli olsun cnm :) insallah memnun kalirsin...ki kalicaksin bence

Vetman ocreler cok güzel ya, kasina gözüne cok yakisiyo bence ))

Kızlar herkese merhaba uzun zaman oldu girmeyeli okuyabildiğim kadar okudum...
Bambamcım hoşgelmişsin tatlım resimlerine baktım senin göz çapın büyük olduğu için sanırım ben sende en çok cor serisini beğendim şahane olmuş sana corların hepsi ama en çok tabii ki favori rengim olan graphiteyi beğendim...

çok yakışmış canım. renk açısından büyük bir fark göremiyorum ben ama ocreler gerçekten büyüleyici bir hava katıyor insana, karşı tarafı etkileyen, gözleri vurgulayan bir tarafı var.... arzucum sen de extra güzel taşımışsın ...

tşkkürler morrisoncum gerçekden ocre ile mel birbirine çok benziyor .
Şunu farkettimki mellerde n.c ile charm arasında oldukça fark var ama ocreler charmda n.c de hemen hemen aynı gibi..
Ama ama amaaaa Vetmancım bu şahaneee.. :)) ıyice allak bullak oldu kafam delikafadulden
,
çok doğal canım değilmi:))

Son düzenleme:
burcucum tatlım bu bencede charm gibi ..
charm ıce düşünüyormusun halen cnmm ..??
alırsdan haber ver cnmm denemek isterimm ..

tubişimm hoşgeldiin ben quartzo aldım buket ablanın quartzolarını borçlarımı ödüyüm charm ice alıcam galiba ya ama quartzo kadar hiç bi lensi bu kadar beğenerek takmamıştım bayıldım resmen çok memnunum

teşekkür ederim kızlar banada charm ice gibi geldi emin olmak için bide size soruyum dedim

Vetmancım nc ocre muhteşem olmuş yaaa bayıldım

kızlar ya benım gozlerım boyut olarak bıraz kucuk ,8.6 takıyorum normalde ama n.c mel almak ıstıyorum tasma yapar mı emın olamıyorum??ne dersınız??
canım 8.6 ise göz çapın solotica kullanabilirsin daha küçük olursa göz çapın belki ama 8.6 lar rahat kullanabiliyor.
Vetman ocreler cok güzel ya, kasina gözüne cok yakisiyo bence ))[/QUOTE]
sağol pinaxcım sanada çok yakışıyor ocreler senin kaşın gözünde harika:))

Teşekkür ederim canım. Bu arada sen bilirsin, bu crystalin charm olanı daha doğrusu hareli olanı ne zaman çıkacak canım? Ben crystal siparişi vermek istiyorum sana ama hareli olanları daha çok istiyorum aslında, yani yakın zamanda çıkacaksa bekleyeyim.. Elinde var mı bu arada crystal?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…