- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.161
Pandora hayırlı olsun çok güzel olmuş gerçekten daha önce siyah gözde mel görmemiştim çok beğendim yemyeşil durmuş hiç sarılık yok...
kızlar nc mellerim geldi ,buyrun bakalım beğenecek misinizkaydirigubbakcemile2
siyah gözde nc mel ....
Denef bana sorarsan quartzo derim :)
Çok doğal canım zaten aynen tahmin ettiğimiz gibi..
Koyu yeşil olmuş sende. Senin istediğin gibi, ne çok belli dikkat çeken bir renk ne de belirsiz. Gayet belirgin bir yeşil ama açık da değil koyu bir yeşil, uzaktan pek belli olmaz sanırım ama yakından yeşil olduğu belli ve insanlarla yakın mesafede bile göz göze gelmekten asla çekinmeyeceğin bir lens.. Güle güle kullan canım
Pandoracım güle güle kullan gerçekten çok begendim çook güzel ve doğal durmuş kaşına gözünede çok yakışmış:)
Normalde dahada açık duruyor yazmışsın eminim normalde daha da açıktır ve gitgide zamanla solüsyonla renk dahada oturacaktır.Lensleri açtıkdan bir kaç gün sonra rengi biraz daha açılıyor zamanla renk oturuyor..Tam zeytin yağı yeşili harika...
QUOTE]
tşk ederim ,seninde emeğine sağlık..
lenslerimi sevdimopuyorumnanaktan
Pandora canim müthis güzel olmus!!! Cok dogal cok begendimgüle güle kullan tatlim. Ben tam yüz resmini göremedim kaldirdin mi?
kaldırdım forumdan canım ,yine albüme ekleyeceğim yenileri,heber veririm sana ekleyinceyerimseniben.. çok tşk ederim sevindim beğendiğine ...
sağol canım,yeni anne adayım ..pandora harika olmuşşşş
sende al ,ben çok sevdim illeti :teytey:
Geçmiş olsun kızlar üzüldüm ama Oky nin dediği gibi antibiyotikli damla ile geçer hemen merak etmeyin...
Bambam gerçekten hepsini çooook beğendim kuzum ama daha önce de demiştim sende gözlerin iri olduğu için cor serisi çok güzel duruyor ama bu sefer hareli istiyorsan charm ve nc nin haresi hemen hemen aynı olmuş o yüzden hangisini alsan farketmez hepsi çok güzel...Ama lütfen azul ya da graphite de al daha sonra...
kızlaaar çok geçmiş olsun çok üzüldüm inşallah biran evvel düzelir :gitme:
Çok teşekkür ederim kızlar hepinize....
Ben gittim geldim bile kaydirigubbakcemile2
Açıkcası doktor endişemin yersiz olduğunu söyledi kaydirigubbakcemile3 öyle fena bir durum yokmuş yani...Bir damla verdi günde 3 defa damlat geçer dedi. Hatta damlatmasan bile geçer dedi alkisalkisalkis
Ya bana daha önce hiç böyle birşey olmadığı için korkmuştum açıkcası ama şimdi rahatladım.
Zaten pazartesi denedik biz 2 gündür hiç lens takmadım kırmızılık var diye. Takmaman iyi olmuş geçer 1-2 güne dedi. Dediğim gibi oradaki lenslerden olmuş ama. Alerjik birşey değil dedi ben de zaten 10 yıldır lens kullanıyorum yani alerjim olmadığını biliyorum. Mikrobik bir problem, ya kızlar açıkcası denemek inanılmaz güzel, çünkü hiç ama hiç tahmin etmediğiniz renkleri bile deneyince bayılıyorsunuz gerçekten kişiden kişiye farklı görünüyor. Ama hijyenik de değil yaaa, bir daha öyle herkesin taktığı lensi gözüme takamam herhalde korkarım şahsen...
Pandoracım güle güle kullan gerçekten çok begendim çook güzel ve doğal durmuş kaşına gözünede çok yakışmış:)
Normalde dahada açık duruyor yazmışsın eminim normalde daha da açıktır ve gitgide zamanla solüsyonla renk dahada oturacaktır.Lensleri açtıkdan bir kaç gün sonra rengi biraz daha açılıyor zamanla renk oturuyor..Tam zeytin yağı yeşili harika...
Ceydacım geçmiş olsun canım çok üzüldüm biraz sıkıntı çekersin ama antibiyotik damlalarla çabuk geçer çok fazla kişi denediği için normal böyle şeyler aslında çok tehlikeli göz bu şakaya gelmez çünkü.
Bambamcım hepsi çok yakışmış yine n.c melin haresi neden sende o kadar kalın durmuş?charmla n.c nin haresi neredeyse aynı gibi..
ben nc mel ve coru beğendim cor müthiş doğal olmuş bambam
kızlar nc mellerim geldi ,buyrun bakalım beğenecek misinizkaydirigubbakcemile2
siyah gözde nc mel ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?