- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.221
süperstar canım vetman 10 adlı üyenin albüm resimlerinde solotıcanın neredeyse tüm renkleri fotolarında mevcut..baktın mı ,bilmiyorum ...göz rengine benzeyen arkadaşlar vardır muhakkak onların albümlerine bak ...vetman ın göz rengi koyu kahve mesela:) benim albümümde de var nc mel ,ben siyah gözlüyüm ...
umarım işene yararyerimseniben
opak serilerde vetman ın albümünde var..benim bildiğim miriana kullandı topazio rengini tceydat te de var hatta satıyor o şimdi, pınax da da topazio ve quartzo var ..ama hepsinde duruşları farklı tonlar yani.. göz renginin açıklığına ve koyuluğuna göre değişiyor tabii...Teşekkür ederim Pandora, hemen göz atıyorum; ama görselden ziyade bu konuda bahsettiğim lensleri kullanmış ve adını verdiğim lens markalarının açıklık değerlerine hakim üyelerimizin yorumunu almak daha reel bilgi sağlayacaktır eminim. Çünkü web'de onlarca solotice nc fotoğrafı buldum; ama benim kasdettiğim ve arzuladığım kadar açıklar mı gerçekten bunu olayı yaşayan birilerinden duymak daha iyi gelicek bana.
Hemen albümlerinize de göz atıyorum. Çok Naziksin Şeniz
opak serilerde vetman ın albümünde var..benim bildiğim miriana kullandı topazio rengini tceydat te de var hatta satıyor o şimdi, pınax da da topazio ve quartzo var ..ama hepsinde duruşları farklı tonlar yani.. göz renginin açıklığına ve koyuluğuna göre değişiyor tabii...
sen kendi göz rengine benzer olan kullanıcıları bulup ,tonlara bakabilirsin ... opak seriyi kullanan çok arkadaşımız var ama ... bu arada vetman bu konunun ehli ve satıcıdır da,bilgineyerimseniben
Süperstar merhaba. Ben rainbow perla ile birebir aynı olan tanita tikaram gri ve solotica topazio kullandım. Tanita tikaram renk olarak en açık olanıydı hatta fazla açık renk olduğu için kullanamadım onu. Topazio o kadar açık renk değil ama koyu bir renk de değil. Uzaktan bakıldığında renkli olduğu anlaşılıyor yani. Fotoğraf bakıyorum şimdi ikisini karşılaştırmalı olarak yüklemeye çalışacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?