Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Kızlar tek tek teşekkür ediyorum bu geç vakitte zaman ayırdığınız için.

Pandora direkt albümünü de göremedim ya benim avanaklığım, çoktan uyumam gerekirken güzellik sevdasına o forum senin bu lens sitesi benim gezerken algım yerlerde sürünüyor ya da arayüzde bir değişiklik var

Morrison, aslında Perla'da renk baya iddialı; ama yine de yapısı itibariyle doğal bir tarafı da var gözde duruken. Diğer yandan o pupil boşluğu krater çukuru gibi olduğu için o lens benim için sınıfta kalmış bir lenstir. Denemeden kataloğa bakarak aldığım tek lenstir, rengi istediğimden birazcık açıktı; ama broşürde minnacık pupila koydukları lens, şişeden devasa bir pupil holle çıkınca başımdan aşağı kaynar sular dökülmüştü. Zaten ondan sonra da hiç ezbere iş yapmadım. Ders oldu.

Solotica'yı da bundan iki üç yıl önce keşfettiğimde o pupil boşluğundaki genişlik beni irite etmişti. Yoksa mel ve ice o zamanlar da renk olarak hoş; ama göz bebeği boşluğu açısından düşük not alan lenslerdi. Dediğim gibi Soleko'da beni heyecanlandıran sadece bu yeni opak seri. Aslında söylemiştim, quartzo'yu da merak ediyorum. Zaten çok baskın renk sevmiyorum bilhassa son yıllarda hep gri ağırlıklı kullandım. Maksadım olabildiğince açık renk ve uzaktan da belirgin olması. Yani orta koyuluktaki lenslerde olduğu üzere ancak bir metre yaklaşınca 'a burda bir renk varmış' denmesin :1rolleyes: Renkte en önem verdiğim şey açıklık, bu bağlamda eğer daha açıksa çok da tarzım olmayan esmeralda'yı bile düşünebilirm :)

Tekrar her ikinize de ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Zahmet verdim a.s.

Son düzenleme:
Yardım olmaz mı hiç ! :1hug:

En azından normalde böyle görünmediklerimi öğrendim mafoldumben

http ://img253.imageshack.us/i/002fg.jpg/
(link yasaklıyım şimdilik arada boşluk bıraktım) sempatiksalakcinni

Bu resimdeki quartzo sanırım. Çok beğeniyorum bu rengi ve edinmeyi düşünüyorum en yakın zamanda. Bu görünümü verir quartzo bence. Hele açık renk gözlerde çok daha başarılı oluyor. Düzgün ışık alan bir ortamda tam bu tonda durabileceğini sanıyorum ben quartzonun hatta belki loş ortamlarda bile.

süperstar öncelikle hoşgeldin...
Bir meslektaş daha geldiği için sevinçliyim kaydirigubbakcemile3
Ben senelerce sophistic kullandım. Hatta şuanda da hem magiz greeen hem de magic blue var elimde.. B&L da bahsetttiğin çok açık ve güzel renklerden biri de green ocean dır sanırım. Ona renk olarak ben de aşık olmuştum ama kullanamadım çünkü gerçekten rahatsız bir lens ve ayrıca dokusu da damarlı..
Şimdi ise solotica charm melim ve aynı zamanda topaziom var. Topazioyu hiç kullanmadığım için satıyorum.. Çünkü en opak 3 renkten biri biliyorsundur. Bana opaklıktan ziyade yarı opak olması ve dolayısıyla kendi rengimle bütünleşip daha doğal durması çok çok daha öncelikli..
Ama topazioyu sana tavsiye ederim çünkü gerçekten çok açık. Çok uzaktan bile gözler tabir-i caizse "çakır" duruyor kaydirigubbakcemile3 Benim sayfa 1120 de sanırım resimlerim var..Gözlerim orta ile koyu kahve arasında olmasına rağmen bu kadar açtı yani öyle söyleyeyim. Hatta forumda miriana isimli bir arkadaşımız var onun gözlerin simsiyah ama onda bile aynı renk durmuştu...
Topazionun rengi kişiden kişiye değişmiyor.. Ama eski seri ile yeni seri arasında fark var.. Mesela ben ilk aldığımda o kadar masmaviydi ki burdaki kızlar şaşırdı, sonra yeni serilerin rengindeki değişikllik olduğu anlaşıldı ve benden sonra alan kızların hepsinde de masmavi...Yeni serilerin şişesinin üzerinde 2015 yazıyor, eskilerde 2014 ayırımı da burdan yapabiliyoruz.
Quartzoyu hiç kullanmadım o yüzden onun hakkında yorum yapamıyorum. Denemedim bile.. Onu da kullanan arkadaşlar çok, resimlerine bakabilirsin..
Umarım istediğin renge kavuşur güle güle kullanırsın canım kaydirigubbakcemile2

