- Konu Sahibi White Mocha
-
- #13.381
KIZLARRRR lensin rengini açan solüsyon hangisiydi souflon all in one light mıydı bir bilen var mı ??
Bambam, ben sevdim evet. Almadan önce çok araştırmış ve nihayet karar vermiştim. İş yerinde takmıştım bayanların hepsi bayılmıştı.
Nişanlım renkli lens sevmiyor. Ben bu kadar çok tepki vereceğini düşünmemiştim bir hevesle aldım ama assla istemiyor takmamı
arkadaşlar gözünde lens var ama belkide numaralı takıyodur,çünkü 8 yaşında ki fotodada gözler yeşil,zaten ela gözler ortama ayak uyduruyo galiba opuyorumnanaktan
sauflon all in one light evet... boshayallersmile
Beni biraz aydinlatir misiniz? bu solution renkli lenslerin rengini mi aciyor??? Ilk defa duydum ve cok sasirdim:) ben senelerdir lens kullaniyorum (seffaf numarali) eskiden renkli lensler de kullandim, ama solution lens rengini actigi cok sasirtici ve guzel aslinda tsk ederim
Bambamcım teşekkür ederim canım sanırım natural touchlar normalde 1 tık kadar daha koyu flashsız olmasına rağmen biraz açık çıkıyorlar babybluelar normalde baushlompun aylık lenslerinde Türkiyede bulunmayan bir renk tonu var pacific blue rengi o renk duruyor.İiki baby blue almışım normalde kendime sophisticatedbluesunu alıcaktım ancak açtı gözümü babybluelar:)
Cerencim ben foruma yükledim istediğin resimleri herkeze fikir vermesi açısından..
naturalcolours azul natural colours grafite şişesinden.
Nc azul muuuu... Hadi bakalım şimdiden güle güle kullan :)) Foto isteriz ama :)
hihoyyythihoyyyt benim nc azullarım gelir heralde bu hafta.. çok heyecanlıyım..:sm_cool:
sauflon all in one light evet... boshayallersmile
yeni resimler ekledim albümüme beklerim charme meli hiç bu renk görmediniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?