Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Yaaaa öyle mi? Çok şaşırdım demek ki kesin oradan oldu :çok üzgünüm: valla zaten şimdiye dek benim gözlerime hiç böyle birşey olmamıştı.
Yani eminim benden kaynaklanan birşey olmadığına senağlama ah canım benim dikkat et sen de gözlerine...
Ben bugün damla filan alayım diyorum bir doktora göstereceğim. Korktum.. Neyse ki senin hemen geçmiş tatlışımmm, demek ki pek zararlı bir mikrop değil benim de geçer inş. bugün..

Geçmiş olsun kızlar üzüldüm ama Oky nin dediği gibi antibiyotikli damla ile geçer hemen merak etmeyin...
Bambam gerçekten hepsini çooook beğendim kuzum ama daha önce de demiştim sende gözlerin iri olduğu için cor serisi çok güzel duruyor ama bu sefer hareli istiyorsan charm ve nc nin haresi hemen hemen aynı olmuş o yüzden hangisini alsan farketmez hepsi çok güzel...Ama lütfen azul ya da graphite de al daha sonra...

Çok teşekkür ederim kızlar hepinize....
Ben gittim geldim bile kaydirigubbakcemile2
Açıkcası doktor endişemin yersiz olduğunu söyledi kaydirigubbakcemile3 öyle fena bir durum yokmuş yani...Bir damla verdi günde 3 defa damlat geçer dedi. Hatta damlatmasan bile geçer dedi alkisalkisalkis
Ya bana daha önce hiç böyle birşey olmadığı için korkmuştum açıkcası ama şimdi rahatladım.
Zaten pazartesi denedik biz 2 gündür hiç lens takmadım kırmızılık var diye. Takmaman iyi olmuş geçer 1-2 güne dedi. Dediğim gibi oradaki lenslerden olmuş ama. Alerjik birşey değil dedi ben de zaten 10 yıldır lens kullanıyorum yani alerjim olmadığını biliyorum. Mikrobik bir problem, ya kızlar açıkcası denemek inanılmaz güzel, çünkü hiç ama hiç tahmin etmediğiniz renkleri bile deneyince bayılıyorsunuz gerçekten kişiden kişiye farklı görünüyor. Ama hijyenik de değil yaaa, bir daha öyle herkesin taktığı lensi gözüme takamam herhalde korkarım şahsen...

okypete tşk ederim canım :)beğendiğine çook sevindim :)
tam yüz olarak albüme eklerim ...

Son düzenleme:
Pandoracım inanılmaz güzel durmuş bence tamda senin istediğin gibi çok doğal duruyo peki bi sorum olucak gerçektede böyle fotodaki gibimi duruyo yoksa biraz daha açık veya koyumu ??

Pandora cok dogal durmus ama cok yesil durmus sende neden ki?? Hic bu kadar yesil durdugunu görmemistim. Gözlerin cokmu siyahti?? Acik renk gözde daha mi acik oluyor bu meller? Cunkü ben koyu yesil istemiyorum da...

kızlar tşk ederim ...olumunekankayizsmile
öncelikle ben doğal durmasını istedim fazla belirgin olmayan ..
öyle de oldu şükür:)
resimlerden daha hoş bir ton açıkçası
evde çok ışıklı alanda ve az ışıklı alanda bakınca bir yosun yeşili birde zeytinyağı yeşili varya öyle duruyor ama daha çok yağ yeşili duruyor...
gözlerim ise olabilecek en koyu kahve hatta siyah....
umarım sorularınıza cvp verebilmişimdirkaydirigubbakcemile2
hepinize tşk ler

pandora rahatsızlık yaptımı lens canım. ondan korkuyordun. çümkü solotica en rahat lenslerdendir
yok canım şükürkaydirigubbakcemile2
bulanıklık yok ,batma yok ,kayma yada taşma da yok ...sadece hafif bir ağırlık var gözlerimde o da alışanca geçer sanırım boshayallersmile

kızlar nc mellerim geldi ,buyrun bakalım beğenecek misinizkaydirigubbakcemile2
siyah gözde nc mel ....

Pandoracım ben normalde daha açık yeşil beklentisi olan biri olarak söylüyorum, inanılmaz güzel bir ton olmuş ve inanılmaz doğal durmuş... Hakikaten çok beğendim. Üstelik eminim, duruşu fotolardan daha güzeldir... Güle güle kulllan canım... zemuszemus

ıfbrıs ; tşkk ederim canım:)
istediğim yağ yeşili tonları idi...
olmaz die düşünüyordum ama aynada resmen yağ yeşili tonlarda ...
resimlerde gün ışığı olmasına rağmen biraz daha koyu çıkmış renk..
sanırım gece bu renk görünücek belki de:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…