Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

CEYDAcığım burda msın ?? :):) sanırım yine yakalayamadım seniiii

sevgili VETMAN ocreler harika durmuş haresi egrçekten de charm kadar kalın yeni seri böyle mi yoksa anlayamadım bambamın da nc lerinin hareleri kalındı ama kendi gözünden sandık.. harika olmuş ocreler ben bu gidişle bi türlü sipariş veremeyeceğim :)

arkadaşlar mrb bende lens almak istiyorum bende soloticaya karar verdim ben yeşil istiyorum böyle beren saatinki gibi bir renk istiyorum gözlerim koyu kahve tenim buğday hangsinden almam gerekiyor mel istediğim renk olurmu birde harelimi haresizmi iyi çok anlamıyorum ben yardımcı olursanır çok sevinirim :)

charm mel alıcaksın berencim.resimlere bak istersen albümümden.

kizlar son bikac mel fotosu daha cektik. ceydacim saolsun cekti benm makinemin sarji bitmisti. cnmin ici dunya tatlisi guzel insan cok tesekkur ederim! kizlar fotolar gene oldugundan koyu cikti ve fotoda ton dahi deismis cunku tam isik alan biyerde cekilmio bu fotolar. kucuk bi noktadan gunisigi gelio iceri o yuzden hem daha karanlik cikiorlar. neyse bu sekilde iste kizlar kabaca 3 seriyi karsilastirmaya calistim. sizler de bi yorumlayin hangisi die karar veremiorm.

size gore solda nc mel sagda cor mel

burada azcik sagdan isik almis foto soldaki nc ice daha karanlikta kalmis. cor mel isik alinca bu tarz bisi oluo bende sanirim. ceydanin yorumu ise cor mel icin tam fistik yesili seklinde idi. fotolarda ne kdr yansio artik bilemiorm

size gore solda nc mel sagda charme mel

birde foto makinesini gozumuze kadar sokup oole cektik valla o yuzden sasilik gorursenuz kusura bakmayin tek noktaya bakinca tuaf cikio fotolar huaehuaehu :roflol:valla deilim normalde

Banbam nerde denemİŞtİn canım lenslerİ

Senİn cor grafİte resmİn varsa onuda İstİyorumm.bambam dan sonra cor grafİteye taktım yaa

cnm benm tesekkur ederim graphite ben de sevdim ice kadar. daha koyusu ve az daha mavi tonlusu gibi. tatlim bu aralar pek giremiorm o yuzden gec cvp atiorm kusura bakma. denemeyi adreselens.com die bi yerden yaptik akmerkeze yakin bi yer. bir goz doktorunun yaninda. websitesine girersen adres ve tel var orada. eger istanbuldaysan ben siddetle denemeni tavisye edicem nacizane fikrim olumunekankayizsmile

bambam o kadar güzelsinki ne taksann muhteşem oluyor yazamadan edemedim kpss den sonra aranızdayım

olumunekankayizsmile cnmsin cok tesekkur ederim senin kendi guzelligin o :kedi:boshayallersmile
hangisini begendin en cok cnm sen? charm nc cor? bir de tum yuz fotoda sence melin rengi gitmis mi bana?gamyoncuiremsu sana bol sans kpss de iisalla gonlune gore olur. kolay gelsin gel bi an once ozletme kendini olumunekankayizsmile:asigim:

bambam'cım ben tüm yüzde de baktım nc mel diyorum...
neden dersen ; charm ın çemberinin koyuluğu doğallıktan uzaklaştırmış,
cor ise fazla donuk bakışları hakim kılıyor..
nc mel ise orta kararında ne fazlası ne eksiği var,doğal görünümü verirken ,bakışlara anlam katabilmiş..:kedi:

Son düzenleme:
bambam gözler yakıyor . önce onu diyeyim. ne taksan yakışır sana. ama nc mel bir başka güzel olmuş tatlım.

Berry'e katılıyorum, her şey yakışıyor maşallah... Ama ben nc mel diyorum :)

kizlar cok saolun olumunekankayizsmile supersiniz aslinda gozle en guzel kaynasan nc mel yakindan da en az belli olan o. cor mel da ekstra doal duruor. cor ile charmin yapisi ayni cok yakindan bakinca az daha opak oldugundan boyamasini anlayabilior insan ama kesinlikle cok doallar hepsi . bunnar kucuk detaylari yani bulmusum da bunuyorum aslina bakarsiniz ince eliorm sanirim ama nc mel daha doal o da daha saydam oldugundan az daha koyu bi ton cikio ama resimlerde o fark daha belirgin birebir bakinca cok fazla deil o fark. yani cok koyu durmasini da istemiorm o acidan merak ediorm aslinda yorumlari nc mel ile ilgili. cok cok tesekkur ederim kizlar kaydirigubbakcemile2

bambam gözler yakıyor . önce onu diyeyim. ne taksan yakışır sana. ama nc mel bir başka güzel olmuş tatlım.

