- Konu Sahibi White Mocha
-
- #11.261
Evet canım haklısın, o resimlere bir daha bakayım ben, üzerinden zaman geçti, iyi ki hatırlattın canım.Ceydacım crystal Didem'in aldığı renkti sanırım. Ben o rengi hiç beğenmiyordum esasen. Ama Didem'de çok doğal ve açık bir renk olmuştu. Baya yakışmıştı. Tabi ten, saç, kaş rengin de önemli...
ben bundan sonra nc ice alacağım. nc iceıda düşünebilirsin..
Yaaa keşke ismini hatırlasan canım, çok merak ettim şimdi..ceyda yanılmıyorsam caharm ıce ı bir blog sahibesinin bloğunda birçok resimlerini gördüm ,orta kahve imiş kendi gözleri ve çok yakışmıştı ..aynı kişide birde charm garfite vardı ... ikiside çok hoştu ...
ceydacım yüklediğim resimler ıcemintlere ait crystal değil icemint ve crystal birbirine benziyorlar ama ince ayrıntılar var arasında ıcemint özel üretim bir lens bu yüzden ıcemintler Brezilyada bile heryerde satılmıyor.Otica belluci de vardır o da varsa. Ama crystal her yerde bulunuyor.Yani icemint daha özel bir renk
solotica crystall
Ceyda canım pandora'nın bahsettiği blog bu sanırım.
http://princesss06.blogspot.com/2010/06/solotica-hidrocharme-ice.html İce ve Grafite charm serisi yannız cor değil. Ben çok yakıştırdım bu bayana ikisini de.
[ımg]http://img269.imageshack.us/img269/5692/dsc04866i.jpg[/ımg]
şimdi lenssiz çektim. Bu renk gözüm
ne güzelmiş canım göz rengin.ocre böyle işte
Gözlerim sarımsı açık kahvedir, bal ya da bal köpüğü diye de tanımlanıyor. Önceki yıllarda eklediğim fotoğraflarım vardı mesajlarda ama büyük çoğunluğu tasnif edilirken silinmiş. Uygun bir zamanda yeniden yüklerim; ama benim için opak bir lensin referansı en koyu gözü bile başarıyla açabilmesidir. Umarım bu lens grubu da bu konuda başarılıdır. Gerçi daha yeni Sophistic siparişi verdim; ama NC istediğim gibiyse sanırım kendimi tutmiyciğim
Bu arada sayfana girip istatistiklerden albümlerini tıkladım; ama ''yönetimden mesaj var link kaldırılmış olabilir'' türevi bir şey yazıyor bakamadım. Silinen önceki yıllara ait mesajlarımdan dolayı 100 sınırının altında kaldığım için göremiyor olabilir miyim acaba:uhm:
Canım çoook teşekkür ederim. Ben de çok seviyorum mellerimi.
Araştırırken senin fotoların baya etkili olmuştu bende..
Bir de charm ice larına bayıldım, biraz önce yine baktım opuyorumnanaktan
sağol canım. ocre böyleyse almama gerek yokmuş ocreyi demek..ama belki charm alıp vurguyu artırmak için denenebilinir..
boşuna koymuşum. gerek yokmuş aslında..
ceydacım ben charm ice diyorum başka bişey demiyorum elime para geçer geçmez alıcağım ilk lens charm ice benim msnde göremiyorum seni bayadır fotolar vardı bendede söyleseydin gönderirdim hala gönderirim bi öpücük karşılığında aklinialirimsmile
boşuna koymuşum. gerek yokmuş aslında..
süperstar öncelikle hoşgeldin...
Bir meslektaş daha geldiği için sevinçliyim kaydirigubbakcemile3
Ben senelerce sophistic kullandım. Hatta şuanda da hem magiz greeen hem de magic blue var elimde.. B&L da bahsetttiğin çok açık ve güzel renklerden biri de green ocean dır sanırım. Ona renk olarak ben de aşık olmuştum ama kullanamadım çünkü gerçekten rahatsız bir lens ve ayrıca dokusu da damarlı..
Şimdi ise solotica charm melim ve aynı zamanda topaziom var. Topazioyu hiç kullanmadığım için satıyorum.. Çünkü en opak 3 renkten biri biliyorsundur. Bana opaklıktan ziyade yarı opak olması ve dolayısıyla kendi rengimle bütünleşip daha doğal durması çok çok daha öncelikli..
