Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

Evet canım haklısın, o resimlere bir daha bakayım ben, üzerinden zaman geçti, iyi ki hatırlattın canım.

ben bundan sonra nc ice alacağım. nc iceıda düşünebilirsin..

Senin gözlerin benden açık canım, koyu gözlerde nc ice olmuyor.. Bi de ben corlarla kafayı bozdum kaydirigubbakcemile3 Charmım var, nc de denedim (gerçi en opaklardandı ama) cor lensim olsun istiyorum...Nc birtek crystal rengi düşünüyorum canım.

Yaaa keşke ismini hatırlasan canım, çok merak ettim şimdi..

Canım benim açıklaman için çok teşekkür ederim.. İcemint le crystal aynı diye biliyordum.. Ondan önce de farklı diye biliyordum, aynı çıktı, yani aynı olduğu konusunda ikna oldum.. Şimdi de farklı olduklarını öğreniyorum kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 Meğer ilk düşüncem doğruymuş.
Peki hangisi daha güzel sence? Ayh iyice kafam karıştı. Opaklık açısından aynı mı en azından?

solotica crystall

Şekercimmm eklemişsin ya yeni gördüm, çok güzel bu bence.. Farkı pek çözemesem de bu daha hoş geldi gözümeee.
Belki takan kızın gözlerindendir..
Nerden buluyorsun böyle güzel resimleri? zemuszemus Ben de aratıyorum ama bulamıyorum google olumunekankayizsmile neyse, ben beceremesem de, meslek sırrını sormiyim canım kaydirigubbakcemile3
Sana özelden mesaj atiicim, bakarsın canım.

Morrisoncum canım çok teşekkürler bilgi için.
Hemen baktım ve gerçekten de beğendim.
İki renk birbirine çok yakın, aynı değil ama yakın yani, ikisini birden almış olması ilginç
İce ı daha çok beğendim ben burda...Zati graphite yi elemiştim.
Ama cor beğeniyorum hala.. Kafayı taktım cor a, 1 aydır cor alacağım diyorum, şimdi son anda fikir değiştirirsem yine içime sinmez kaydirigubbakcemile3
Öpüyorum seni lens kardeşim opuyorumnanaktan

Canım çoook teşekkür ederim. Ben de çok seviyorum mellerimi.
Araştırırken senin fotoların baya etkili olmuştu bende..
Bir de charm ice larına bayıldım, biraz önce yine baktım opuyorumnanaktan

süperstar benim gözlerimde açık ela.
soloticanın bi çok rengi albümümde var.fikir edinebilirsin ordan.

sağol canım. ocre böyleyse almama gerek yokmuş ocreyi demek..ama belki charm alıp vurguyu artırmak için denenebilinir..

Pinaxın da göz rengine yakın bir renkti ocre ama onda inanılmaz etkileyici durdu, apayrı bir hava kattı, sana da aynen öyle olacaktır diye düşünüyorum...
Haresi zaten gözlerdeki anlamı vurgulayan. Ayrıca gözlerini daha büyük de gösterecek..
Ben çok merak ediyorum.

boşuna koymuşum. gerek yokmuş aslında..

Olur mu? Çok teşekkür ediyorum Okypete'cim. Öğle sıralarında inceledim fotoğrafalrını, hatta dün gece de albümünü yokladım. Sana üçü de çok yakışmış, çok beğendim duruşlarını ve topazio'nun önceki daha pastel olan versiyonu da çok hoşuma gitti, sadece meşguliyetimden dolayı hemen yanıtlayamadım seni. Özür diliyorum!

Ayrıca uzun bir aradan sonra seni yeniden görmek çok güzel. O dönem yazanlardan bir sen kalmışsın aktif olan sanırım:1hug:

kızlar elimde mayıs ayı sonunda aldığım ve sadece birkaç kez taktığım yeni seri esmeralda var satıyorum,almak isteyen olursa faturası ve şişeleriyle göndereceğim tüm sorularınız için mail adresim: arkhen2@yahoo.com

ceydacım ben charm ice diyorum başka bişey demiyorum elime para geçer geçmez alıcağım ilk lens charm ice benim msnde göremiyorum seni bayadır fotolar vardı bendede söyleseydin gönderirdim hala gönderirim bi öpücük karşılığında aklinialirimsmile

Hahahaha çok tatlısınnnnn opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Açıyorum msn i kuzummm

boşuna koymuşum. gerek yokmuş aslında..

Tatlım fotoğraflar kadar yorumlara da ihtiyacım var.

Sen iki yıl evvel Rainbow'un perlasını ve Vsy'nin prety eye'ini bir de Sophistic Lovely Grey kullanıyordun yanlış anımdamıyorsam. Morrison eksik olmasın quartzo ve topazio'ların perla kadar açık durmadığı bilgisini paylaştı.

Peki sen gözlemlerine dayanarak Sophistic lovely grey ve magic blue ile Solotica quartzo ve topazio arasında bir mukayese yapsan hangi rengin daha açık olduğunu söyleyebilirsin?

Esasen ikimizin de temel beklentisi aynıydı yanlış anımsamıyorsam, uçuk mavi havası verecek açık renkler arıyorduk; ama görüyorum ki hala topazio ve quartzo seni tam olarak tatmin etmemiş ki arayışın sürüyor. Tam olarak içine sinmeyen noktaları nedir canım?