Morrisoncum charm ıce fotoğraflarda çıktığı kadar açık bir renk değil şişesinde beyaz ama göze takıldığında doğal grimsi mavi bir hal alıyor kesinlikle korkulacak kadar açık bir mavi değil:))

pinax çok güzeller müthiş sendede yeşil durmuş çok hoş valla..kızlar icemint fotosu warmı?* çok kararsızım mel mi icemint mi??
Icemint fotosu ekleyeceğimm:)

süperstar quartzoların koyu kahverengi gözde duruşu umarım faydalı olur:)

koyu kahverengi gözümde gün ışığında flashsız natural colours quartzonun duruşu :))
kesinlikle flashsız doğal ortamda lensin birebir duruş rengi böyledir..

Son düzenleme:
çok güzel canım. sen bunu okadar rahat kullanacaksınki. çok doğal,kendi gözün gibi...

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben melin ilk defa ortaya böyle bir ton çıkardığını görüyorum... Hakikaten ben tek kelimeyle bayıldım buna... Çook ama çoookkk güzel...

Pandoracım şu parlaklığa berraklığa hayran kaldım gözlerin çok koyu olduğu için iyici n.c almışsın sende charm melin yeşili durmuş bu da ilk defa gördüğüm bir durum ama harika çok güzel ince hareli charm mel yeşili müthişşşş:)opuyorumnanaktan

PANDORA yeni resimlerini de çoook beğendim ben güle güle kullan canım..
Gerçekten yakıştılar ve almadan önceki tarifinin tam olarak aynısı oldular.

Kızlar bu arada ben cor ice- cor azul- nc crystal arasındayım...
Beni tanıyorsunuz, beklentilerimi biliyorsunuz..
Bilmeyenlere özetliyorum, doğallık 1. planda ama açık ve belirgin bir renk istiyorum aynı zamanda...
Charm melim var ve inanılmaz memnunum. Topaziom var renk olarak çok yakıştı cidden, ama çok opak, takamadım hiç..
Yani yarı opak bir lens istiyorum ama muhakkak açık bir renk olmalı belirgin olmalı...

Bu arada arzucum crystal fotoları çok opak geldi gözüme.. Neden öyleee? cor ice la aynı opaklıktadır diye tahmin ediyordum, hayal kırıklığına uğradım :çok üzgünüm:

Ceydacım crystal Didem'in aldığı renkti sanırım. Ben o rengi hiç beğenmiyordum esasen. Ama Didem'de çok doğal ve açık bir renk olmuştu. Baya yakışmıştı. Tabi ten, saç, kaş rengin de önemli...

ben bundan sonra nc ice alacağım. nc iceıda düşünebilirsin..

ceyda yanılmıyorsam caharm ıce ı bir blog sahibesinin bloğunda birçok resimlerini gördüm ,orta kahve imiş kendi gözleri ve çok yakışmıştı ..aynı kişide birde charm garfite vardı ... ikiside çok hoştu ...

bambamcım istanbulda nerde denediniz lensleri ?? haftaya bende istanbul yolcusuyum denemek isterim :)) ayrıca meller şahane durmuşopuyorumnanaktan

cnm cok cok tesekkur ederim opuyorumnanaktan istanbulda akmerkeze yakin bir goz doktorunun yerinde denenior. adreselens.com dan adresini ve telefonunu bulabilirsin tatlim. pardon gec cvp yazdim ama bu ara cok younum giremiorm pek :bbo:

ceydacım yüklediğim resimler ıcemintlere ait crystal değil icemint ve crystal birbirine benziyorlar ama ince ayrıntılar var arasında ıcemint özel üretim bir lens bu yüzden ıcemintler Brezilyada bile heryerde satılmıyor.
cor ıcedan daha opak ıcemintler daha çok renk değişimi yapıyor ceydacım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…