Ama topazioyu sana tavsiye ederim çünkü gerçekten çok açık. Çok uzaktan bile gözler tabir-i caizse "çakır" duruyor kaydirigubbakcemile3 Benim sayfa 1120 de sanırım resimlerim var..Gözlerim orta ile koyu kahve arasında olmasına rağmen bu kadar açtı yani öyle söyleyeyim. Hatta forumda miriana isimli bir arkadaşımız var onun gözlerin simsiyah ama onda bile aynı renk durmuştu...
Topazionun rengi kişiden kişiye değişmiyor.. Ama eski seri ile yeni seri arasında fark var.. Mesela ben ilk aldığımda o kadar masmaviydi ki burdaki kızlar şaşırdı, sonra yeni serilerin rengindeki değişikllik olduğu anlaşıldı ve benden sonra alan kızların hepsinde de masmavi...Yeni serilerin şişesinin üzerinde 2015 yazıyor, eskilerde 2014 ayırımı da burdan yapabiliyoruz.
Quartzoyu hiç kullanmadım o yüzden onun hakkında yorum yapamıyorum. Denemedim bile.. Onu da kullanan arkadaşlar çok, resimlerine bakabilirsin..
Umarım istediğin renge kavuşur güle güle kullanırsın canım kaydirigubbakcemile2
Sevgili meslektaşım Ceydaa.s. sıcak yanıtların ve özel mesajla yazdıkların için bir kez de buradan teşekkür etmek istiyorum. Çok zarifsin olumunekankayizsmile
Dediğim gibi tüm yabancı forumlarda ve burada rastladığım kimi fotoğraflarda quartzo ve topazio gerçekten harikulade görünüyorlar; ama sanırım istediğim kadar açık değiller. Çünkü ben doygun ya da halk tabiriyle canlı bir renkten ziyade öncelikle açık ton istiyorum. Aldığıma neredeyse pişman olduğum ve çok nadir kullandığım Bausch & Lomb'un mavisi bile, dün baktığım bir fotoğrafımda oldukça güzel çıkmış. Halbuki sen onu gün ışığında gözümde gör, fiyasko. Yani fotoğrafta genellikle flaşsız çekilse bile ışığı topladıkları için opak lensler mevcut hallerinden birazcık da olsa farklı çıkıyorlar. Renkte hafif bir sapma olmasına çok takılmam aslında, ama açıklığı konusunda hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Hayatımda bir kez ezbere lens aldım onu da nerdeyse hiç takmadım. Yine benzer bir durum yaşamamak için temkinli davranıyorum. Türkiye'de deneme imkanı olmadan gelişi güzel bir seçimle sonucundan memnun kalmayacağım bir iş için Brezilya'ya para kazandırmiyim diyorum:1rolleyes:
Ayrıca ben plano olarak sadece kozmetik amaçlı kullanmıyorum. Miyopim var ve gözlükle barışık olmadığımdan çok küçük yaşlardan beri lensliyim; ama hala beni her yönde tatmin eder bir marka bulamadım. En büyük hayalim el boyaması lenslerdi, onlardan da boyumun ölçüsünü aldım:umursamaz:
Daha yeni Sophistic siparişi verdim, şayet Solotica'nın bu opak serisi de aynı oranda açıksa hiç boşuna heveslenmiyim diyorum yani. Sen Sophistic'in gri ve mavisiyle Solotica'nınkileri kıyaslarsan canlılık değil de sadece ton açıklığı olarak hangisin önde olduğunu söyleyebilirsin?
Öncelikle çok teşekkür ederim canımmm yerimseniben
Sophisticin blue su bana göre çok koyuydu. Lacivert duruyordu. Gayet doğallar ama şuan yorumladığımız şey doğallık olmadığı için sadece açıklık açısından konuşmaya çalışayım. Green e gelince en çok onu kullandım ben 5 sene filan hiç değiştirmedim. Onun yanında yine başka lenslerim de hep oldu ama ondan vazgeçemedim. O da açıktı bana göre ama açıkcası topaziomdan açık değildi. Sophisticin grey ini kullanmadım canım ben, green ve blue kullandım.. Soloticada da 3 opaktan topazioyu kullandım. Bu üç renk açısından en açığı topazio.
Ama sen daha da açık dersen, sanırım ki soloticanın en açık rengi ice dır.. Özellikle de cor ice.. Opak değil ama gerçekten çok açık. Onu neden hiç düşünmüyorsun?
Sen sophisticin hangi rengini almıştın canım?
Ha, bir de, custom lenslerin hakkında bana biraz bilgi verir misin? Çok merak ediyorum onları da.. Ne renk yaptırmıştın misal? Neden memnun kalmadın? gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?