- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.121
Teşekkür ederim canım. Bu arada sen bilirsin, bu crystalin charm olanı daha doğrusu hareli olanı ne zaman çıkacak canım? Ben crystal siparişi vermek istiyorum sana ama hareli olanları daha çok istiyorum aslında, yani yakın zamanda çıkacaksa bekleyeyim.. Elinde var mı bu arada crystal?
arkadaşlar mrb bende lens almak istiyorum bende soloticaya karar verdim ben yeşil istiyorum böyle beren saatinki gibi bir renk istiyorum gözlerim koyu kahve tenim buğday hangsinden almam gerekiyor mel istediğim renk olurmu birde harelimi haresizmi iyi çok anlamıyorum ben yardımcı olursanır çok sevinirim :)
NarTube - Beautiful Natural Grey Color Contact Lenses watch video, clips, musics, movies, films, fragman, free, video izle, diziler, klipler, filmler, sinema, bedava, ücretsiz, müzik
kızlar bu sizce charm ice mı yoksa nc ice mı bana charm gibi geldide :S
Banbam nerde denemİŞtİn canım lenslerİ
Senİn cor grafİte resmİn varsa onuda İstİyorumm.bambam dan sonra cor grafİteye taktım yaa
bambam o kadar güzelsinki ne taksann muhteşem oluyor yazamadan edemedim kpss den sonra aranızdayım
Berry'e katılıyorum, her şey yakışıyor maşallah... Ama ben nc mel diyorum :)
bambam'cım ben tüm yüzde de baktım nc mel diyorum...
neden dersen ; charm ın çemberinin koyuluğu doğallıktan uzaklaştırmış,
cor ise fazla donuk bakışları hakim kılıyor..
nc mel ise orta kararında ne fazlası ne eksiği var,doğal görünümü verirken ,bakışlara anlam katabilmiş..:kedi:
bambam gözler yakıyor . önce onu diyeyim. ne taksan yakışır sana. ama nc mel bir başka güzel olmuş tatlım.
bambam bugün benimde nc mellerim gelicek ve ben onları siyah gözüme takınca acaba belli olacak mı onu düşünüyorum ..kaydirigubbakcemile3
senin gözlerin benimkinden bayağı açık,sende nc mel gayet hoş durmuş...
Banucuummmm canımmm benim ya, asıl sen çok tatlısın...
Ve arkidişler belirtmeden edemeyeceğim, kesinlikle fotolarda gerçekte göründüğünden daha koyu çıkıyor. Bunun sebebi, ışıktan olabilir, foto mak kalitesinden, ayarlarından olabilir, bilgisayardan bilgisayara bile ekranda görünen ton değişir.. vsvs.. sonuç olarak gerçekte banunun gözlerind bu lensleri gördüğüm için açık ve net olarak söylüyorum ki daha açık duruyorlar aslında.. Daha yeşil. Hele hele cor mel yok mu gerçekten fıstık yeşili oldu.. Nc mel ile charm mel arasında ben renk olarak fark göremedim banunun gözlerinde.. ama cor mel extra açık ve daha yeşil durdu.. Hepsi de yeşildi bu arada, resimlerde biraz daha sarı çıkıyorlar ama hepsi yeşil durdu. Bayıldım hepsine, zaten takan göz de güzel olunca ne taksa yakışıyor opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Yaaa bu arada size birşey söyleyeceğim, çok üzülerek söylüyorum ama söylmek zorunda hissediyorum kendimi.. Ben yıllardır lens kullanıyorum bilen arkidişler bilir ve şimdiye dek gözümde hiçbir kızarma, mikrop kapma vs birşey olmadı. Hassas değil açıkcası gözlerim, çok da sağlıklılar maşallaaah... Ayrıca temiz ve titiz bir insanım sterilizasyona pek önem veririm. Ama maalesef denemeye gittiğimiz gün uyudum, kalktım ne göreyim.. Gözlerim özellikle de soldaki kıpkırmızı :gitme:senağlama Ama böyle beyaz kkısmı kızarık değil irisin çevresi yani gözümün renkli kısmının kenarları bir çember halinde kırmızı. Resmen mikrop kaptı yani.. Dün belli belirsizdi. Bugün daha fena oldu ben birazdan doktora göstermeye gideceğim. İlaç filan kullanayım hemen geçsin.. Çok üzügünüm yaa açokk. neden böyle oldu kiii ?:gitme::a015:
wetmancım koyduğun ocreler nc mi charme mı??
canım charm olanı çıkmadı henüz ama en az bir sene dahada çıkmayabilir ıcmint bile yılan hikayesine dönmüştü çıkması crystal yok şu an canım dün gönderdim ıcemint var:)Teşekkür ederim canım. Bu arada sen bilirsin, bu crystalin charm olanı daha doğrusu hareli olanı ne zaman çıkacak canım? Ben crystal siparişi vermek istiyorum sana ama hareli olanları daha çok istiyorum aslında, yani yakın zamanda çıkacaksa bekleyeyim.. Elinde var mı bu arada crystal?
bambam bugün benimde nc mellerim gelicek ve ben onları siyah gözüme takınca acaba belli olacak mı onu düşünüyorum ..kaydirigubbakcemile3
pandoracım benim gözlerimde belli olduğuna göre sendede olur:)
Livescim senin için solda cor grafite sağda cor ıce şişesinden:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?