okycim cnm benm senin gozlerinin yaninda lafi mi olur hic olumunekankayizsmile cok tesekkur ederim. opuyorumnanaktan nc mel olucak galiba counluk oole dior bu durumda uymak lazim hihihihi :asigim: cok tsekkur ederim yorumlar icin karar verirken baskalarinin yorumlari da cok onemli ozellikle sizlerin kizlar olumunekankayizsmile

bambam bugün benimde nc mellerim gelicek ve ben onları siyah gözüme takınca acaba belli olacak mı onu düşünüyorum ..kaydirigubbakcemile3
senin gözlerin benimkinden bayağı açık,sende nc mel gayet hoş durmuş...

ay ne guzel cnm bence guzel olucak merak etme hic melin 3 seriside sahane biz ceyda ile beraber denemeye gittik onun benden bir belki iki ton daha koyu gozu onda da gayet guzel acti rengi icin rahat olsun cok doal guzel bi ton cikicaktir. ohhh merak ediorm fotolarini kaydirigubbakcemile2 simdiden gule gule kullan cnm a.s.

Banucuummmm canımmm benim ya, asıl sen çok tatlısın...
Ve arkidişler belirtmeden edemeyeceğim, kesinlikle fotolarda gerçekte göründüğünden daha koyu çıkıyor. Bunun sebebi, ışıktan olabilir, foto mak kalitesinden, ayarlarından olabilir, bilgisayardan bilgisayara bile ekranda görünen ton değişir.. vsvs.. sonuç olarak gerçekte banunun gözlerind bu lensleri gördüğüm için açık ve net olarak söylüyorum ki daha açık duruyorlar aslında.. Daha yeşil. Hele hele cor mel yok mu gerçekten fıstık yeşili oldu.. Nc mel ile charm mel arasında ben renk olarak fark göremedim banunun gözlerinde.. ama cor mel extra açık ve daha yeşil durdu.. Hepsi de yeşildi bu arada, resimlerde biraz daha sarı çıkıyorlar ama hepsi yeşil durdu. Bayıldım hepsine, zaten takan göz de güzel olunca ne taksa yakışıyor opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Yaaa bu arada size birşey söyleyeceğim, çok üzülerek söylüyorum ama söylmek zorunda hissediyorum kendimi.. Ben yıllardır lens kullanıyorum bilen arkidişler bilir ve şimdiye dek gözümde hiçbir kızarma, mikrop kapma vs birşey olmadı. Hassas değil açıkcası gözlerim, çok da sağlıklılar maşallaaah... Ayrıca temiz ve titiz bir insanım sterilizasyona pek önem veririm. Ama maalesef denemeye gittiğimiz gün uyudum, kalktım ne göreyim.. Gözlerim özellikle de soldaki kıpkırmızı :gitme:senağlama Ama böyle beyaz kkısmı kızarık değil irisin çevresi yani gözümün renkli kısmının kenarları bir çember halinde kırmızı. Resmen mikrop kaptı yani.. Dün belli belirsizdi. Bugün daha fena oldu ben birazdan doktora göstermeye gideceğim. İlaç filan kullanayım hemen geçsin.. Çok üzügünüm yaa açokk. neden böyle oldu kiii ?:gitme::a015:

ya beyb sen benm cnmsin gene iltifatlar doldurmussun sen cok tatlisin asil diyim hemen su mikrop kapma olayina giriyim cikicam az sonra cunku sonra yazisiriz senne. konusmak istiorm. nese benm de sol gozum azcik kapti ben de acaba dedim ben mi hassasim sana soramadim ama benm gecti aksama. yani o gun yoktu sabah kalktigimda sol gozum hafif aariodu belirsiz bi sislik vardi. aksama gecti. nese sonra detayli yazicam demek cok steril mi deildi bilmiorm :S gecmis olsun cnm cok uzuldum

wetmancım koyduğun ocreler nc mi charme mı??

canım charm olanı çıkmadı henüz ama en az bir sene dahada çıkmayabilir ıcmint bile yılan hikayesine dönmüştü çıkması crystal yok şu an canım dün gönderdim ıcemint var:)

sevgili VETMAN ocreler harika durmuş haresi egrçekten de charm kadar kalın yeni seri böyle mi yoksa anlayamadım bambamın da nc lerinin hareleri kalındı ama kendi gözünden sandık.. harika olmuş ocreler ben bu gidişle bi türlü sipariş veremeyeceğim :)[/QUOTE]
brownicim evet haresi n.c ile charmın aynı gibi ocrelerde mellerde fark var ama..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…