Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Evet tahmin etmiştim, fotolarda genelde daha koyu çıkıyor. Gece bu renk olacaksa süper süperrrr... :)) Gündüz bile bu tonda yine süper, çok tok, hoş bir ton görünüyor...
Benim sanırım gözüm seninkinden 1 bilemedin 2 tık açık. Bende de böyle durur heralde...

evet ıfrıbs sende gündüz böyle durur,bende kapalı ortamlarda böyle durduğuna göre...
ben beğendim istediğim gibi oldu ,bu kadarını beklemiyordum siyah gözlü birine rastlayamadım hatta nette ne yazık ki ,riske girdim ve siyah göze nc mel aldım,sonuç doğal ve vurgulu bakışlar oldu,tam istediğim gibi... resime de özellikle siyah gözde nc mel yazdım ,artık siyah gözlüler için bir adet te olsa resim var kaydirigubbakcemile5

Pandora hayırlı olsun çok güzel olmuş gerçekten daha önce siyah gözde mel görmemiştim çok beğendim yemyeşil durmuş hiç sarılık yok...

kızlar nc mellerim geldi ,buyrun bakalım beğenecek misinizkaydirigubbakcemile2
siyah gözde nc mel ....

Çok doğal canım zaten aynen tahmin ettiğimiz gibi..
Koyu yeşil olmuş sende. Senin istediğin gibi, ne çok belli dikkat çeken bir renk ne de belirsiz. Gayet belirgin bir yeşil ama açık da değil koyu bir yeşil, uzaktan pek belli olmaz sanırım ama yakından yeşil olduğu belli ve insanlarla yakın mesafede bile göz göze gelmekten asla çekinmeyeceğin bir lens.. Güle güle kullan canım

Pandoracım güle güle kullan gerçekten çok begendim çook güzel ve doğal durmuş kaşına gözünede çok yakışmış:)
Normalde dahada açık duruyor yazmışsın eminim normalde daha da açıktır ve gitgide zamanla solüsyonla renk dahada oturacaktır.Lensleri açtıkdan bir kaç gün sonra rengi biraz daha açılıyor zamanla renk oturuyor..Tam zeytin yağı yeşili harika...
Ceydacım geçmiş olsun canım çok üzüldüm biraz sıkıntı çekersin ama antibiyotik damlalarla çabuk geçer çok fazla kişi denediği için normal böyle şeyler aslında çok tehlikeli göz bu şakaya gelmez çünkü.
Bambamcım hepsi çok yakışmış yine n.c melin haresi neden sende o kadar kalın durmuş?charmla n.c nin haresi neredeyse aynı gibi..

Arzucum ve Pınarcım çooook teşekkür ederim kızlar..
Evet ya iki damla damlattım geçtibile, biraz abarttım sanırım ama ilk defa gözüm kızardı korktum valla kaydirigubbakcemile3
Haklısınız biraz tehlikeli aslında denemek...

Bu arada ben de topazio ve quartzo arasından oy kullanacak olursam, ben topazio derim.. Yapıları aynı.. Renk olarak topazio çok çarpıcı bence..Rengini çok seviyorum.

Ben baktım hala topazio diyorum.. Ama uyar uymaz anlamında değil, renk olarak...
Yani topazio da quartzo da yapı olarak tamamen aynı oldukları için pupil boşluğundan gözükecek kısım aynı olacaktır. Uyumlu olup olmaması da göreceli.. Senin kendi gözünden de gördüğün gibi gözün kenarları renkli göz bebeği etrafı yani ortaları kahve-bal rengi olan doğal gözler bol bol mevcut...

evet canım haklısın ,günlük hayatımda çok rahat kullanabilceğim bir lenskaydirigubbakcemile2

kızlaaar çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah biran evvel düzelir :gitme:

tesekkurler kizlar benm hemen gecmisti zaten hafif bi sis ama belli belirsiz. ceydacim korkmus baya uzuldum cok gecmis olsun senin de gecio olduguna sevndm ceydacim. MimSzzzNcim ice im oldugu icin graphite almam herhalde ama guzel bir ton gercekten :)

ah cnm benm icim rahatladi hemen gecsin seinnde uzuldum cok benmki oole hafif otesi bisedi elleyince hissetmistim yani.

vetmancim ben de nc oole duruor iste ceyda da gordu kendisi bu sefer karistirmis olmama imkan yok sempatiksalakcinni gecen sefer fotolari ben ayirt edemedim o yuzden. bu sefer bi gozume charm bi gozume nc taktim. nedeni sundan sanirim benm gozlerim iridir. yani hatta bana doktorum anime gibisin demisti sempatiksalakcinni bir de beligin koyu bir haresi var. nc nin haresi tam benm gozumun haresinin oldugu kisma denk gelior. haresi cizgi cizgi de olsa benm koyu renk aralari dolduruor ve charm gibi haresi oluor maaaaalesef malesef diorm cunku isterdim ki daha acik duran bi haresi ciksin nc nin. yani ben simdi charme ini da istesem ayni durucak keske 3 farkli duracak sekilde olabilseydi ben de ama malesef cor ve charme seklinde oluor. pffffffff

ben nc mel ve coru beğendim cor müthiş doğal olmuş bambam

cnm benm cok tesekkur olumunekankayizsmile:asigim:

kızlar nc mellerim geldi ,buyrun bakalım beğenecek misinizkaydirigubbakcemile2
siyah gözde nc mel ....

Pandora cnm harika harika harika olmus! bayildim gule gule mutlulukla kullan. ne kadar guzel bir tona acmis cok doal nurgul yesilcay yesili tonu gibi olmus yannis hatirlamiorsam ona benzettim. kaydirigubbakcemile2 begenmek deil bayildim sempatiksalakcinni

Ceydacım iki lenste harika görünüyor! Maşallah :) Ama özellikle topazio ya bayıldım ben... Senin kendi gözün Bambam dan birz koyuydu değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…