Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Öncelikle kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum.Beğenmenize sevindim.Herkez yakın foto istemiş ama yakından daha puslu çıkıyor.Belki telefonumdan kaynaklanıyor ama ekliyecem.

Kızlar fotoğraflar pek hoş olmadı daha sonra fotoğraf makinasıyla çekip tekrar koyarım.

Grafiteler bende açık durdu,ıce gibi oldu ama fotoda koyu çıktı anlamadım.Quartzoyu daha çözemedim,gri gibi,yeşil gibi pek anlamadım.

Herkese merhabalar!

ıflah olmaz bir lens düşkünü olarak uzuuun bir aradan sonra yeniden ''lens'' başlığı altında burada olmak güzel :)

Konular, toplamda on binleri bulan mesajlarla iyice genişlemiş ve yeni üyeler katılmış ne mutlu; ama bu kadar mesaj içinden işime yarayacakları bulmam epey zor :) Dün geceden beri zaman zaman incelememe rağmen net bir bilgiye ulaşamadım aslını isterseniz.

Şöyle ki, lens konularında araştırma yapmak ve ideal lensi bulma hevesimi, iki sene önce kuzenimle birlikte Kuzey Amerika seyahati sırasında aldığımız custom lensin, hayallereimizi yıkmasıyla tamamen yitirmiştim ve o gün bugündür forumları incelemiyordum.

Ta ki damarlarından hoşlanmamama rağmen opaklığı, renklerinin açıklığı ve pupil boşluğunun darlığı sebebiyle kullandığım Bausch & Lomb'lardan gına gelene kadar. 12 senedir Türkiyedeki neredeyse bütün lensleri aynı anda kullanırken en çok B&L'um olmuştur; ama giderek öylesine kaliteyi düşürdüler ki hem ömrü kısaldı hem de gün içinde çabucak rahatsızlık vermeye başladı. Yeni aldığım lensin yüzeyinde partikül olması ve taktığımda gözüme batması zaman zaman yaşadığım bir defoyken bu sene tam beş defa başıma geldi ve ikisi de üst üste!

Bausch & Lomb'a bin bela okuyarak dün yeniden Durasoft almak üzere doktorumun yolunu tuttum; ama Sophistic'te karar kıldık. Haftaya elimde olacak; ama kullandığım B&L NL GREY kadar açık bir ton olmadığı için de içimde hafif bir memnuniyetsizlik vardı ve lensaholics'e yıllar sonra yeniden göz atıp güncellenen neler var diye baktığımda iki yıl önce keşfettiğimiz; fakat geniş pupil boşluğundan dolayı pek tutmadığım Solotika'nın, dün ilk defa gördüğüm NC serisindeki yeni üç opak renge hayran kaldım. Sonra dedim ki, muhakkak bizim kızlar da keşfetmiştir KK'ya bir dönüş yapiyim... Yanılmamışım :))))

Yeşil pek tarzım değilse de topazio ve quartzo oradaki fotoğlarda ve youtube'daki gibiyse enfes!!! Bu konuda nacizane ufak yardımlarınızı isteyeceğim

süperstar canım vetman 10 adlı üyenin albüm resimlerinde solotıcanın neredeyse tüm renkleri fotolarında mevcut..baktın mı ,bilmiyorum ...göz rengine benzeyen arkadaşlar vardır muhakkak onların albümlerine bak ...vetman ın göz rengi koyu kahve mesela:) benim albümümde de var nc mel ,ben siyah gözlüyüm ...
umarım işene yararyerimseniben

Öncelikle ben saydam ve yarı saydam lenslerden değil tamamen opak lenslerden hoşlanıyorum ve rengin mümkün mertebe çok açık olmasını istiyorum ve bu bağlamda B&L GREY ve RAINBOW PERLA renk açıklığı anlamında beni en çok tatmin eden örneklerdi; ama Perlanın pupili devasaydı, B&L'un tekstürü damarsıydı. Yine de her ikisinin renk açıklığı benim için idealdir.

Acaba topazio ve quartzo bu örnekler kadar açık bir tona sahip mi? Web'de bulduğum fotoğrafların büyük bölümü beni ''açıklık'' anlamında tatmin etti nedeyse; ama sanırım hemen hepsi, ışığa doygun fotoğraflar, flaşlı yani. Gün ışığında da aynı şekilde açık ve belirgin bir göz sağlıyorlar mı bunu merak ediyorum. Çünkü güzel örneklerin yanı sıra vasat duran fotoğraflara da rastladım aholics' de. Bu konuda beni aydınlatabilecek bir yardım sever bulabilirsem ne mutluopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
rotin78 cor grafite resimleri dediğim gibi çok net çıkmamış yine..
yeni resimleri bekliyorum ,cor garfite içimde uhde kaldı ,göresim varopuyorumnanaktan

Teşekkür ederim Pandora, hemen göz atıyorum; ama görselden ziyade bu konuda bahsettiğim lensleri kullanmış ve adını verdiğim lens markalarının açıklık değerlerine hakim üyelerimizin yorumunu almak daha reel bilgi sağlayacaktır eminim. Çünkü web'de onlarca solotice nc fotoğrafı buldum; ama benim kasdettiğim ve arzuladığım kadar açıklar mı gerçekten bunu olayı yaşayan birilerinden duymak daha iyi gelicek bana.

