Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

ceydaa ben topazio istiyordum başta ama çook lens diye bağırıyormu çünkü ben gece gündüz her zaman takıcam. gündüz taktığımda aa lens mi sorarlar mı. şuan n.c grafite var guartzo da beğendim bir ara şimdi cor grafitede güzel geliyor gözüme ne dersin.gidip yerinde görmüş biri olarak

Bana bir kez sordular gündüz. Ama charme mel için şimdiye kadar hiç soran olmadı. Ceyda'ya sormuşsun gerçi ama ben atladım hemen kaydirigubbakcemile3 İkimizde de aynı lensler olduğu için yazayım dedim ceydacım kusura bakma

Bunlarda bendeki nc meller. Merak eden arkadaslar icin ))

Nc mellerden de cok memnunum gerci ama biraz daha koyu durmalarini isterdim.

ceydacım hem topazioların hemde mellerin harika ikiside bence soloticanın edinilmesi gereken renklerinden güle güle kullan ikiside harika :)
pinaxcım sende n.c mellerin duruşuna bayılıyorum zaten:)

çok güzel gerçekten charm melide çok beğeniyorum ben.

Bunlarda bendeki nc meller. Merak eden arkadaslar icin ))

Nc mellerden de cok memnunum gerci ama biraz daha koyu durmalarini isterdim.
süper ötesi..

Ceydacım iki lenste harika görünüyor! Maşallah :) Ama özellikle topazio ya bayıldım ben... Senin kendi gözün Bambam dan birz koyuydu değil mi?

Çoook teşekkür ederim canım benim, senin güzel bakışından o güzel görüş.
Benim gözüm evet biraz daha koyu bambamdan. Bana göre koyu kahve ama çoğu orta kahve diye adlandırıyor. Öyle siyaha yakın değil yani. Bi de kızıllık yok hiç gözümde sarı tonlarında koyu kahve..

Ceydacim charm mel sende süper ötesi duruyor, mutlaka alicam bundan ben...tam istedigim gibi duruyor sende.
Çok teşekkür ederim güzellik. Ama çok içten söylüyorum, sendeki duruşu daha güzel. Yani sen daha koyu istediğin için bendeki duruşu beğeniyorsun ama ben de sendeki açık duruşa hayranım
Ama yine de mellerimi çok seviyorum açıkcası, topaziomu 2 defa filan taktım ama mellerimi aldığımdan beri hergün takıyorum (son birkaç gün hariç).. Çok seviyorum çok.

Canımcımmm valla renk olarak muhteşem topazio.. Böyle bir mavi hiçbir markada yok bence. Bir de b&l da var ama o da yapı olarak soloticadan 10 kat daha yapay..

Açıkcası benim fikrim şu, hep aynısını söyledim zaten, corlardaki doğallık yok bence topazio-quartzo-esmeralda üçlüsünde.. Beklenti meselesi yani, topaziom çok daha çarpıcı ama mellerim 10 kat daha doğal..

Ben opak lensleri sevmedim açıkcası...dediğim gibi topazio yu en fazla 2 defa taktım. ama melleri aldığımdan beri takıyorum seve seve..

Yani şöyle söyleyeyim, ben corlarda veya charmlardaki doğallığa aşık oldum o yüzden pabucunu dama attım topazionun. Ama ilk taktığımda en yakın 2 arkadaşımla buluşmuştum, onlar aaa eski lenslerinden çok daha doğal dediler (onların kastettiği bir önceki lensim sophistic greendi ve bana göre içok doğaldı). Direk şunu dediler hatta "diğerinde çizgiler vardı bunda dümdüz renk çok güzel"... Bu onların yorumu, ama hayatlarında hiç lens takmayan kızlar ikisi de kaydirigubbakcemile3 O yüzden bizim gibi ince eleyip sık dokumuyorlar, ufacık detaylara bakmıyorlar..

Dürüst olmak gerekirse, ki gerekir her zaman, ben doğallık açısından mellerin 10 da biri buluyorum, çok opak oldukları için.. O yüzden de takmıyorum canım...

Çok uzattım hehehehekaydirigubbakcemile3 çünkü bu soruya kilitleniyorum kalıyorum her zaman.. Yani renk olarak acayip güzel, öyle damarlı filan da değil, ama opak olduğu için de süper doğal değil.. Ne diyeceğimi şaşırıyorum...

Cor grafiteye gelince, çoook tatlı bir renk.. Ben hiç düşünmüyordum ama gördükten sonra listeye ekledim.. Cor ice-cor grafite veya azul alacağım hangisi olduğuna karar veremiyorum.. Bi de gelince crystal var ama onu hiç yakından göremedim diye korkuyorum.

