Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

beyb dokturmussun sahaneler ya bakop bakip duruorm zaten birebir de gordum kizlar gercekten kimse lens demez o kdr doal ve sahane bir yesil duruor. yani ben bildigim halde dikkatle bakiordum gozune lens oldugunu anlamak cok zor. :asigimlumunekankayizsmileopuyorumnanaktan

Bunlarda bendeki nc meller. Merak eden arkadaslar icin ))
Nc mellerden de cok memnunum gerci ama biraz daha koyu durmalarini isterdim.

pinaxcim seninkilerin tonunua da bayiliorm harika duruorlar melleri bana ilk sevdirenlerden birisin olumunekankayizsmile

evt ben de yaziyim dedim lens denemesinden sonra ceyda charme mellerini takti hatta bana sordu hankisini takiyim die ben de charme melleri demistim kaydirigubbakcemile2 bir kere orada gostermek icin benm icin takti.

ah ahhhhh keskeeeeee ya kesinlikle bu hare renklerini duzenlemeliler ya da oole bi secenek olmali ya. o sekilde gozler de vardr belki bilemem ama genelde lacivert ya da koyu mavi hare oluor doal gozlerde ya da ayni durum yesil ve griler icin de gecerli. bunu da yaparsa solotica doallikta sinir tanimaz artik sempatiksalakcinni hos gene piyasadaki en doal lens solotica sahsi fikrim boshayallersmile

COR GRAFıTE

qUARTZO

Acele çeklim kızlar makyaj yapmadım.Tam rengini görün diye.

cnm oh hayirli olsun cor grafite cok guzel bir renk ii gunlerde kullan!
okynin dedigi gibi fotolardan cok net gorunmuor ama renklerin durusu hakkinda fikir verdi teninle ikisi de cok hos olmuslar.

lives,tşk ederim canım ,darışı başınaolumunekankayizsmile
rotin78 canım fotolar net değil ,cor grafiteyi çok merak ediyorum özellikle koyu renk gözde..
güle güle kullan boshayallersmile

Canımsın benim, teşekkür ederim güzel arkadaşımm benim. Meller gerçekten de çok doğallar. opuyorumnanaktan:1hug:a.s.
Hele senin gözlerinde şahane durdular, serine karar verip almanı, eline geçmelerini sabırsızlıkla bekliyorum canım gözlerim bayram edecek fotolarınla.. Şimdi de var fotolarımız ama sen onlarla güzel makyajlar filan da yaparsın zaten gözler süper kirpikler apayrı bir alem hhihihihihkaydirigubbakcemile3 çok heyecanlıyım bu konuda..

bambamcım istanbulda nerde denediniz lensleri ?? haftaya bende istanbul yolcusuyum denemek isterim :)) ayrıca meller şahane durmuşopuyorumnanaktan

Rotincim gözünaydın hayırlı olsun ben de sabırsızlıkla bekliyordum valla senin graphiteleri o yüzden birkaç tane daha net foto istiyoruzzzzz....lütfennnn.... Bu arada quartzo lar o resimde ne kadar mavi çıkmış şaşırdım ben ikisini de graphite sandım ilk önce...Ama graphite çok güzel renk ya valla çok beğendim sende de...

Rotin canım hayırlı olsun güle güle kullan lenslerini. Çok yakışmış ikisi de ama ikinci fotoğraftaki quartzoya hiç benzememiş. Belki ışıktan dolayı öyle çıkmıştır masmavi gözüküyor. Daha net quartzo fotoğrafları bekliyoruz canım a.s.

rotincim lensler harika olmuş yanlız accıık daha net bi foto istiyoruz sanki ama quartzolar bende esmeralda gibi dururken sende mavi gibi durmuş çok garip

ceydacım onlar yeni serimi meller benım bugun denediklerim yesıl durdu ama bambamın denedıklerı sarımsı senınkıde yesıl durmus nc ler mı sarımsı acaba??

ceydacım onlar yeni serimi meller benım bugun denediklerim yesıl durdu ama bambamın denedıklerı sarımsı senınkıde yesıl durmus nc ler mı sarımsı acaba??

Hepsi yeni seri canım... Bambamınkiler de yeşil durdu ama fotolarda öyle çıkıyor maalesef, biz de çözemedik.. Işığı ayarlayamadığımız için olduğunu zannediyorum.. Ordaki denemelerin hepsi yeni seriymiş yani öyle dedi bayan baktı tek tek şişelere.. Benimkiler de yeni seri zaten...Yani gördüklerimizin hepsi yeni seri ama resimden resme fark var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…