Sevgili meslektaşım Ceydaa.s. sıcak yanıtların ve özel mesajla yazdıkların için bir kez de buradan teşekkür etmek istiyorum. Çok zarifsin olumunekankayizsmile

Dediğim gibi tüm yabancı forumlarda ve burada rastladığım kimi fotoğraflarda quartzo ve topazio gerçekten harikulade görünüyorlar; ama sanırım istediğim kadar açık değiller. Çünkü ben doygun ya da halk tabiriyle canlı bir renkten ziyade öncelikle açık ton istiyorum. Aldığıma neredeyse pişman olduğum ve çok nadir kullandığım Bausch & Lomb'un mavisi bile, dün baktığım bir fotoğrafımda oldukça güzel çıkmış. Halbuki sen onu gün ışığında gözümde gör, fiyasko. Yani fotoğrafta genellikle flaşsız çekilse bile ışığı topladıkları için opak lensler mevcut hallerinden birazcık da olsa farklı çıkıyorlar. Renkte hafif bir sapma olmasına çok takılmam aslında, ama açıklığı konusunda hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum. Hayatımda bir kez ezbere lens aldım onu da nerdeyse hiç takmadım. Yine benzer bir durum yaşamamak için temkinli davranıyorum. Türkiye'de deneme imkanı olmadan gelişi güzel bir seçimle sonucundan memnun kalmayacağım bir iş için Brezilya'ya para kazandırmiyim diyorum:1rolleyes:

Ayrıca ben plano olarak sadece kozmetik amaçlı kullanmıyorum. Miyopim var ve gözlükle barışık olmadığımdan çok küçük yaşlardan beri lensliyim; ama hala beni her yönde tatmin eder bir marka bulamadım. En büyük hayalim el boyaması lenslerdi, onlardan da boyumun ölçüsünü aldım:umursamaz:

Daha yeni Sophistic siparişi verdim, şayet Solotica'nın bu opak serisi de aynı oranda açıksa hiç boşuna heveslenmiyim diyorum yani. Sen Sophistic'in gri ve mavisiyle Solotica'nınkileri kıyaslarsan canlılık değil de sadece ton açıklığı olarak hangisin önde olduğunu söyleyebilirsin?

Öncelikle çok teşekkür ederim canımmm yerimseniben

Sophisticin blue su bana göre çok koyuydu. Lacivert duruyordu. Gayet doğallar ama şuan yorumladığımız şey doğallık olmadığı için sadece açıklık açısından konuşmaya çalışayım. Green e gelince en çok onu kullandım ben 5 sene filan hiç değiştirmedim. Onun yanında yine başka lenslerim de hep oldu ama ondan vazgeçemedim. O da açıktı bana göre ama açıkcası topaziomdan açık değildi. Sophisticin grey ini kullanmadım canım ben, green ve blue kullandım.. Soloticada da 3 opaktan topazioyu kullandım. Bu üç renk açısından en açığı topazio.
Ama sen daha da açık dersen, sanırım ki soloticanın en açık rengi ice dır.. Özellikle de cor ice.. Opak değil ama gerçekten çok açık. Onu neden hiç düşünmüyorsun?
Sen sophisticin hangi rengini almıştın canım?
Ha, bir de, custom lenslerin hakkında bana biraz bilgi verir misin? Çok merak ediyorum onları da.. Ne renk yaptırmıştın misal? Neden memnun kalmadın? gibi...

beni topazioda ,quartzoda tatmin etti. hele quartzonun üstüne tanımam. başka renkleri ısmarlamama gelince,onlarıda merak etmem ve beğenmem. sebebi sadece bu...

Benim için renk açıklığı kadar pupil boşluğu da önemli canım. Kendi göz rengimi seviyorum ve kimi zaman saydam lens kullanıyorum; ama renkli taktığımda tam bir kamuflaj istiyorum. Bu açıdan Solotika'nın bu opaklar dışındaki ürünlerinde o pupila holü çok geniş. Renk oluşturuken gözün kendi taban rengi de kullanılıyor. Bense dar pupil boşluğu seviyorum. Yoksa Ice ve Mel renklerini 2 yıl önce görüp beğenmiştim ama işte o koca delik ve altından kendi rengimin çıkması fikri pek bana hitap etmiyo.

Ben genelde hangi griyi kullandıysam -sadece durasoft shadow grey dışında- hemen hepsi uçuk mavi durmuştur. O sebeple yine sophistic lovely grey siparişi verdim. Çok hafif damarları var; ama taban rengim açık olduğu için B&L'un ki bile çok yaklaşılmadıkça belli olmazken, Sophistic'inkiler de neredeyse hiç belli olmuyor. Yıllar önce de kullanmıştım sophistic'i, aklımda almak yoktu; ama gözde yarattığı konforu hesaba katıp onu sipariş ettik. Varla yok arası çünkü. Yalnız ben mi yanlış anımsıyorum bilemiyorum; ama sanki mavi yeşile göre daha açıktı. Hatta ben bir defa ikisini de aynı anda takmıştım Van Kedisi olma fikriyle :) ve yeşil sanki mavi ve griye kıyasla daha koyu gibi kalmıştı aklımda. Yine de sen kendi gözlemlerince Solotica Sophistic'e nazaran daha açık diyosun sanırım. Galiba bu yanıt hoşuma gitti opuyorumnanaktan

(custom lensi diğer topic'te yanıtliyim, konu bütünlüğü açısından)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…