Kontakt Lens Solotica lens kullananlar ya da kullanmayı düşünenler fikirlerinizi bekliyorum

arkadaşlar gözünde lens var ama belkide numaralı takıyodur,çünkü 8 yaşında ki fotodada gözler yeşil,zaten ela gözler ortama ayak uyduruyo galiba opuyorumnanaktan

Eklentiler

• $bihter 2.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 64
  • $bihter159_1281770904.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 43

annadim cnm cok tesekkur ederim cevap verdigin icin. a.s.

sauflon all in one light evet... boshayallersmile

Beni biraz aydinlatir misiniz? bu solution renkli lenslerin rengini mi aciyor??? Ilk defa duydum ve cok sasirdim:) ben senelerdir lens kullaniyorum (seffaf numarali) eskiden renkli lensler de kullandim, ama solution lens rengini actigi cok sasirtici ve guzel aslinda tsk ederim

Ocre renkli lensleri kullanan arkadaslar yok mu? Veya renklen ilgili bilgisi olan arkadaslar, sizce nasil durur cok koyu kahve rengi gozlerde?

Canım ben de buradaki arkadaşlardan öğrenmiştim bunu valla :) Yani kullanmadım kendim. Ben Solo Care kullanıyorum. Arkadaş sorunca paylaşayım dedim... boshayallersmile

hihoyyythihoyyyt benim nc azullarım gelir heralde bu hafta.. çok heyecanlıyım..:sm_cool:

bu arada bugün B&L soflens Dark Green lerim geldi. rengi çok güzel, lens olduğu da çok belli olmuyo amaaa batıyoo( bugün en fazla 5 saat falan takabildim, çıkardım hala sol gözüm batıyo. evet, lenssiz kendi kendine batıyo sempatiksalakcinni

kızlar biliyosunuz quartzo ve cor ice lenslerimi kaybettim annem üzüldüğümü görünce bi çift alabiliceğini söyledi sizce ne alıyım mel, ocre ve charm ice arasında gidip geliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…