- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.181
ceydaa ben topazio istiyordum başta ama çook lens diye bağırıyormu çünkü ben gece gündüz her zaman takıcam. gündüz taktığımda aa lens mi sorarlar mı. şuan n.c grafite var guartzo da beğendim bir ara şimdi cor grafitede güzel geliyor gözüme ne dersin.gidip yerinde görmüş biri olarak
yaa okypete şu guartzoyu yakından kabında çekermisin
çok güzel gerçekten charm melide çok beğeniyorum ben.Arkidişler, brownicim charm mel fotosu istemişti benden, bir türlü denk getiremedik aynı günde aynı zamanda foruma girmeyi. Özelden atacaktım ama burdan daha çok kişiye faydalı olur diye düşşündüm. Ben şimdi koyuyorum, artık girince görsün diye kaydirigubbakcemile3 Ve merak eden diğer arkidişler de görsün diye. Bu arada önceki sayfalarda alıntı yapılan bir mesajda karanlık ortamdaki duruşu var şekerler, hem karanlık hem flassız ortamda.. Orda bile yeşil ve çoook güzel..
Bu önden gün ışığında flassız
Eki Görüntüle 48251
Bunlar da yandan görmek isteyenler için....
Eki Görüntüle 48252
Eki Görüntüle 48253
Bu da topaziom, eklemişken onu da ekliyorum, gerçi makyaj topiğinde duruyor ama burdan bakanlar da görebilsinler...
Eki Görüntüle 48254
Alıntı yapmazsanız çoook sevinirim kızlar...
Öpüyorum hepinizi..
süper ötesi..Bunlarda bendeki nc meller. Merak eden arkadaslar icin ))
Nc mellerden de cok memnunum gerci ama biraz daha koyu durmalarini isterdim.
Ceydacım iki lenste harika görünüyor! Maşallah :) Ama özellikle topazio ya bayıldım ben... Senin kendi gözün Bambam dan birz koyuydu değil mi?
Çok teşekkür ederim güzellik. Ama çok içten söylüyorum, sendeki duruşu daha güzel. Yani sen daha koyu istediğin için bendeki duruşu beğeniyorsun ama ben de sendeki açık duruşa hayranımCeydacim charm mel sende süper ötesi duruyor, mutlaka alicam bundan ben...tam istedigim gibi duruyor sende.
ceydaa ben topazio istiyordum başta ama çook lens diye bağırıyormu çünkü ben gece gündüz her zaman takıcam. gündüz taktığımda aa lens mi sorarlar mı. şuan n.c grafite var guartzo da beğendim bir ara şimdi cor grafitede güzel geliyor gözüme ne dersin.gidip yerinde görmüş biri olarak
Bana bir kez sordular gündüz. Ama charme mel için şimdiye kadar hiç soran olmadı. Ceyda'ya sormuşsun gerçi ama ben atladım hemen kaydirigubbakcemile3 İkimizde de aynı lensler olduğu için yazayım dedim ceydacım kusura bakma
ceydacım hem topazioların hemde mellerin harika ikiside bence soloticanın edinilmesi gereken renklerinden güle güle kullan ikiside harika :)
pinaxcım sende n.c mellerin duruşuna bayılıyorum zaten:)
Hayırlısı olsun ceydacım bence topaziolar da çok yakışıyordu sana ama kenarda duracağına isteyen biri alıp kullanmış olur. Ben de charm mellerimi her gün takıyorum inanılmaz doğallar mel düşünen varsa hiç düşünmesin bence. Bir de şunu söylemek istiyorum charm serisi gözlere çok farklı bir anlam veriyor ve haresi de korkulduğu kadar belirgin değil. Benim de aklımda charm grafite , charm ice ve quartzo var. Bu kış iflas bayrağını çekebilirim yani kaydirigubbakcemile3 Charm ice için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Gözlerim koyu kahve ile orta kahve arası normal bir kahverengi. Çok yapay durur mu sizce açık renk olduğu için?
Sağol canım haklısın, aynen ben de öyle düşündüm.
Lens kardeşliğimiz giderek artıyor hehehehe çünkü ben de grafite ve ice la bozdum kafayı kesin alacağım birini ama ben cor serisi alacağım canım..
Charmın haresi bence de hiç korkulacak gibi dğeğil ve extra anlam katıyor gözlere mükemmeler ama bence özellikle mel ve ocre gibi renklerde hare çook yakışıyor. İce gibi çok açık renklerde siyah hare belki doğal durmayabilir . Keşke maviye lenslere koyu mavi hare, yeşil lenslere koyu yeşil hare yapsa solotica ahhhh ahhh, solotica duy sesimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bu arada göz rengimiz de aynı hahahahakaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?