Hemen albümlerinize de göz atıyorum. Çok Naziksin Şeniz

Süperstar merhaba. Ben rainbow perla ile birebir aynı olan tanita tikaram gri ve solotica topazio kullandım. Tanita tikaram renk olarak en açık olanıydı hatta fazla açık renk olduğu için kullanamadım onu. Topazio o kadar açık renk değil ama koyu bir renk de değil. Uzaktan bakıldığında renkli olduğu anlaşılıyor yani. Fotoğraf bakıyorum şimdi ikisini karşılaştırmalı olarak yüklemeye çalışacağım.

opak serilerde vetman ın albümünde var..benim bildiğim miriana kullandı topazio rengini tceydat te de var hatta satıyor o şimdi, pınax da da topazio ve quartzo var ..ama hepsinde duruşları farklı tonlar yani.. göz renginin açıklığına ve koyuluğuna göre değişiyor tabii...
sen kendi göz rengine benzer olan kullanıcıları bulup ,tonlara bakabilirsin ... opak seriyi kullanan çok arkadaşımız var ama ... bu arada vetman bu konunun ehli ve satıcıdır da,bilgineyerimseniben

Gözlerim sarımsı açık kahvedir, bal ya da bal köpüğü diye de tanımlanıyor. Önceki yıllarda eklediğim fotoğraflarım vardı mesajlarda ama büyük çoğunluğu tasnif edilirken silinmiş. Uygun bir zamanda yeniden yüklerim; ama benim için opak bir lensin referansı en koyu gözü bile başarıyla açabilmesidir. Umarım bu lens grubu da bu konuda başarılıdır. Gerçi daha yeni Sophistic siparişi verdim; ama NC istediğim gibiyse sanırım kendimi tutmiyciğim

Bu arada sayfana girip istatistiklerden albümlerini tıkladım; ama ''yönetimden mesaj var link kaldırılmış olabilir'' türevi bir şey yazıyor bakamadım. Silinen önceki yıllara ait mesajlarımdan dolayı 100 sınırının altında kaldığım için göremiyor olabilir miyim acaba:uhm:

Son düzenleme:
Önce topaziolar birazdan da tanita yı yükleyeceğim yanyana getirmeyi beceremedim siz karşılaştırırsınız.

Son düzenleme:

Evet Morrison bahsettiğin Tanita tikaram zaten özünde Queen Color'la ve de Rainbow'la aynu mamül. No name olarak Türk şirketi Tech Lens dünyaya ihraç ediyor. ıtalya'da isimlendirilip ambalajlanıyor sonra tekrar bize satılıyor vs. Öyle ilginç bir döngüsü var olayın CADIARZU Özetle hepsi aynı lens ve dediğin gibi bilinen lens markaları içindeki en açık renktir.
Eşit derecede açık olmamaları biraz üzdü beni itiraf ediyim; çünkü lens forumlarındaki görsellerin ve videoların neredeyse hemen hepsinde oldukça açık görünüyorlardı, hem topazio, hem quartzos. Demek ki şürhelendiğim ışığa doygun/flaşlı görüntü meselesiymiş

Son düzenleme:
Bunlar da tanita tikaram griler ,rainbow perla ile renk ve doku olarak aynılar. Şişenin üzerinde perla yazıyordu zaten.

Son düzenleme:
Ben bu tainta tikaramları daha koyu zannedip aldım. Şişede bembeyaz gördüğümde çok büyük hayal kırıklığına uğramıştım unutamıyorum kaydirigubbakcemile3 O günden beridir fotoğraf ve video görmeden lens almıyorum. Bu lensin perla olduğundan şüpheleniyordum uzun zamandır ama birinin üreticisi tech ötekininki vsy olduğu için emin olamıyordum. Şimdi sen söyleyince emin oldum artık. Topaziolar bu kadar açık renk değil ama daha kullanılabilir lensler benim için. Dediğin B&L optima natural look gri'yi de kullanmıştım yıllar evvel. O da harika bir renkti ama damarlıydı ve çok çabuk rahatsız ediyordu gözümü. Eğer daha açık bir renk ve griye çalan bir yeşil düşünürsen quartzo çok çok doğal ve açık bir renk ama perla kadar açık değil. Charm, n.c ya da cor ice'a da bakabilirsin onlar da oldukça açık. Bu söylediklerim yeterince açık gelmezse solotica hidrosummer serisinin "white" rengine bakabilirsin. Günlük kullanım için üretilmiş bir lens değil teatral lens olarak geçiyor ama kullanılmayacak gibi de değil. Benim önerebileceklerim bunlar. Eklediğim fotoğrafların hiçbirinde flaş yok hepsi doğal ışıkta çekilmiş. Arkadaşlar kızmasın solotica topiğine başka bir lensin fotoğraflarını ekledim kaydirigubbakcemile3 birazdan kaldıracağım zaten. Yalnız şunu da belirteyim,senin gözlerin koyu kahve değilmiş sanırım şimdi okudum. Topaziolar çok daha açık durabilir sende. Pinax'ın gözleri de açık kahve,onun albümüne bakmanı öneririm oldukça açık durmuştu. Ya da okpete'nin fotoğraflarına bakabilirsin. Bir de şu var,bendeki topaziolar eski seri. Yeni serileri daha yoğun boyuyorlar,dolayısıyla yeni serilerde renkler daha canlı ve açık. Vetmanın albümlerinde yeni seri topaziolar var,gözleri siyaha yakın olmasına rağmen masmavi durmuş.

Son düzenleme:
kızlar bunlarda kapalı alandaki ışıksız ortamda bugün çektiğim resimler..
tam yüz olarak ta albüme az evvel ekledim bakabilirsiniz duruşuna..

nc mel

bu da dünki pencere önünde ıgüneş lan yerde çekildi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…