- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.241
COR GRAFıTE
qUARTZO
Rotincim çok begendim fotoğraflar çok net olmamasına rağmen grafite muhtesem durmuş çok güzel ve doğal bir mavi eminim gözünden çıkaramayacağın kadar alışacaksın graphitelerine:)
Quartzoları net değil ama mavimsi durmuş anladığım kadarıyla ilk gün benimde mavimsi durmuştu quartzolarım şimdi gri yeşil duruyor eminim onlarda çok güzeldir daha net fotoları koyarsın zamanla güle güle kullan canımm:))
Acele çeklim kızlar makyaj yapmadım.Tam rengini görün diye.
Morrisoncum charm ıce fotoğraflarda çıktığı kadar açık bir renk değil şişesinde beyaz ama göze takıldığında doğal grimsi mavi bir hal alıyor kesinlikle korkulacak kadar açık bir mavi değil:))Arzucummm, teşekkür ederim tatlım yaaa senin yönlendirmeleerin olmasa ben hiç karar veremezdim zaten.. Hatta şuan gündemimde yeni renkler var.. Senle şöyle bir konuşalım o renkleri eleyip 1 e indirelim kaydirigubbakcemile3 Umarım elinde vardır hepsi..
Canım ben senin gündeminde tahminimce crystal ve ıcemint olduğunu düşnüyorum ıcemint fotoğrafları ekliycem merak edenler için:)
Charm ice için ne düşünüyorsunuz arkadaşlar? Gözlerim koyu kahve ile orta kahve arası normal bir kahverengi. Çok yapay durur mu sizce açık renk olduğu için?
Icemint fotosu ekleyeceğimm:)pinax çok güzeller müthiş sendede yeşil durmuş çok hoş valla..kızlar icemint fotosu warmı?* çok kararsızım mel mi icemint mi??
süperstar quartzoların koyu kahverengi gözde duruşu umarım faydalı olur:)Bu resimdeki quartzo sanırım. Çok beğeniyorum bu rengi ve edinmeyi düşünüyorum en yakın zamanda. Bu görünümü verir quartzo bence. Hele açık renk gözlerde çok daha başarılı oluyor. Düzgün ışık alan bir ortamda tam bu tonda durabileceğini sanıyorum ben quartzonun hatta belki loş ortamlarda bile.
çok güzel canım. sen bunu okadar rahat kullanacaksınki. çok doğal,kendi gözün gibi...kızlar bunlarda kapalı alandaki ışıksız ortamda bugün çektiğim resimler..
tam yüz olarak ta albüme az evvel ekledim bakabilirsiniz duruşuna..
nc mel
bu da dünki pencere önünde ıgüneş lan yerde çekildi
kızlar bunlarda kapalı alandaki ışıksız ortamda bugün çektiğim resimler..
tam yüz olarak ta albüme az evvel ekledim bakabilirsiniz duruşuna..
nc mel
bu da dünki pencere önünde ıgüneş lan yerde çekildi
QUARTZO
PANDORA yeni resimlerini de çoook beğendim ben güle güle kullan canım..
Gerçekten yakıştılar ve almadan önceki tarifinin tam olarak aynısı oldular.
Kızlar bu arada ben cor ice- cor azul- nc crystal arasındayım...
Beni tanıyorsunuz, beklentilerimi biliyorsunuz..
Bilmeyenlere özetliyorum, doğallık 1. planda ama açık ve belirgin bir renk istiyorum aynı zamanda...
Charm melim var ve inanılmaz memnunum. Topaziom var renk olarak çok yakıştı cidden, ama çok opak, takamadım hiç..
Yani yarı opak bir lens istiyorum ama muhakkak açık bir renk olmalı belirgin olmalı...
Bu arada arzucum crystal fotoları çok opak geldi gözüme.. Neden öyleee? cor ice la aynı opaklıktadır diye tahmin ediyordum, hayal kırıklığına uğradım :çok üzgünüm:
bambamcım istanbulda nerde denediniz lensleri ?? haftaya bende istanbul yolcusuyum denemek isterim :)) ayrıca meller şahane durmuşopuyorumnanaktan
PANDORA yeni resimlerini de çoook beğendim ben güle güle kullan canım..
Gerçekten yakıştılar ve almadan önceki tarifinin tam olarak aynısı oldular.
Kızlar bu arada ben cor ice- cor azul- nc crystal arasındayım...
Beni tanıyorsunuz, beklentilerimi biliyorsunuz..
Bilmeyenlere özetliyorum, doğallık 1. planda ama açık ve belirgin bir renk istiyorum aynı zamanda...
Charm melim var ve inanılmaz memnunum. Topaziom var renk olarak çok yakıştı cidden, ama çok opak, takamadım hiç..
Yani yarı opak bir lens istiyorum ama muhakkak açık bir renk olmalı belirgin olmalı...
Bu arada arzucum crystal fotoları çok opak geldi gözüme.. Neden öyleee? cor ice la aynı opaklıktadır diye tahmin ediyordum, hayal kırıklığına uğradım :çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?