- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.201
COR GRAFİTE
qUARTZO
Acele çeklim kızlar makyaj yapmadım.Tam rengini görün diye.
Arkidişler, brownicim charm mel fotosu istemişti benden, bir türlü denk getiremedik aynı günde aynı zamanda foruma girmeyi. Özelden atacaktım ama burdan daha çok kişiye faydalı olur diye düşşündüm. Ben şimdi koyuyorum, artık girince görsün diye kaydirigubbakcemile3 Ve merak eden diğer arkidişler de görsün diye. Bu arada önceki sayfalarda alıntı yapılan bir mesajda karanlık ortamdaki duruşu var şekerler, hem karanlık hem flassız ortamda.. Orda bile yeşil ve çoook güzel..
Bu önden gün ışığında flassız
Bunlar da yandan görmek isteyenler için....
Bu da topaziom, eklemişken onu da ekliyorum, gerçi makyaj topiğinde duruyor ama burdan bakanlar da görebilsinler...
Alıntı yapmazsanız çoook sevinirim kızlar...
Öpüyorum hepinizi..
Bunlarda bendeki nc meller. Merak eden arkadaslar icin ))
Nc mellerden de cok memnunum gerci ama biraz daha koyu durmalarini isterdim.
Kızlar ben topaziomu satmaya karar verdim. Neden derseniz hiç ama hiç kullanmadım. Ben bundan sonra da takmam kendimi biliyorum, yepyeni, kullanılmadı, bir sene öyle masanın üzerinde durmasın, resmen yazık olur, seven biri kullansın, bir işe yarasın diyorum.
Zaten banucuuum da yanımdaydı orda deneme yaptıktan sonra mellerimi taktım, o da gördü, sonra da kızardı zaten 2 gündür hiç lens takmıyorum.. Taksaydım bile, mellerimi kullanıyorum hergün, mellerimi takardım ama onu bile takmadım çünkü önemli olan benim gözümün sağlığı yani�zemuszemus
Yani topaziomun göz kızarıklık olayıyla hiç alakası yok ve bu olaydan sonra da hiç kullanılmadı.
Sağol canım haklısın, aynen ben de öyle düşündüm.
Lens kardeşliğimiz giderek artıyor hehehehe çünkü ben de grafite ve ice la bozdum kafayı kesin alacağım birini ama ben cor serisi alacağım canım..
Charmın haresi bence de hiç korkulacak gibi dğeğil ve extra anlam katıyor gözlere mükemmeler ama bence özellikle mel ve ocre gibi renklerde hare çook yakışıyor. ıce gibi çok açık renklerde siyah hare belki doğal durmayabilir . Keşke maviye lenslere koyu mavi hare, yeşil lenslere koyu yeşil hare yapsa solotica ahhhh ahhh, solotica duy sesimi kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bu arada göz rengimiz de aynı hahahahakaydirigubbakcemile3
COR GRAFıTE
qUARTZO
Acele çeklim kızlar makyaj yapmadım.Tam rengini görün diye.
beyb dokturmussun sahaneler ya bakop bakip duruorm zaten birebir de gordum kizlar gercekten kimse lens demez o kdr doal ve sahane bir yesil duruor. yani ben bildigim halde dikkatle bakiordum gozune lens oldugunu anlamak cok zor.:asigim lumunekankayizsmileopuyorumnanaktan
.
bugun arkadasta tesadüfen charme mel denedim(baska sey istesem olçakmış) albüme ekledim ama galıba nc daha doğal :hulya:
Bunlarda bendeki nc meller. Merak eden arkadaslar icin ))
Nc mellerden de cok memnunum gerci ama biraz daha koyu durmalarini isterdim.
ceydacım onlar yeni serimi meller benım bugun denediklerim yesıl durdu ama bambamın denedıklerı sarımsı senınkıde yesıl durmus nc ler mı sarımsı acaba??
ceydacım bizim ikimizin denediği charme dı zaten bence charmeler bırazdaha yeşil nc cor sarımsı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?