Rica ederim canım benimmmm, iyi yapmışsın, hepimizin görüşlerine ihtiyacımız var.. Hatta sen benim gibi uzatmadan kısacık ve net cevap vermişsin hahahahaha iyi olmuş..
Lens kardeşim benim kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 aynı renkler mevcut ikimizde de kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ceydacım hem topazioların hemde mellerin harika ikiside bence soloticanın edinilmesi gereken renklerinden güle güle kullan ikiside harika :)
pinaxcım sende n.c mellerin duruşuna bayılıyorum zaten:)

Arzucummm, teşekkür ederim tatlım yaaa senin yönlendirmeleerin olmasa ben hiç karar veremezdim zaten.. Hatta şuan gündemimde yeni renkler var.. Senle şöyle bir konuşalım o renkleri eleyip 1 e indirelim kaydirigubbakcemile3 Umarım elinde vardır hepsi..

Okycm teşekkürler canım. Gerçekten güzel renk charm mel

Bu arada şimdi fark ettim, okycim alıntı yapmamanızı rica etmiştim ama gözünden kaçtı herhalde canım benneyaptımki
Daha sonra rica etsem acep silebilir misin resimleri? Zaten şimdilik browni ve soran diğer kızlar görsün diye silmeyeceğim, ama daha sonrası için kaldırırım herhalde canım.. Teşekkürler şimdiden iş çıkarmış oluyorum başına aama kaydirigubbakcemile3

Kızlar topaziomu kullanmadığım için kullanmak isteyen bir arkadaşa verecektim ama renkleri çok güzel olduğu için kıyamadım o yüzden burdaki yazımı siliyorum.
Hepinize sevgiler ve öpücükler opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun ceydacım bence topaziolar da çok yakışıyordu sana ama kenarda duracağına isteyen biri alıp kullanmış olur. Ben de charm mellerimi her gün takıyorum inanılmaz doğallar mel düşünen varsa hiç düşünmesin bence. Bir de şunu söylemek istiyorum charm serisi gözlere çok farklı bir anlam veriyor ve haresi de korkulduğu kadar belirgin değil. Benim de aklımda charm grafite , charm ice ve quartzo var. Bu kış iflas bayrağını çekebilirim yani kaydirigubbakcemile3 Charm ice için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Gözlerim koyu kahve ile orta kahve arası normal bir kahverengi. Çok yapay durur mu sizce açık renk olduğu için?

Sağol canım haklısın, aynen ben de öyle düşündüm.

Lens kardeşliğimiz giderek artıyor hehehehe çünkü ben de grafite ve ice la bozdum kafayı kesin alacağım birini ama ben cor serisi alacağım canım..

Charmın haresi bence de hiç korkulacak gibi dğeğil ve extra anlam katıyor gözlere mükemmeler ama bence özellikle mel ve ocre gibi renklerde hare çook yakışıyor. İce gibi çok açık renklerde siyah hare belki doğal durmayabilir . Keşke maviye lenslere koyu mavi hare, yeşil lenslere koyu yeşil hare yapsa solotica ahhhh ahhh, solotica duy sesimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Bu arada göz rengimiz de aynı hahahahakaydirigubbakcemile3

PANDORA Meller harika olmuş,güle güle kullan.
Benimde lenslerim geldi kızlar,size taze taze fotoğraf ekleyecem.Tabiii becerebilirsem.

Evet canım ben de aynen senin gibi düşünüyorum mavi ve gri lenslere koyu mavi hare yapsalar çok daha doğal duracak bence de. Geçenlerde mavi gözlü bir tanıdığımla konuşurken dikkat ettim gözünün etrafındaki hare koyu maviydi. Lensle kafayı bozduğumdan milletin gözüne çok dikkatli bakıyorum şu sıralar kaydirigubbakcemile3 Sanırım charm cristal o şekilde çıkacak haresi koyu mavi olarak yani.

Vetmancim ben sendeki bütün lenslerin durusuna bayiliyorum :)

okycim tsk ederim canim sende de hepsi süper ötesi valla :)

ceydaciim gel degiselim nc le charmi ozaman :)) topaziolarimi bende satmak istiorum canim bu arada yarin yola cikioruz, Türkiye ye geliyorum.. Daha valizimi bile hazirlamadim ya, ne var ne yok götürim istiyorum ama sigmiyo :) izmir civarlarinda topazio isteyen olursa bulusup satabilirim topaziolari.., ilgilenenlere duyrulur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…